• agramZ
    2.8k
    to bi mogao biti banjalucki glas/glas srpskog tj. danasnji glas srpske
  • NORTE
    21.2k
    navijači sarajevskog Željezničara su imali transparent I Mrtvi Zive za Želju, a posto su neki odnosi između BBB i Manijaka bili ok, zanima me ko je prvi to uradio.Zigi
    Rekao bih da su definitivno BBB prvi napravili, a svakako treba vidjet u kojim godinama su Manijaci vješali svoj transparent.
  • Thor
    1.4k
    bil sam tam...joj kak su nas ispendrecili s onim drvenim batinama,stapovima :rofl: mamu ti j.kad se setim :rofl:
  • zadnjired
    27
    Ako nekoga zanima preveo sam dijelove članka na naše pismo :smile:

U crnom dijelu piše Nemile scene na gradskom stadionu u Banjoj Luci na utakmici Borac-Dinamo

NAVIJAČI u Aut, Miliciji aplauz!

U desnom dijelu Banja Luka 8.oktobra- nakon izvikivanja nacionalističkih parola :heart: , pravog vatrometa petardi i dimnih bombi a potom kamenovanja organa reda :cool: u obezbjeđenju, grupa od oko 500 navijača Dinama odstranjena je sa gradskog stadiona.Sve se to zbilo juče u 10.kolu prvoligaškog susreta Borac-Dinamo na kojemu je prisustvovalo više od 15.000 zaljubljenika u fudbal.
    Umjesto majstorijama na terenu gledaoci su prisustvovali ružnim i nemilim scenama. Obje grupe navijača su sudjelovale ali su prednjačili gosti iz Zagreba.

U 35 minuti su milicajci i obezbjeđenje natjerali goste iz Zagreba da napuste stadion što je bilo popraćeno aplauzom gledalaca.

Sup Banja Luke kaže da je devet lica privedeno te su zadržani tokom noći i pušteni ujutro kućama.Opširnije u sportskom prilogu Glasa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.