• fakin
    5.6k
    A ocito se potpuno odustalo od maksimira jer 3 tekme lige nacija igramo u splitu, rijeci i osijeku.
    Ocito cemo iducu utakmicu reprezentacije docekati na Kranjci
  • rokikaciga
    15.9k
    cek a kako repstacija moze na skoljku kada tovari zagovaraju da se na stadion stavi crvena naljepnica i da se gradi novi stadio jer je ovaj u rasulu?
    Ne razmem
  • rokikaciga
    15.9k
    Kad smo se dotaknuli jucer, Sammir podjelio objavi Dinama u kojoj su cestitali Olmicu.

A za razliku od njega Luka nije nista podjelio, a s obzirom da ga ne pratim malo sam poskrolao po njegovom profilu i vidim da ga sponzoriraju kladionice...pardon "prediction markets" firme kao Kalshi. Sramota. Mislio sam da mi ne moze jos vise past u ocima kao osoba, ali ne on uspjeva nadmasiti sve.
  • Paggini
    91.7k
    Ne znam zašto se više toliko jogunite oko Modrića, toliko energije trošite na njega a lik nije 10 sekundi u 20 godina od odlaska iz Dinama razmišljao o Dinamu i svaki prijelazni rok se istuče 10ak stranica o njemu i da nije ovo, da nije ono a lika zaboli ona stvar za Dinamu.
  • rokikaciga
    15.9k
    Ma ne bih isao provjeriti da nismo jucer tu pricali a vidio sam da je Filho stavio story na IG. Nije da razmisljam o njemu svaki dan. Cak sam ga prestao dovoditi u Dinamo na FMu
  • Mlađi referent
    15.9k
    Daaaaj Luka spomeni nas, Lukaaaa

Čak nas je i Sammir spomenuo, mooolim teeee Luka, dužan si nam, aaa daaaaaaj
  • jp23
    4.4k
    toliko energije trošite na njega a lik nije 10 sekundi u 20 godina od odlaska iz Dinama razmišljao o DinamuPaggini

Osim na sudu, tad je razmišljao malo duže, ali nije se mogao sjetiti :confused:
  • crophantom
    5.7k
    Na 24 sata anketa ko je vec legenda Dinama, Olmo ili Modrić, vidli na Zoni da je to popularna tema :lol:

Naravno da ce bit gusto radi glasanja velike količine tetaka, al među Dinamovim pukom bi taj odgovor trebao biti Olmo sa 90+% bez jebem ti.
  • Crni86
    22.7k
    olmo vodi trenutno
  • Jos-Optimus
    12k
    Ovakve teme su opcenito loše jer će dosta nas neminovno govoriti i loše stvari o Luki, a realno nema potrebe za to. Ja se prvi zakačim na udicu, a trebam se fokusirati na dečke koji vole nas i naš klub i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.