• Krizy
  481
  Imam poznanike iz Brazila koji navijaju za Cruzeiro.. Koji je to očaj i mržnja prema Atlético uff veliko rivalstvu. Neki bogataš ulaže u Atlético pa bi mogli biti sve bolji. Znam dosta o Cruzeiru jer je sestra od jednog od njih vatrena pa se malo uvlačim sa znanjem :wink:
 • SAS1987
  1k
  drago mi je vidjeti da netko iz zone barem malo prati brazilsku ligu koje je zaista zanimiljiva. A odakle znaš ove brazilce ako nije tajna? :smile:

  Koji je to očaj i mržnja prema AtléticoKrizy
  Prije su "marias" (pogrdni nadimak za navijače cruzeira) uvjek bili ponosni da su rezultatski bolji od Atletica a sada su valjda svi na antidepresivima. Uvjek je ljepo čuti da su oni očajni :rofl:

  Nadam se da i znaš nekog brazilca koji ima dobar okus za odabir kluba (Atletico, Palmeiras, Vasco da Gama i Gremio) :smile:

  Atletico je klub ustrojen prema socio modelu, tako da im vlasnik nije neki tajkun koji bi lupao novac u klub. Možda jedino kroz sponzore (MRV). Sada grade i novi stadion koji financiraju s prodajom Diamond Mall (jedan od najelitnijih shopping centara u Belo Horizonte-u) tako da će sigurno biti još bolji u budućnosti. Taj stadion će po meni biti najfunkcionalniji u Brazilu - kapaciteta od 48k (Atletico je povijesno nakon Flamenga drugi najgledaniji klub u Brazilu i bez problema će prosjek biti 30k - 40k+), lokacija uz jako široku gradsku prometnicu, skoro 5000 parkirnih mjesta (najviše u Brazilu).

  Koji je to očaj i mržnja prema Atlético uff veliko rivalstvu.Krizy
  Rivalstvo je jako veliko ali je u 99% slučaja jako korektno na nivou zajebancije (Atletico je puno popularniji u gradu, a Cruzeiro popularniji u drugim dijelovima Brazila) ali na dan utakmice grad izgleda ko ratna zona. Svugdje policija i vojska a zbog sigurnosti (barem prije je tako bilo, kada su dijelili isti stadion) su navijači Cruzeira na derbiju bili na stadionu satima prije utakmice a u gradu se je vidjelo samo crno - bijele dresove Atletica. Nažalost svake toliko dođe i do smrtnih žrtava....

  Rivalstvo sa Cruzeirom je veliko ali ipak je daleko najveća mržnja navijača Atletica je usmjerena prema Flamengu. Mrze se skoro toliko ko navijači dinama i cigani :smile:
 • Krizy
  481
  Brat i sestra koje dobro poznajem su ljeta provodili u Njemačkoj, baš kao i ja kod rođaka (još dok sam bio manji). I tako bi uvijek igrali nogometa i slično. Otac im je brazilski nijemac a mama brazilka. Uglavnom dosta su mi pričali o rivalstvima u Serie A, npr.odlazak De Arrascaete u Flamengo još nije prebolio te će uvijek biti izdajnik :lol:

  Rekao sam mu da Cruzeiro ima katastrofalnu transfer politiku s preplaćenim i nezainteresiranim starim igračima te da bi se trebali okrenuti mlađima. To su djelomično i napravili ovoga ljeta ali i dalje im ne ide hahah, nakon solidnog početka opet su u lošem nizu a i oduzeto im je 6 bodova.

  Zanimljiva je Serie A, ne pratim baš kao ti ali imam solidno znanje o ligi. Od ostalih klubova znam po navijačicu Botafoga i Atletica, koje sam upoznao preko ovo dvoje s početka priče :)
 • SAS1987
  1k
  Od ostalih klubova znam po navijačicu Botafoga i AtleticaKrizy

  Za navijačice nema veze za koji klub navijaju :rofl:

  De Arrascaete u Flamengo još nije prebolio te će uvijek biti izdajnike :lol:Krizy
  Ovom nesretniku su prijetili ko da je kombinacija Hitlera i Stalina :rofl:
 • Krizy
  481
  Za navijačice nema veze za koji klub navijaju :rofl:SAS1987

  Naravno :lol:

  Ovom nesretniku su prijetili ko da je kombinacija Hitlera i Stalina :rofl:SAS1987

  Da da, klasično za brazilce.

  Usput, najzanimljivije je da njih dvoje navijaju za Njemačku pa su nakon 1-7 bili rijetke sretne osobe u Brazilu 2014.

  Dosta sam mu pričao o Dinamu pa je impresioniran time koliko smo igrača dali za reprezentaciju, manje impresioniran Mamićima :wink: , također sam pričao o utakmici Dinamo-Zvezda itd :)
 • SAS1987
  1k
  manje impresioniran MamićimaKrizy

  Kada sam ja pričao na tribini nekim likovima iz Galoucure (navijači Atletica) o Mamiću su me mrtvo ozbiljno pitali zašto ga netko ne rokne i riješi problem. Potpuno drugi mentalitet :lol:
 • Krizy
  481
  :lol: :lol: :100:
 • Navijač Dinama
  665
  Zlatan 2 gola danas,bio jako blizu hattricka

  Za manje od mjesec dana mu je 39-godina.
 • og1986
  95

  Ima on klasu, ali kod one akcije 1 na 1 se primijetilo kako ipak godine u nekim situacijama čine svoje.
  Dobra igra Milana, ali treba to i bolje za jače momčadi. Mladi su dobro odigrali.
 • Navijač Dinama
  665
  da,pogotovo Diaz.

  Calabria i Kessie bez greške.
 • og1986
  95

  Calabria kaj više tetovaža ima to boje igra :grin:
 • Crusades1986
  1.2k
  rrr25qf145jav8j7.jpg
  Kad je Diego Costa potpisao za Osijek? :lol:
 • marcio amoroso
  2.2k

  Diego Costa za sirotinju.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.