• KtcGoat
    2.4k
    Josko na instagramu:
    This is a hard moment, but it will never define me.
    I know who I am and where I come from.

To the Cityzens, thank you for your endless support. I love you, and I'll fight every day to return stronger, as a City warrior.

My heart beats for Croatia. Always!

I will rise again, better than ever!

For my Club.

For my brothers at club and national level.

For my people.

For Croatia
  • Crni86
    18.8k
    Ademi u madarskoj pao u zaborav.

Kada bi obje strane bile suglasne, sta mislite o ademiju kao kapetanu druge momcadi iduce sezone? Sezonu dvije druge momcad uz uhodavanje u neku drugu ulogu u klubu koja ne bi bila igracka.

Nekako mislim da i on polako shvaca da jednostavno ponestaje goriva u njemu.
  • Praskaton
    5k

On i Theo.Klinci širom svijeta bi se gurali da dođu na školovanje.
  • rokikaciga
    9k
    Mislim da bi dobro dosao u svlacionici s klincima (nekima bas fali profesionalnosti) ali tu ima dosta talenata pa ne znam koliko bi bilo lako balansirati klince, napredak i da Akija ispostujemo

Bakovic, Boshkov, Sutalo, Sunta, mozda Benkotic, Pavic "dvojno"..

Za ovakav povratak sam definitivno ali da mu ne obecamo 90 minuta svaki tjedan
  • Dudu
    2.8k
    Bas mi je isto palo na pamet neki dan.

To bi bilo top
  • Crni86
    18.8k
    pa mislim da bi i on toga bio svjestan. Igrao bi ali bi vise njegova uloga bila mentorska.

Doma si, opet igras neki solidan level u svojem klubu, pomazes novim klincima i skolujes se za neku novu ulogu nakon igracke karijere. Po meni je to win win situacija ukoliko je on svjestan da je ostao bez gorivaa. To je kljucno po meni
  • Papastrumf
    21k
    Ademi nije bilo tko. Igrač s najviše nastupa nakon Ladića, uvjerljivo najviše osvojenih trofeja, istinski lider i vođa. Vjerujem da su mu sva vrata u klubu otvorena, ali nikako ne priliči da netko kao on igra za 2. momčad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.