• Neki tip
  18.2k
  Upravo to i govorim cijelo vrijeme.xavier

  Pa jasno, ali onda naprosto tražimo finese i razloge zbog kojih bi se Krznara htjelo ili ne zadržati (kao da nas se pita). I pod kojim pretpostavkama i preduvjetima.

  Mi u ovom trenutku ne znamo tko je alternativa Krznaru. Razmišlja li se o plaćanju odštete za Kloppa koji treba nove izazove ili će se posegnuti za Jovičevićem koji se "dokazao u nikad težoj ukrajinskoj ligi".

  A nismo znali ni toliko koliko sad znamo, da bi većina zonaša koji su dosad kliknuli - htjeli drugog trenera. Ma iz kojih razloga.. može ih "prokopati" tko god ima volje. :)
 • Dino
  2k
  @Neki tip sa Zapada
  Mislim da bus ipak moral napravit opsirniju anketu sad buduci da se par postova natuklo zbog nesporazuma :grin:
 • Dragon1Warrior123
  2.7k
  Treba pričekati kraj sezone i onda budemo bili pametniji. Suditi mu sad nakon čist solidnih rezultata bilo bi blesavo. Pogotovo jer se momcad uzasno emocionalno i fizički ispraznila u EL, a svejedno pobjedniku. Igra se ni meni ne sviđa, ali nije mi se sviđala ni igra Bjelice, dapače moram priznat da pod Bjelicom sam doslovno znao prespavati utakmicu koliko je bilo dosadno. Krznar bar uvede Kastratija da mu se možemo smijati pa nije totalno dosadno. :rofl:

  I uz sve to koliko se ja sjećam mi uvijek padnemo žešće formom na proljeće sto i sad nije slucaj toliko.
 • marcio amoroso
  30.4k
  I uz sve to koliko se ja sjećam mi uvijek padnemo žešće formom na proljeće sto i sad nije slucaj toliko.Dragon1Warrior123

  Ovaj put nismo mogli pasti jer nam je Osijek puhao za vratom. Da su oni osvojili 15 bodova manje i mi bi osvojili bar 10 manje.
 • LovroZG
  1.3k
  Jedna stvar je vrlo važna u ovoj raspravi, a to je da je Krznar došo u sređenu momčad. On nije trener koji je doveden da gasi požar zbog loših rezultata il loše atmosfere u momčadi već je njegov zadatak bio nastaviti tamo gdje su on i Zoran stali.

  Dakle, mi zapravo ne znamo koliko je Krznar dobar/loš trener jer on nije bio prisiljen mijenjati ništa kad je posto glavni trener. Čak je i za Tottenham reko da nema brige jer on i Zoran tako i onako sve pripremaju unaprijed pa je taktika već bila dogovorena prije objavljivanja presude. Treba se priznat da je samu tekmu vodio dobro, al bilo je u drugim utakmicama trenutaka kad je njegovo vođenje tekme bilo upitno.

  Općenito je on malo toga promijenio (osim šta je izvadio Kastratija iz naftalina) otkad je Zoran otišo i baš zato je upitno koliko je on dobar trener. Za igru mu ne možemo previše prigovarat zbog umora, no pitanje je šta će bit s igrom nakon ljetnih priprema i neminovnih dolazaka i odlazaka igrača. Tek ćemo onda bit pametniji.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.