• Jos-Optimus
    7.2k
    Da ne idem previše u offtopic, ali da pogodim kako njemačka država nije kriva, samo režim? Nešto kao kako Srbija nema veze sa JNA? Jadni nevini generali bili nezadovoljni poveljom
  • rokikaciga
    4.7k
    Zakljucat ce se i ova tema zbog politike
  • deda
    40.3k
    Nemojte molim vas, nemojte da psujem
  • Filip85
    576
    Nije to baš isto, jer njemačkoj je nametnut sramotni mir nakon 1.svj.rata, a to je uvelike i doprinjelo dolasku nacista na vlast.

Ja gotov sa OT.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Nisam siguran da li pratite Švedsku ligu , ali ludilo mi je da Mjällby vodi i najvjerovatnije ce osvojiti prvenstvo Ove sezone
    Gradic Hällevik ima 1500 stanovnika svega . To mi je ludo zaista i bas Su mi simpaticni. Pratim ih zbog toga, na pocetku mi je bilo Ono ,ma nemaju šanse ,pa jbt stadion prima 6500 ,5 puta vise nego stanovnika i svaki put je rasprodan. Ne znam da li je ikad iko osvojio sa manje stanovnika ,bilo gdje u europi ,naravno mislim na Ove donekle ozbiljne lige
  • Infinity
    19.4k
    Ne znam da li je ikad iko osvojio sa manje stanovnika ,bilo gdje u europiKujtim Shalla

Ako cemo se zajebavati, Qarabag je iz mjesta bez stanovnika.

Svedska je sesamdesetih imala dvaput prvaka iz nekog sela. Mariehamn je isto malo vece selo. Ocito u Skandinaviji moze sve, ali je Mjällby ipak najmanje mjesto neke ozbiljne lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.