• rokikaciga
    1.6k
    Kontrolirani nogomet :heart:
  • Ivdzo11
    6.5k
    Jako jako podcijenjen trener u nasim okvirima....
  • Captain America
    20.3k
    Genijalac kojeg su šugavi dnovinari na račun slike s Mouom sveli na redikula.
  • miro
    6.5k
    Sveo se on sam na redikula s nekoliko poteza, ali slažem se, kad to odmaknemo od trenera Jurčića, nije uopće loš
  • emilperska
    10.7k
    Pisem to valjda deseti put ovdje, ALI (DAPAČE!!)

Kruno Jurcic i Ante Cacic 2 najpodcjenjenija trenera u RH modernoj povijesti, 2 trenera pobjednika kao sto su bili tvorci Oluje i Bljeske!

Ima pravde, ima Boga, Kruno Dinamo te čeka jednom u budućnosti, tvoj zadatak nije završen.
    Diplomirao si i doktorirao nogomet za razne Mariće, Biščane, Šimiće, Cannavare, Miliće i ostale "znalce"!
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Bišćan zbog svega nije trebao biti u ovoj priči.

Karijera mu je išla postepeno i pravilno, stepenice nije preskakao i imao je normalan nogoemtan put.

Iz kojih si ti frustracija i noćnih mora to pisao, ne znam. Samo neka ti je Bog na pomoći.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Jurčić je izvrstan trener, ali i obožava Mamića, tako da ne vidim svemir u kojem će on doći na klupu Dinama
  • Odani Zgd
    557
    Baš mi je drago zbog Krune da je začepio usta svim novinarima,napravili sprdačinu od čovjeka na temelju slike s Mourinhom
  • DiddyGuela
    3.5k
    Cestitke Kruni.

Definitivno kandidat za buduceg izbornika repstacje. To mu zelim cak i vise od povratka u Dinamo. Covjek je zasluzio SVE sto mu se upravo događa. Bravo Kruno!
  • rokikaciga
    1.6k
    Pošto nisam gledao finale niti ijednu njegovu utakmicu nakon odlaska iz Dinama...kako mu te njegove Piramide igraju? Je li ima to glavu i rep?
  • emilperska
    10.7k

To mi je kao lov na duhove..
    Da gledamo tko je sve igrao, radio nesto s Dinamom ili u Dinamu ili u HNSu do 2018., imali bi prazan klub i novinarsku lozu.
    Ovo nije vojna hunta i ne glumimo "osloboditelje" Zagreba u svibnju 45'..

Kruno Jurcic je Dinamovac, Hrvat i uspješan trener razine vece od velike vecine nasih trenera unazad 5 godina..
  • Pacho
    1.3k
    Zasto se odabranima oprasta suradnja s bjeguncem? Npr. Zajecu? Dok je drugima to smrtni grijeh koji zauvijek zatvara vrata kluba.
  • Odani Zgd
    557
    Sammir izjavio da mu je bio najbolji trener s kojim je radio.....i jedna anegdota koju je Kruno ispričao u Inkubatoru: pred utakmicu s Malmo-m,bio je malo nervozan,Sammir vidio i poručio:Coach,ne brini,ja ću ih sam pobjediti.....ostalo je povjest
  • Odani Zgd
    557
    Surađivalo je njih puno s bjeguncom,igrački pogotovo,al to su teške teme....
  • miro
    6.5k
    U uzvratu mu je valjda Kelava rekao, ne brini šefe skinut ću 5-6 mrtvaca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.