• rokikaciga
    12.7k
    evo i na 24h

https://www.24sata.hr/sport/sesvete-su-nas-najuspjesniji-klub-u-2026-evo-gdje-ce-igrati-ako-udu-u-elitni-rang-1119252

Prema informacijama iz neslužbenih, ali dobro upućenih izvora, Sesvete su uspješno riješile pitanje infrastrukturnog kriterija, što je bio jedan od ključnih preduvjeta za mogući plasman u najviši rang hrvatskog nogometa. Time je uklonjena jedna od najvećih prepreka u slučaju da sesvetski klub sezonu završi na prvom mjestu i izbori ulazak u elitni rang.

Doznajemo kako je dogovoren model prema kojem bi Sesvete svoje domaće utakmice u elitnom razredu, ako do promocije dođe, igrale na stadionu u Velikoj Gorici. Takvo rješenje zadovoljilo bi propisane infrastrukturne uvjete, a klubu bi omogućilo da se u sportskom smislu potpuno fokusira na borbu za naslov. Na istom stadionu, pisali smo ranije, HNL želi igrati i Rudeš.
  • Hnlovac
    4.7k
    fuj, utakmice po 25 gledatelja
  • rokikaciga
    12.7k
    Radije oni nego Rudes. Al, da.
  • NitkoBitan
    36k
    Sesvete su uspješno riješile pitanje infrastrukturnog kriterijarokikaciga

U normalnim drzavama ovo bi znacilo da je klub sredio svoj stadion a ne da svaki drugi vikend domace utakmica igra nekoliko desetaka kilometara dalje...
  • rokikaciga
    12.7k
    Nazalost nisu jedini... Imaju i sve dozvole za stadion ali nemaju financija a Grad boli tuki za Sesvete. Meni je veca sramota seljakanje Vukovara po drugim gradovima. Stadion Gorice od stadiona Sesveta je udaljen 20ak minuta. Malo duze nego treba do Maksimira a otprilike isto do Kranjce.
  • SanctaSanctorum
    107
    Segesta danas pobijedila Kustošiju u direktnom okršaju prvog i drugog i odvojila se na 5 bodova prednosti nad Kustošijom i 8 bodova nad Uljanikom. Volio bi ih vidjeti u višem rangu, neznam kakve su im ambicije po pitanju HNL-a, ali čini mi se da su svakako prerasli ovu treću ligu.
  • IvanPerić1945
    310
    Sesvete uopće nisu predale zahtjev za licencu
  • rokikaciga
    12.7k
    hvala Bogu pa se dekretom moze napravit sta hoce nakon sta se Vukovar seli gore dole, jel da?

Svjestan sam da je to na dugom stapu
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Cibalia vodi 2 0 par minuta prije poluvremena. -4 trenutno. Bilo bi top da Rudeš opet kiksa, makar remijem. Iako teško, Jarun mi ne izgleda ko ekipa koja Rudešu može uzet bod a kamoli ih dobit. Vidli bumo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet