• xavier
  2.4k
  Stadion Cico Kranjčar. Ali tko će ga napraviti...Mali dioničar

  Znači imamo ime, treba nam samo još stadion :cool:
 • bbbjura
  160
  Stadion Cico Kranjčar. Ali tko će ga napraviti...Mali dioničar

  Ta misao se i meni danas vrtila po glavi, da bi se novi stadion trebao tako zvati.. Slažem se..

  Koja su ovo ružna vremena, kad gledaš, nisi ni svjestan koje su sve legende otišle...

  Imam negdje u arhivi njegov potpis na papiru...

  Mislim da je neko vrijeme i on igrao u sustavu 3-4-1-2

  Počivao u miru Božjem...
 • Neki tip sa Zapada
  2.9k
  Rijetko kad sam bez riječi i drago mi je da najčešće jesam onda kad je to možda i najpametnije - kada netko umre.

  Od jutra mi je nekako ta šutnja prirodna.

  Sve što i pomislim reći, čini se nekako nedovoljnim, nedostojnim.

  Što je Cico Dinamu i nogometu ostavljam zato drugima, samo ću u par rečenica reći što je Cico meni.

  Cico je mitski igrač iz očevih priča. Opet, mit vezujemo uz davnine, a Cico je nekako suvremen, naš, znaju Cicu i za Cicu i klinci koji se i Bobana slabo ili nikako sjećaju. Možda je "svevremen" bolja riječ.

  I zato želim reći da je za mene Cico ne samo simbol Dinama, nego simbol onoga što najviše volim u ovome gradu.
  Naime, uvijek sam bio ponosan na Zagreb i na svoje purgersko porijeklo po ocu, ali nekako uz ponosni dodatak da imam "i gene kamene", jer me to (u vlastitim očima) činilo čvršćim, otpornijim, upornijim, snažnijim. Zagreb je fin, ali mekan. Gospodski, ali nekako slab. Kulturan, ali savitljiv. Takav je Zagreb često bio u mojim očima, osim kada sam gledao oca (i danas ga tako vidim).

  Čovjeka koji je uzeo pušku i branio svoj grad i svoju zemlju na Baniji, ali kada je došao za jedan vikend doma.. osim papovke na ramenu, imao je i buket cvijeća za mamu.

  Takav je Zagreb katkad bio u mojim očima, sve dok se nisam nagledao oca. I dok nisam vidio Cicu. Frajer, a gospodin. Najbolje od Zagreba.
 • deda
  4k
  Poštovane dame i gospodo, Zagrepčani, Purgeri, Dinamovci, Boysi! Zona Dinamo vas poziva da se časno oprostimo od naše ikone Cice Kranjčara.
  Prošećite do stadiona Maksimir ili grafita Cici na Ferenščici, zapalite svijeću ili lampaš pred spomenikom Boysima ili pred sjevernom tribinom gdje je i grafit još jedne legende - Jože Kuže, ponesite ružu, ostavite poruku, zahvalu, sjećanje, šal ili zastavu u slavu našeg legendarnog Cice.

  156180274_3790844417648770_1469050650230706047_o.png?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=jtgFuVVvYqwAX9AEGi7&_nc_ht=scontent.fzag3-1.fna&oh=e7fb9434c003a969765f1803d80a9158&oe=606303CC
 • flexXy
  189
  Bas je tezak dan danas, rijetko kada me ovako uzdrma neciji odlazak. Iako je Cico u Dinamu nastupao davno prije nego sam roden, od prica koje su mi starci pricali dozivis kakva je igracina bio. Osobno sam ga upoznao i pricao s njime par puta i jednostavno se na covjeku vidilo da je pravi gospodin. Nikad opterecen aferama, nikom se nije dodvoravao i nikad se nije blamirao. Cico je tip osobe koja svojom velicinom predstavlja sve ono zbog cega volimo ovaj klub. Nadam se samo da cemo mu mi navijaci zajedno sa klubom prirediti oprostaj koji je zasluzio. Volio bih vidjeti neku veliku posvetu u cast Cice, Rore i Zambate preko istocne tribine koja je sad ionako neuporabljiva za ista drugo.
 • agramZ
  620
  rapid - kvalitetnija slika od prosle uz mali detalj.
  H95ERLs6_o.png
 • Crusades1986
  2.2k
  ima netko sliku grafita maskote/igračke Cice?
 • bbbjura
  160
  3thb2vo4pk3x4p3d.jpg

  @Crusades1986 , misliš na ovo?
 • Crusades1986
  2.2k
  Da, odlično. Hvala ti.
 • reziser
  1.3k
  kjgwwzrugyxetlnk.jpg
  Ima se... :heart:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.