• NitkoBitan
  9.7k
  Svidaju mi se ove ankete da vidim kako dise Dinamov puk, trebalo bi ih definitivno biti vise. @Neki tip sa Zapada Mozes poslat link ankete instagram stranici dinamozag2, vjerujem da bi objavio na storiju pa mozes analizirat i puno veci uzorak ljudi. Takoder bi uveo opciju u anketama recimo kad se pita o godisnjima da pitanje dobiju samo oni iz Zagreba i okolice jer nema previse smisla to pitanje postavljat ljudima koji dodu na par tekmi godisnje. Kliknes DA dobijes pitanje dva kliknes NE nista, kuzis pretpostavljam...
 • Neki tip
  18.2k
  Svidaju mi se ove ankete da vidim kako dise Dinamov puk, trebalo bi ih definitivno biti vise.NitkoBitan

  Ima ih hrpa na Zoni, jedno vrijeme sam baš pilio s tim tako da preko search opcije potražiš i nađeš sve i svašta, od političkih opredjeljenja, stavova o ustrojstvenom modelu kluba, Mamićima, stadionu, koječemu..

  Mozes poslat link ankete instagram stranici dinamozag2, vjerujem da bi objavio na storiju pa mozes analizirat i puno veci uzorak ljudi.NitkoBitan

  Takoder bi uveo opciju u anketamaNitkoBitan

  Ma tnx, ali nije mi teško doći do uzorka, da me zanima širi uzorak. :) Zanima me Zona pa na Zoni i pitam, da vise manje nas predstavlja i da nama bude zanimljivo. Nit pratim instagram nit znam sto je dinamozag2 nit me zanima sto pratitelji misle. Najjednostavnije rečeno. :)

  Što se metodologije tiče, razrađujem koliko mi se da, koliko imam vremena i koliko smatram da je potrebno. Ovo nisu istrazivanja za znanstveni rad, vec zajebancija i zanimljivosti na forumu i zgodne info za eventualne rasprave i interpretacije.

  Naravno da van Zg manje ili nikako ne kupuju god, logicno, ali svrha ankete nije bila vidjeti tko i zasto kupuje godisnje, nego procjena kvalitete kadra igraca i trenera, pojacanja..

  Pa reko ajd da vidimo i koliko nas ima godisnju. I ima li kakve razlike u procjenama po principu ima/nema.. zasto ima ili nema - meni je sporedno.

  Mislim, pa moglo bi se i fokus grupe raditi. Pa imati kvalitativnu analizu kojecega..

  Moglo bi se na tisucu ispitanika raditi. Moglo bi se postaviti 70 pitanja pa svasta doznati. Moglo bi se objaviti rad o dinamovim navijacima. Moglo bi se svasta, ali to netko treba i napraviti.. :)

  Da ne duljim, cijenim interes i konstruktivne prijedloge, no anketa je sad ionako zavrsena..
  A svaka nova je onakva kakvu stignem napravit i kakve me zanima. Nisam ja zaduzen na Zoni za ankete niti polazem neko pravo na njih, tak da je svatko slobodan i pozvan sloziti neku svoju sa svim pitanjima i opcijama koje ga zanimaju.. :)
12Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.