• ZG plavi 01
    219
    prevelike su razlike tu u budzetima, pitanje je hoce li imati ovakvu sansu 20 iducih godina, ovo je bila sansa koja se ne propusta, cijelu sezonu su bili prvi na tablici skoro i onda ovako ispustis titulu...
  • javolimtebejako
    4.9k
    znao sam da mi je trener celtica poznat od nekud

7eb0639a-045d-403b-9c24-c65c580a17f0-text.gif
  • NerminB
    1.4k
    Celtic je išao na pobjedu, Hearts je išao ne izgubiti.
    Uvijek se takav pristup pokaže pogubnim u sportu.
    Carmichael

Tako je.
  • Dr Hofmann
    5.6k
    Nije baš neka kvaliteta od nogometa, ali da je bilo napeto, bome je. Meni dovoljno za subotnje kišno popodne
  • ZG plavi 01
    219
    a da je Hearts isao na pobjedu vjerojatno bi izgubili 4-2, ne mozete ocekivat od slabije ekipe da se otvori i napadne, jos u gostima. Pogotovo zadnjih 15 minuta kad je Celtic morao krenuti na sve ili nista.
  • Mr Blue
    4.8k
    samo će trebati vlasnik potegnuti u džep i osigurati za kvalitetniju ekipuZagreb1992

Zanimljivo je da im je u vlasničkoj strukturi Tony Bloom, vlasnik Brightona i belgijskog Uniona. S te dvije ekipe je napravio dobar posao, a ovo je prva sezona da je i u Heartsu. Ne bi se čudio da nastavi ciljati visoko... Vrijeme će pokazati.
  • miro
    8.9k
    kad se dogodio taj zaokret? Koliko me pamcenje sluzi BBB su si bili jako dobri s njihovim Bhoysima
  • Mr Anderson
    19.1k
    Uputite me malo zasto se ovdje navija za Heartas hahaha, ne pratim skotski nogomet nimalo.
    Jel nama zbog koef-a nesto?
    KtcGoat

Neutralni obično navijaju za autsajdere. Valjda to. Ne vidim drugi razlog. Hearts totalno nebitan klub za razliku od Celtica.
  • Dzoni
    5.6k

Vjerovatno od kada je popularnije nositi palestinsku zastavu od irske.
    Nisu svi Bhoysi komunisti, ali poprilično veliki broj je + prijateljstva sa Livornovim ultrasima i solidarnost sa St.Paulijevim
  • Ljubo
    687
    u Škotskoj zadnjih 40+ godina imaš samo dva kluba koji se izmjenjuju kao prvaci, to je jedini razlog.
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Ja sam navikao jer nakon 40 godina dok nacije bilo bi mi drago da manji klub osvoji prvenstvo a ne stalno Celtic ili Rangers. Kao što kolega kaže ,nebitan klub ali mi je bilo interesantno pratiti njihove rezultate ove sezone,a isto tako žao što su ovako izgubili titulu na kraju. Bilo je za očekivati da će ovako ispasti.
  • Hnlovac
    5.5k
    Još jednom pobijedilo zlo u nogometu. Sjevernokorejska diktatura se nastavlja
  • Kepec
    10k
    Evo svira Freed from desire, nadam se da navijači Celtica i Heartsa ne vrijeđaju najvećeg boga baluna jer bi to bio skandal.
  • javolimtebejako
    4.9k
    bore se za titulu a misle samo o hajduku. velik li si markane
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.