• Paggini
    78.5k
    da živi u ZgHrc-Vg

Za razliku od te famozne TZG krpe :snicker:
  • purger39
    106

Čovjek se doselio u ZG prije 10tak godina.. imaš sve u porukama gdje "neuroznanstvenik' objašnjava kako postao član i vođa tzg-a...

Opet, Torcida i sram nemaju ništa zajedničko i teško je za očekivati njihovo samostalno gašenje tzg... Jedini koji je ispoštovao kodeks je bio Juka kad je pala njegova WB01...

U svakom slučaju, čestitke najstarijoj navijačkoj skupini koja se dopisuje i druka informacije grobarima čiji je vođa silovao njihovog vođu.... :yum:
  • Droljo
    26.3k
    imaš sve u porukamapurger39

U kojim porukama? Ja sam pogledao 3 videa na Instagramu. Ima još nešto?
  • superhik
    12.1k
    Ništa manje nakon suradnje s drotovima, redarima, nogometnim sucima i mafijom nismo ni očekivali od Orjune.
    Sad iz naftalina vade neke fotke ljudi koji s grupom nemaju veze 20+ godina ili su pak bili Mamićevi plaćenici pa je to kao isto, iako te stvari koje navode ionako nemaju veze s ultra scenom kao ovo.
  • purger39
    106

Mislim da ima više od 3 videa...
  • Ritam Ulice
    2.6k
    ima nesto i na redditu. Postoje i fotke
  • Petar86
    1.3k
    Da je to bilo koja druga podruznica pa ajde, ali vodja i ekipa njihove mozda najjace podgrupe je bas nesto nerealno
  • M94
    2.5k
    Jedini koji je ispoštovao kodeks je bio Juka kad je pala njegova WB01.purger39

Taj je isto poseban slucaj, on doslovno dovodio cetnike na njihovu tribinu.

Al sve u svemu, meni je nepojmljivo ovo da drukas svog Hrvata cetnicima gore, taman da ti je najgori neprijatelj.
  • purger39
    106

Jbg, on je prvi krenuo širiti bratstvo i jedinstvo na tribini .. :lol:

Al se slažem da je totalno neshvatljivo da drukaš ljude njima posebno ne nakon svih događaja koje im je ta grupa priuštila... Ali opet, to su Tovari i njihovo stanje uma...
  • Jurki
    24k
    Taj je isto poseban slucaj, on doslovno dovodio cetnike na njihovu tribinu.M94

Isli su i tovari se tuci u Bg da određenoj frakciji na tribini pomognu uspostaviti primat na tribini.
    Dobro su iz armade napisali.. dobri prijatelji, povremeni seksualni partneri.. torcida grobari.

I stvarno koliko moras biti jadan da ces sjebat svog Hrvata i drukat ga jebenom četniku koji te prije 35 godina gledal preko nišana u tvojoj zemlji.

Cestom ponosa i obraza čista.
  • BlueVelvet
    352

ne pricaj gluposti to na tribini u bgu nema veze s torcidom.

malo smanjite upise bolje nego da pisete gluposti
  • Petar86
    1.3k
    Ali ovo da je njemu bitno tko je kakav covjek, a cetnik ga ispitiva imena i face nasih ljudi, sto da ih pocasti picem? Koji jebeni retard moras biti
  • Paggini
    78.5k
    Ali na stranu sad sve to skupa, ali način na koji je grupa "proslavila" tu svetu vezu koja veže partizanske klubove je čudesan - od poruke, dvije krpe i bolesno dobrog prepjeva njihove pjesme. Buknulo je posvuda, baš čestitke, javljaju mi se rendom ljudi koji veze nemaju s navijanjem i Dinamom da vide šta su se to torcidaši osramotili.

Pjesma se lijepo uhvatila na tribini i ne sumnjam da će ostati desetljećima dio repertoara da podsjeti gubu na sramotu
  • Hectorharatti
    388
    dojadili ste vise sa tim gelipterima na beogradskom derbiju da doticni imaju veze sa torcidom.

Za torcidu iz zagreba, mislim da je mogucnost ogromna da se ugase.
  • Droljo
    26.3k
    Za torcidu iz zagreba, mislim da je mogucnost ogromna da se ugase.Hectorharatti

Nisu se trebali nikad ni upalit...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.