• krvaveoči
    11
    sa tako sjebanom glavom i da je ostao bio bi propao..
  • Facke
    7.3k

A Coric dalje misli da su za to krivi drugi a najmense on.
    Zivi na Marsu.
  • emilperska
    13.2k
    4600-1.jpg

Da je živ, slavio bi danas 89.

Veliki Dinamovac, naš Vlatko..
  • fakin
    2.6k
    Kruno Jurčić opet ispao gospodinom. Prokomentirao situaciju vezanu uz Dinamo, rekao je da se trenutno ne vidi tu, ali da prati svaku utakmicu, da je nova ekipa, da ima puno razumijevanja prema njoj i da im treba dati još više vremena. Rekao je ako je uprava nanjušila da prošlogodišnji igrači su "trulež" da je potpuno normalno napraviti čistionicu u svlačionici. Lijepo je čuti od bivšeg trenera, pa makar iz onog mračnog sistema, da bez ogorčenja i ikakve osobne koristi priča lijepo o sadašnjem stanju u klubu.
  • hb1
    301
    Uvijek je bio gospodin i normalan čovjek koji obožava svoj posao, milina mi ga je bila slušat na inkubatoru.
  • Mr Anderson
    16.2k
    Mana mu je da koliko god puta ga je Zdravko šutnuo, on bi se vraćao ponovo nazad. I dan danas lijepo o njemu govori.
  • rokikaciga
    8.8k
    Uvjeren sam da bi s njim bili barem na +8 danas. Ali sta je tu je.
  • mali M
    9.3k
    Šta sve neću doživjeti... Da na ovom forumu ljudi sa sjetom pišu o liku koji cmizdri za Mamićem dan danas... I koji je istome bio otirač za cipele u nekoliko navrata.. baš bi volio da je on naš trener :roll:
  • rokikaciga
    8.8k
    Ne znam jel se referiras na moj post ali ja sam vec vise puta komentirao da za Krunu nema mjesta u danasnjem Dinamu bas zbog toga sto i dalje ocito simpatizira krimose iako bi vjerojatno imao najbolje rezultate nakon odlaska krimosa sa klupe.
  • masacusec
    7k
    Kruni kurčiću jedino mogu priznati konzistentnost i lojalnost, makar s totalno krivim mindsetom i idolizacijom kriminalaca, no barem nije mijenjao dlaku kao neki.
    Pajdo, što dalje od našeg kluba!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.