• Kermit
    627
    To je istina? Receno od igraca koji zs sebe tvrdi da nije mogao spavat a igrao je LoL tu noc do 2,3 ujutro?NitkoBitan

A zakaj ne bi mogao igrati LoL ako nije mogao spavati? I ja upalim telku kad nemrem spavati.
    I kakav je to argument, jel spavao i igrao igrice ili ne?
  • Crni86
    13.3k
    ali petko govori istinu…

A u 2 minute mu ljudi vec izvukli dokaze da je jednu laz sigurno izreko. Ako je uspio to slagat i upakirat, tko zna koliko ih je onda jucer izreko. Ja se samo time vodim. Jer kad si lazov onda si lazov, nisi na pola lazov. Slagat ces kaj god treba da ide u tvoju korist.

Da je iskren mogo je rec, da igro sam igrice. To me opusti i makne mi misli sto mi je bilo potrrbno nakon neuspjeha. A ne lagat o nekom tugovanju, kao da je sjedio na krevetu i lijao suze.

A zakaj ne bi mogao igrati LoL ako nije mogao spavati? I ja upalim telku kad nemrem spavati.
    I kakav je to argument, jel spavao i igrao igrice ili ne?
    Kermit
    Problem je majstore u tome sta je tehnicki slagao, odnosno iskrivio istinu. Reko je da je tugovao radi gubitka sezone i zato zakasnio na sastanak, a zapravo je igroa igrice do rano ujutro. To je iskrivljivanje istine.
  • NitkoBitan
    29.7k
    To sto je on igrao tu noc prije LoL dovoljno govori sto je unaprijed mislio o razgovoru sa Bobanom, jos kasnjenje na isti umjesto da dode pola sata prije i ceka pred uredom.

Nabijem ga na krac.
  • Kermit
    627
    Dok u usto vrijeme nece vjerovati covjeku koji 30 godina gradi i cuva svoj karakter i obraz, i gdje mu nemozes naci jedan primjer gdje je pogazio sebe, svoju rijec, ili lose govorio o nekome.jedan u nizu

A to kaj je ostavio ženu i djecu zbog mlađe i kaj je tu istu ženu lupio autom kao slučajno? To se izostavlja iz priče....
  • Kermit
    627
    To sto je on igrao tu noc prije jutra LoL dovoljno govori sto je unaprijed mislio o razgovoru sa Bobanom, jos kasnjenje na isti umjesto da dode pola sata prije i ceka pred uredom.

Nabijem ga na kurac.
    NitkoBitan

Za kašnjenje se slažem, to sam i napisao. Nemreš kasniti bio budan cijleu noć ili ne.
  • Kermit
    627
    A od kud zakljucak da je sve sta je petko reko istina? Zvone je reko da su se rastali u uredu odnosima. Reko je da si nisu dali ruku, vec mu je odmah reko da moze ic. Kako znamo ds to nije istina? Ili da je istina negdje izmedu i fali konteksta?Crni86

Ne vjerujem da Petko ima razloga lagati, nije mi takav lik. Istina je sigurno negdje između i tu nema spora.

Ne kazem ja cija je prica istinita, ali tako zdravo za gotovo uzeti samo jednu stranu price i donositi nekakve zakljucke je glupo i neozbiljno. Pogotovo kada mozda jos i nedostaje konteksta u cijeloj prici.Crni86

Pa baš u tom i je stvar. Većina je uzela Bobanovu priču zdravo za gotovo.
  • ElDorado
    5.1k
    e ovo je čisto sranje. Ležo sam u traumi tada sa slomljenom fibulom. Lik je doslovce 24 sata tamo gljivio i očito je to bila nesreća. A njegov ljubavni život fakat nije tema i čemu ulaziti u takvu intimu kad nekome to odgovara.
  • Crni86
    13.3k
    Ne vjerujem da Petko ima razloga lagati, nije mi takav lik.Kermit

Zas je iskrivio istinu onda zad noc prije sastanka kad nema potrebe lagat? Kaj prica o nekom tugovanju, a igra igrice do 5 ujutro? Kaj nije reko onds igro sam igrice zato sam zakasnio?

