• Jurki
    18.4k
    sve jasno.
    I za njega i za Šukera mozemo povuci istu paralelu.
    Odlican nogometas - losa osoba.
  • Dinamosaur
    2.3k
    Prošle godine kad je klub krenuo sa ponudom obilaska stadiona, kao i pomocnih terena, mogu reci da se nitko u mojoj grupi nije slikao kraj table L.Modrica. Grupa dvadesetak random ljudi.
  • Tom Hanks
    3.9k
    Luka je grobar Dinama a ne legenda
  • Pacho
    2.4k

Bilo bi bolje da nije prosao kroz Dinamo? Ja za grobare inace imam takav dojam.
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    I za njega i za Šukera mozemo povuci istu paralelu.
    Odlican nogometas - losa osoba.
    Jurki

Na osnovu čega možemo ovo tvrditi za obojicu? Da preduhitrim: kršenje zakona nije nužno jednako loša osoba
  • Laugreano
    4.5k
    Luki očito dinamo ne znači puno. Ne možeš nekoga prisiliti da ima emocije prema nekome ili nečemu. Za mene je on legenda reprezentacije i bivši igrač dinama. Nikakva legenda dinama.
    U mojim očima je Olmo je puno veća legenda dinama od Modrića.
  • Jurki
    18.4k
    Nebi ga se bas trebalo tretirati kao grobara Dinama, ali je cinjenica da njegovim transferom je klub poceo biti pljackan na novom levelu.

Pa dobro mogu napisati i kriminalci.. svejedno.
    Šuker je pokral zlatnike, kao predsjednik Saveza je delal po direktivi krimosa. Modric se nicega nije sjecal, pomogel pokrasti klub, utajio porez, te su u tom kontekstu po meni lose osobe.
  • Dinamosaur
    2.3k
    Luka je grobar Dinama a ne legendaTom Hanks

Malo je previse rec da je grobar kad nas nije ukopao, ali ovo drugo stoji da nije legenda dinama.

Samo se nadam da iduce godine ne krene opet ista prica o povratku u Dinamo
  • immerwieder
    1.5k
    legendarni Antonio Marin ispal s Olimpijom u 1. pretkolu
  • Crni86
    12.5k
    i to kao teska zamjena. Prvu tekmu uopce nije igrao. Drugu uso, a ko da i nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.