• SAS1987
    19.1k
    Poseban je gušt vidjeti da su Mađari na ovakav način ostali bez SP. Sad mogu ruku uz ruku sa svojim prijateljima Srbima i Rumunjima gledati zajedno prvenstvo.Mathiasovi Chageri

Ircima uzelo 1999, vratilo 2025 :lol:
  • NORTE
    21.2k
    U baražu:

Ukrajina pobjedom na stadionu Legije u Varšavi (na žalost mnogih Poljaka). :heart:

Irska pobjedom u Mađarskoj. :smile:

Albanija ispred Srbije. :grin:

Italija ispred Izraela. :smile:
  • LA BOMBA
    642
    Poseban je gušt vidjeti da su Mađari na ovakav način ostali bez SP. Sad mogu ruku uz ruku sa svojim prijateljima Srbima i Rumunjima gledati zajedno prvenstvo.Mathiasovi Chageri

Od kad su to Mađari prijatelji sa Srbima i Rumunjima? To su im najveći rivali uz Slovake.
  • Pacho
    10.7k
    Vidim Norvezani opet razguzili Talijane, ovaj puta u gostima. Ukupno 7-1 u dvije utakmice. Bitno da debeli Geppetto kmeci o latinskoj Americi i nepostenom sistemu.

giphy.gif
  • LA BOMBA
    642
    Italija ide u "rezultat je trend, ideal je vječan" fazu.
  • NitkoBitan
    33.1k
    Irska okrenula Mađare, i neka je. Još jedni srboljupci dobili po lampiblue heart 72

https://www.facebook.com/share/r/1DEbvMN1Zh/

Nisu Madari ljubitelji srba, pogotovo zbog njihovih u Vojvodini i situacije tamo. Politika je druga prica, ali i tu brzo pukne ljubav kad nestane interes.
  • LA BOMBA
    642
    Simulirao sam ždrijeb svjetskog prvenstva jer me je zanimalo kako bi mogle potencialno izgledati grupe u tom novom formatu.

Mnogo smješnih momčadi. Ako se ne možeš probiti iz ovakve grupe nemaš šta tražiti na SP.

worldcupdraw1.png

Ovako bi teoretski mogao izgledati put Hrvatske do finala. Simulator mi je bacio da će Hrvatska u finalu igrati protiv Španjolske.

worldcupdraw2.png

Simulator je na ovom linku: https://www.2026worldcupsim.com/draw
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.