Ne nego vecina tvrdi da petko preuvelicava. Na kraju i novinari su tocno tako to i prenijeli.
  • ElDorado
    5.1k
    Bobanova priča je iscurila u javnost daleko prije njegovog intervjua. I većina nas je to znala već par dana nakon što se dogodilo.
  • Kermit
    627
    e ovo je čisto sranje. Ležo sam u traumi tada saslimljenom fibulom. Lik je doslovce 24 sata tamo gljivio i očito je to bila nesreća. A njegov ljubavni život fakat nije tema i čemu ulaziti u takvu intimu kad nekome to odgovara.ElDorado

Pa intima je i kaj jedan Petko radi u svoja 4 zida pa o tome pričamo i mjerimo mu krvna zrnca. Ako vrijedi za jednog, vrijedi za sve.
  • pešća
    479
    Jedino škakljivo pitanje koje je jučer voditelj slučajno postavio je igranje igrica i Petković je već na tome pao lagavši da igra tu i tamo, aludirajući na rijetko. Igrao je i noć nakon ključnog poraza od Lokse i noć nakon gubitka naslova zadnje kolo, odnosno nekoliko sati prije intervjua sa Bobanom.

Boban je čovjek bez veće mrlje već oko 30 ili koliko godina. Petković ima toliko mušica u samo ovih par godina u Dinamu da boli glava, a pitaj Boga koliko toga nije izašlo van jer mu okolina nisu drukeri poput njega.
  • ElDorado
    5.1k
    tko mu vadi? On se sam posrao s laganjem da je plakao u jastuk od silne tuge. Za sve ostalo mene iskreno boli qrac. Bitno mi je da je profesionalac koji daje max za svoj klub a on to ne radi već stanovito vrijeme.
  • Kermit
    627
    Zas je iskrivio istinu onda zad noc prije sastanka kad nema potrebe lagat?Crni86

Što je iskrivio? Rekao je da nije spavao. Jel igrao igrice, kuhao, peglao, farbao zid, nije bitno. Ako netko misli da čovjek kojem je stalo do Dinama noć nakon izgubljenog prvenstva ne spava zbog igrica, dajte molim vas.

Možeš ga voljeti ili ne, ali Petkov doprinos u Dinamu je velik, a sad ga većina zanemaruje.
  • deda
    39.1k
    Možeš ga voljeti ili ne, ali Petkov doprinos u Dinamu je velik, a sad ga većina zanemaruje.Kermit

Kak možeš takvu ortodoksnu glupost napisat par dana nakon što ga forumaši izaberu za najboljeg igrača Dinama.
  • Crni86
    13.3k
    Što je iskrivio? Rekao je da nije spavaoKermit

Kao prvo, reko je da nije spavao jer je tugovao radi izgubljenog prvenstva. Kako ti zamisljas covjeka koji tuguje radi neuspjeha? Evo ja ga zamisljam da sjedi na rubu kreveta, vrti film di su sjebali, kaj su mogli bolje, gleda mozda neke snimke itd. Okrece se po krevetu trudi se zaspat itd.

Sigurno ga ne zamisljam da igra igrice do 5 ujutro. Lik je nakon svakog poraza igrao igrice do jutarnjih sati…. Imas i za to doksze i ps. Nakon lokse 1:1 isto igrao do kasni. Igrao je i nakon 5:0 pobjede protiv slavena… i tad nije mogao zaspat od tuge?

Možeš ga voljeti ili ne, ali Petkov doprinos u Dinamu je velik, a sad ga većina zanemaruje.Kermit
    Majstore imam njegovu sliku na profilnoj… Tako da su ti argumenti kriminalno losi. Mjesas sad zasluge, sa izjavama i lazima kada vec idemo u smjeru da je uspio vec jedan dio istine fino iskrivit i gdje su ljudi nasli dokaze da je iskrivio. Pa onda samim time je legitimno pitanje koliko je toga jos iskrivio?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.