• ElDorado
    11.7k
    Svi HTVovi komentatori misle da trebaju imati promukli glas ko Božo Sušec. Pogotovo kad padnu u ekstazu. Sušec (od pljuga) - Šapit (jer je debil) - Petrinec (misli da jto tak treba)
  • Doktor Kunić
    6.6k
    baš mi je odvratno to forsiranje kod proslave golova i ta vika. Nemrete skinut ove stare i nemojte se ni truditi. A ovo snimanje reakcije pa kasnije objavljivanje mi je teška sramota
  • Rex Ramae
    4.3k
    S tim iritantnim arlaukanjem je počeo Drago Ćosić i kad je primijetio da postaje sve popularniji među klobučarima svakom novom utakmicom je samo pojačavao arlaukanje pa su ga i ostali počeli kopirati, a tako je je*eno iritantno.

Naravno da treba pokazati emociju, ne treba ni biti kao komentator s Arene kad Dinamo zabije Milanu, ali opet treba imati i neku granicu i ne raditi sprdačinu od komentiranja.
  • Doktor Kunić
    6.6k
    ovi sa rtla i ova dva zadnja debila na hrtu su se počeli snimati kak arlauču, stim da ovaj neki dan protiv Engleza se još i gleda na ekran da vidi kak izgleda, pa daj me nemoj jebat :rofl: :rofl:
  • ElDorado
    11.7k
    Petrinec? On se bas trudi da si zrašpa glas
  • rioda
    16.9k
    Ma to snimanje sigurno nije ideja komentatora nego njihovih ljudi za društvene mreže, to je danas kao neki trend
  • KtcGoat
    6.1k
    Petrinec bas ide na silu hahaha, ali kad padne gol ga ne cujem od svog arlaukanja tako da jbg
    Hodoba je najjaci, brat se nabrije na Maroko-Brazil kao da mu o zivotu ovisi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.