• deda
  28.4k
  Dečki, kao što je Papa rekao ide tekst prijave koji šaljite na sljedeće mail adrese:  Tekst:

  Poštovani,  Ja, IME I PREZIME kao član Dinama (broj članske iskaznice 1234567890) prijavljujem povjerenike GNK Dinamo gospodu Matu Tokića, Damira Žigrovića, Marija Paponju, Marija Primorca te članove Petra Zucala i Pavla Neralića koji su primili novac od strane osobe koja je pravomoćno osuđena da je oštetila GNK Dinamo i Republiku Hrvatsku za 116 milijuna kuna.

  Sukladno Kaznenom zakonu, članak 295., „Trgovina utjecajem“ i članak 296. „Davanje mita za trgovanjem utjecajem“ i sukladno Statutu Dinama, članak 16., stavak 3. „Suzdržavanje od ponašanja i radnji koje štete klubu i njegovom ugledu“ konstatira se slijedeće činjenična situacija:

  · Osoba osuđena za pljačku Dinama daje novac kako bi povjerenici učlanili dovoljan broj članova za ulazak u skupštinu Dinama

  · Iduća skupština Dinama izborna je vezana uz Izvršni odbor i Nadzorni odbor čime se želi utjecati na izborni proces odlučivanja kupovinom glasova

  · Prilažem screenshotove poruka i audio snimku osobe osuđene za pljačku Dinama u kojima se traže javno prikupljanje privatnih podataka, bez privola i potpisa čime se krši Opća uredba o zaštiti podataka čime članovi Dinama (u ovom kontekstu gore navedeni povjerenici) manipuliraju osobnim podacima čime se ugrožava GNK Dinamo koji potencijalno podliježe pod sankcije nadzornih tijela Republike Hrvatske i Europske unije kao refleksija kršenja Uredbe odnosno postoji rizičnost GNK Dinama gdje se može tražiti pravo na naknadu štete i odgovornost čime je direktno ugroženo poslovanje Kluba.

  Slijedom navedenog – molim da se pod hitno na sjednicu Izvršnog odbora spomenuti povjerenici Paponja, Tokić, Primorac i Žigrović te članovi Neralić i Zucalo suspendiraju dok se ne utvrdi stanje potencijalne štete i odgovornosti kojom može biti ugrožen GNK Dinamo, a i diskreditiran izborni proces za Izvršni odbor i Nadzorni odbor.  Unaprijed zahvaljujem i želim ugodan ostatak dana.  S poštovanjem,

  Ime i prezime

  0bry7ok35tbw54s5.jpeg
  6sortukleb7tdooa.jpeg
  699xwjbhwe1znn17.jpeg
  ze4fm8jf5pthrabo.jpeg
  gab3e6nwfi5k8cno.jpeg
  c4lf7zgl6njtry9x.jpeg
  343nj1blddorz90v.jpeg
  9dz4lqj2cecj6ja0.jpeg
  Attachment
  WhatsApp Audio 2023-02-28 at 08.27.08 (1).ogg (375K)
 • deda
  28.4k
  Refresham prijavu, ali molim bez komentara. Samo šaljite na mail adrese.
 • Nino Bule
  11.6k
  Evo jos jedan refresh da se vrati na vrh, nemojte da vam bude lijeno izdvojit 5 min za prijavu a vec za par dana je kasno. Slobodno i prijateljima koji su clanovi a nisu na zoni posaljete link na ovu temu da urade isto.
 • plavi67
  920
  ne budite lijeni i obavezno pošaljite s prilozima vi koji niste!!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.