• LA BOMBA
    732
    Ne bi me čudilo ako je Jakir u kombinacijama za novog trenera Uniteda nakon odličnog rada u Hull Cityju.
  • OsamŠest
    6.6k
    Ne bi me čudilo ako je Jakir u kombinacijama za novog trenera Uniteda nakon odličnog rada u Hull Cityju.LA BOMBA

Majko mila..
  • Krizy
    64.6k

Navodno ih je odbio uz poruku: (Hull) City > United.
  • LA BOMBA
    732
    Fletcher će biti samo interim trener.

Ako Jakir odlično odradi ovu sezonu u Championshipu mogao bi ga United dovesti na kraju sezone. Tako je i Chelsea doveo Marescu iz Championshipa.
  • rokikaciga
    9k
    Jebote ja sam jedan od najvecih "fanova" Jakira na ovom forumu ali nemoguce da ga United uopce razmatra.
  • Krizy
    64.6k
    Manchester United - prosječan broj bodova trenera i broj utakmica u kojima su vodili klub:

2.02 - Alex Ferguson (1499)
    1.73 - David Moyes (51)
    1.81 - Louis van Gaal (103)
    1.97 - José Mourinho (144)
    1.85 - Ole Gunnar Solskjær (168)
    1.45 - Ralf Ragnick (29)
    1.84 - Erik ten Hag (128)
    1.43 - Rúben Amorim (63)
  • LA BOMBA
    732
    U poslednje vrijeme veliki klubovi uzimaju trenere iz Championshipa. Kompany je otišao u Bayern, Maresca u Chelsea. Kieran McKenna se povezuje sa velikim klubovima. Lampard je sad opet zanimljiv nakon uspjeha u Coventryju.

Ako si uspješan u Championshipu u kombinacijama si da te uzme neki veliki klub.

Svakako znaju za njega i spomenut će se i njegovo ime u klupskim prostorijama. Ma da naravno na shortlistu je i mnogo drugih trenera i u sljedećim danima ćemo vidjeti u koju smjer će ići sa traženjem novog trenera.
  • LA BOMBA
    732
    Tu se vidi kako je zapravo dobar bio Mourinho za United.

Osvojio im zadnju veliku titulu i završio na 2. mjestu.

1.97 na utakmicu je odlično kad gledaš kadar koji je imao.

Svi nakon njega su bili smješni.
  • Krizy
    64.6k

Na to sam i ciljao.
    Dobro je on rekao da mu je veliki uspjeh drugo mjesto s Unitedom.
    Iako ni on nije trener kakav je bio, definitivno.
  • jedan u nizu
    16.9k

Maresca, Kompany i Mckenna su veca igracka imena, koja su igrala i imali zapazene rezultate, te ih javnost, pogotovo njihova, zna.
    Za Jakira nisu nikad culi, nema on sta raditi tamo. I Bilic koji je igrao u engleskoj i cuda radio sa west hamom i wba se nikad nije povezivao sa top klubovima.

Kada imas prezime Kompany, onda je to puno lakse.

Uostalom, nije sve u rezultatu, nesto je i u igri, stilu nogometa i sl.
    Da se gleda rezultat, Dalic bi bio trener Reala vec 3 godine.
  • LA BOMBA
    732
    Kieran McKenna nije nikad igrao nogometa. Ima samo 3 boda više od Jakira i ako ima mnogo bolju momčad, i povezuje se ga sa velikim klubovima.
  • Droljo
    23.9k
    u nizu Kieran McKenna nije nikad igrao nogometaLA BOMBA

Google kaže da je 7 godina igrao u Tottenhamu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.