• jedan u nizu
    17.8k

Razumijem ja da je dinamo ogromna ljubav i da se ljudi vise zanimaju oko dogadanja u klubu nego u drzavi. Sve je to jasno.
    Ali razina pljuvacine po ovakvoj demokraciji je van svake pameti.

Za dinamo das 20 eura kao clanarinu i onda ljudi ocekuju da im ljudi iz kluba glade jajca, zovu svaki dan i obavijestavaju o svakom centu.

Za drzavu das tisuce i tisuce eura godisnje, ljudi o tim tvojim novcima odlucuju, i to ljudi koji su toliko korumpirani i jadni, i onda nikome nista, boli te kifla.

Btw. od dinama dobijes poklon za tih 20 eura (ni sam ne znam kako je isplativo klubu slati cijeli paket za tih 20 eura clanarine), dobijes cestitku za rodendan i dobijes razne beneficije koje ti kasnije ustede novce ako zelis.
    Od drzave dobijes ladnu kitu u guzicu.
  • Nolifer
    14.4k
    To kaj si dobil kitu u guzicu od nekog, nije ti država kriva.
    Od države dobiješ sve kaj ti treba. Imaš svoju slobodnu zemlju. Benefiti su tvoje državljanstvo, radno mjesto, tu možeš sagraditi svoj dom i kaj će ti više? Najlakše laprdati protiv države jer ti nedaje ništa ili ti vlada ne paše, pa se eto može srat da bi se sralo. Pa tako i tu, uvijek isti se jave...
  • jedan u nizu
    17.8k

Poanta je da tamo ljudi koje si ti izabrao, ili nisi, odlucuju direktno sto ce napraviti sa tvojjim novcem.
    I to ne sa 20 eura kao u klubu. nego o tisucama eura godisnje. Nemas pojma o tome sta rade, kako rade i gdje kradu pare. Tu i tamo koja afera ispliva van i onda skuzis da je faking direktor skijaskog saveza smracio milione eura, tvojih i mojih novaca.

Imali smo to u dinamu, pa eto, borili se i izborili protiv toga, a sada je problem sto se ne zna kada je sjednica, kao da ima nekog efekta zna li svaki clan to ili ne.

Benefiti su tvoje državljanstvo, radno mjesto, tu možeš sagraditi svoj dom i kaj će ti više?Nolifer

cek cek, to su benefiti?
    To je osnovno pravo, osnovno pravo, a ne benefit. Pa ne placam je porez da bih imao benefit drzavljanstva i ne znam sta.
    I ovo ''tu mozes sagraditi svoj dom'' je takva glupost koju si napisao :sweat: mogu ja sagraditi svoj dom i ovdje i tamo, gdje god, sve dok platim. Nije da tu imam mogucnost besplatnog doma pa je to sad kao nesto posebno i moram zahvaliti drzavi na tome :rofl:

Najlakše laprdati protiv države jer ti nedaje ništa ili ti vlada ne paše, pa se eto može srat da bi se sralo. Pa tako i tu, uvijek isti se jave...Nolifer

Pa da, uvijek se isti jave kada se treba javno reci da recimo gradonacelnik jednog grada daje pare udrugama i slicno. Samo da mi se je sjetiti koji su to :chin:
  • Nolifer
    14.4k

Idemo van teme sada, da se ne drobe gluposti ovdje. :rofl:

Tako da svoje sam rekao na tu temu, pasalo tebi ili ne, ali najlakše srati da i istovarivati se i to je poanta priče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.