• NitkoBitan
    30.4k
    Mislim da je uz svu sprdanciju proslo ispod radara... Hajduk je jedini europski klub koji ima sportskog direktora koji nema potrebne licence za obavljanje te funkcije :rofl:

Kao da te instruktor voznje uci vozit a ni sam nema vozacku. Zasto HNS ne reagira?
  • plavi devet
    591
    nemoj da HNS reagira, bolje je da on ostane sportski direktor
  • rioda
    9.7k
    Zasto HNS ne reagira?NitkoBitan

Sigurno će netko drugi s licencom biti službeno na poziciji, a kao što kaže @plavi devet, neka Kalinića na toj poziciji što duže :grin:
  • Brusa
    3.6k
    mislim da on nije sd formalno, nego član uprave za sport
  • Ivdzo11
    8.2k
    Bara je u tek završenoj sezoni Hajduku doveo dva važna igrača. Prvi je bio Mihael Žaper, kojeg su na Poljudu čvrsto zacrtali dovesti iz Osijeka još prošlog ljeta, da bi nakon puno nadmudrivanja u Hajduk stigao sredinom rujna. Hajduk je Osijeku morao uplatiti i velikih milijun eura odštete. Andy Bara se u tom transferu odrekao menadžerske naknade jer mu je najvažnije bilo ispuniti želju igrača o kojem skrbi, pa je izašao u susret Hajduku koji se na ovom transferu istrošio više nego što je planirao.

Nekoliko mjeseci kasnije Hajduk je krenuo u novi veliki lov na Josipa Brekala, još jednog igrača o kojem skrbi Andy Bara. Znamo da se taj transfer odvio u doslovno nekoliko sati, a Bara je u njemu ponovno odigrao jako važnu ulogu. Najprije je Brekala usmjerio prema Poljudu, a onda se ponovno odrekao menadžerske provizije. Samo što je ovaj put imao jedan uvjet - tražio je protuuslugu.

Pogađate već, tražio je ekskluzivno pravo na prodaju Rokasa Pukštasa, što mu je Jakobušić na koncu i potpisao. Doduše, samo do 1. srpnja, uz klauzulu od minimalno 10 milijuna eura.

Pukštasova (i Hajdukova) sudbina tako je u rukama Andyja Bare, koji je pristao na ekskluzivnost do 1. srpnja, očito uvjeren da će do tada pronaći klub za Pukštasa. I donijeti na Poljud najmanje 10 milijuna eura. Kako Bara ima sjajne relacije u Red Bull Leipzigu, samim time i Red Bull Salzburgu, logično je razmišljati da bi mladi Amerikanac tamo mogao nastaviti karijeru.
  • blue heart 72
    2.4k
    e bumo vidli da li be sve to stvarno tak
  • marcio amoroso
    44.7k
    Ne piše koliko Bara ima od tih 10 milijuna.?
  • Brusa
    3.6k
    ne piše. Taj dio sam i ja tražio, ali ništa. Kad se svi namire izgleda mi da neće puno hajduku ostati...
  • The Undertaker
    8.5k
    U čemu je kvaka sa ekskluzivom? Što ako neki drugi manager donese veću ponudu?
  • Droljo
    20.3k
    Što ako neki drugi manager donese veću ponudu?The Undertaker
    E, nebude!
  • mali M
    8.4k
    Ne piše koliko Bara ima od tih 10 milijuna.?marcio amoroso

I tu će se odreć svoje naknade! :snicker:
  • Yovitssa
    912
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/tm-azurirao-cijene-hnl-ovaca-igraci-dinama-i-rijeke-profitirali-osijekov-dragulj-poskupio-cak-deset-puta/130555

Sve se vraća na svoje mjesto!
    Sjećam se histerije kad je Brekalo potpisao za Hajduk, trenutno su postali skuplja momčad od nas. Eto, sad je sve sjelo i došlo na svoje! :strong:
  • Krizy
    60k
    Pregled sezone možete pogledati ovdje, a nova tema za sljedeću sezonu je ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet