• boem
    309
    Koliko sam ja skužio, to je nekakva njihova klupska kamera.
  • deda
    37.7k
    Pa i ova slika upućuje da zaleđa nema.
  • vjeko1701
    15.9k
    Da se razumijemo, oni mirise krv nakon 20 godina i ne bi me cudilo da dode do utrcavanja u teren, prebijanja sudaca... Svaki aut ce se mjeriti mikrometrom, svaki zuti analizirati, sve kaj im nece biti po volji ce se pretvarati u hajku...Jugoslavija ce se invocirati na svaki penal za nas i protiv njih.

Nema tu gospodstva, odmjerenosti, sportske casti... Imaju jedan, jedinstven cilj i apsolutan fokus na njega.

Pad u KL nam je dosao ko narucen, treba nam jedna laganija euro sezona. Doma moramo biti jaki i fokusirani. Ova sezona bi ih mogla psihicki slomiti ako ju osvojimo jer mislim da je njima u glavama ako nece sad, nece nikad.
    1d
    vjeko1701

Da se ponovim...
  • Benito
    1.3k
    ne bi me ni čudilo da isti likovi vode i stranicu kluba i crne kesse...to su takvi bolesnici da me ne bi iznenadilo...teška psihijatrija
  • deda
    37.7k
    A i Tomasa treba opizdit kaznom zbog prozivanja Zebeca, ako itko treba prozivat Zebeca onda smo to mi jer on nije dosudi niti jedan penal već je reagirao nakon vara. A penal na Špikiću čak ni var nije reagirao. Dakle Zebec nije dosudio 3 penala za Dinamo. A trener Osijeka ga proziva. Ljudi su stvarno poremećeni u današnje doba.
  • Mali Zeus
    17.8k
    Pa i ova slika upućuje da zaleđa nema.deda

Upravo tako, na granici, a kaj je najbolje to nije trenutak dodavanja lopte nego bi to bio jedan frame prije kad je Erceg u svojoj polovici, ali naravno da neće staviti taj frame.
    Ali ponavljam, smijurija da ovakve objave ima službeni kanal kluba.
  • vjeko1701
    15.9k
    Ova manipulacija javnim misljenjem preko selektivnih video snimci nekako podsjeca na... Jugoslaviju. Trebali smo pozornije slusat Karoglana, lik nam je sve rekao prije skoro godinu dana.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Trebali smo pozornije slusat Karoglana, lik nam je sve rekao prije skoro godinu danavjeko1701

Kaj sam propustio?
  • San Lorenzo
    19.6k
    Prošle godine su sucu razbili glavu u Koprivnici, u subotu rezervnom igraču Istre...šale na njihov račun nisu dozvoljene, pa je tako zbog glupaste fore o fritulama otkazan nastup leta 3 jer se nije mogla jamčiti sigurnost...službeni klub potpiruje vatru ovakvim manipulacijama...ja stvarno počinjem vjerovati da će neki balavac ispranog mozga jednog dana uletit u školu i napraviti nered zbog 'ajduka.
  • db-izbjeglica
    17.8k
    #mentalnooboljeliljudi

To je strašno koliko su glupi, nerealni, maliciozni, pokvareni i samodopadni...

Epski je kad napišu... zato naših sudaca nema u europi.... eto, vi igrate europu u 3pm-e :monkey:
  • Krizy
    58.1k

[NASTAVI NIZ] Jedno kolo, dvije linije, četiri boda, osam opravdanja…
    Nastavak niza: 18 sezona kmečanja -> 19 loading...
  • vjeko1701
    15.9k
    Neka samo oni tako rade, nikada ih nitko drugi nece tolerirari. Pa najbolji primjer Istra. Htjeli ove sezone neku laganu suradnju pa je to sve izdrzalo 3 tjedna.
  • superhik
    12k
    Potpuno je nevjerojatan argument da se takvi penali ne sude u takvim utakmicama, a posebno ne u 90+. I ulazimo u vremenski portal i vratimo se nazad u veljaču 2023. godine. U jebote, pa nismo ni trebali ići daleko.
    Utakmica Hajduk - Rijeka.

"U 90. minuti Nikola Kalinić je pao u duelu s Dilaverom i sudac Čulina je dosudio penal iako je duel Kalinića i igrača Rijeke bio vrlo upitan.

Livaja je rutinski realizirao penal nakon kojega je Hajduk jurnuo po izjednačenje i već u sljedećem napadu dosuđen mu je i drugi penal. Galešić je udario Livaju po nozi u šesnaestercu i Čulina je nakon pregleda snimke dosudio i drugi penal za domaćine. No Labrović je pročitao Livajin udarac i osigurao Rijeci veliku pobjedu."
  • SAS1987
    17.7k
    Ukralo, pokralo.

373753006_6743334072399168_2186962251772976499_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=4c1e7d&_nc_ohc=tEBEq7AlK2IAX8L_wwm&_nc_ht=scontent-muc2-1.xx&oh=00_AfDv7XR_bELBn2-KjyOI7X9YkLUM0MtwdpF84CMol3HCMw&oe=64FA12CB
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.