• jp23
    3.2k
    Yep, mogu potvrditi, dok je to govorio, bila je i muha zujara u prostoriji.
    Izvor: ja sam ta muha
  • Dadox
    324
    Nek mu je rekao.Pun k mi je kapetana i legendi koji se dižu iznad kluba.U sezoni kada ništa nije odigrao i samo se liječio smatra da je lovu zasluženo digao.Valjda zbog starih zasluga.
  • Crle
    990
    Zaboravili ste da je bilo povišenim tonom.
  • Ali
    2.7k

Ok, moze bit sarkazam.
    Ali nema ni reakcije iz kluba na nabacivsnjem blata ako je izmisljena priča
  • rakurs
    1.4k
    I onda se netko pita zašto novinari pišu onako kako pišu. Zašto Miličić izmišlja gluposti, zašto se plasiraju razne informacije koje nemaju veze s vezom i zašto si svaka suša može uzeti Dinamo u usta.

Jer to kod prosječnog navijača Dinama prolazi. Jebemte živote kako me izbace iz takta ta laprdanja raznoraznih piskarala.
  • NitkoBitan
    27k
    Da se za svaku laz napise demantij dnevno bi ih bilo barem 5.
  • Paggini
    51.4k
    Klub kad se oglasi oko icega mu se sere sta se oglasavamo, bavimo se sobom, ne novinarima, nismo prvi sta se javljamo, a kad se ne oglasi oko rendom bljuzgotina štakora Lesičkog i ekipe, opet nije dobro.

Boban cijeni Petkovića i želi da ostane, eto
  • Ali
    2.7k

Ne kuzim pun ti je k... kapetana i legendi.
    Pa zar nisu Petko i Boban ta dva...
  • znajdatevolimja
    328

Mišljenja sam da Zvonimir Boban ima krvavo zarađenu reputaciju među plavim pukom stoga taman da mu je lupio šamarčinu, podržao bih ga.

Zvone je kapetan Dinama u svakom smislu te riječi, a to se ne zarađuje samo dobrim igrama i golovima (što također već jako dugo Bruno ne isporučuje), već se to zarađuje sa puno drugih, nekad i neopisivih, apstraktnih stvari.

Bruno Petković ništa osim toga što mu je (i ako mu je uopće) Zvone rekao nije niti zaslužio.

Pijani egocentrik. Svaka mu čast na nogometnoj lucidnosti, čak u nekim trenucima i genijalnosti koju je pokazivao, ali daleko daleko daleko je to od plavog kapetana po nekim drugim parametrima.

Sretno mu bilo gdje god da ode, a sumnjam da ga itko i želi.
  • Paggini
    51.4k
    Bruno Petković ništa osim toga što mu je Zvone rekao nije niti zaslužio.znajdatevolimja

Zvone mu nije rekao apsolutno nista, prestanite širiti novinarske laži, ljudi dragi šta vam je

Pijani egocentrikznajdatevolimja

A za ovo ćemo ići na hlađenje
  • miro
    6.5k
    Bezveze se razbacujete teskim riječima. Zvone je Petku samo objasnio kako stvari stoje iz perspektive vodstva kluba. Vodstva koje brine o financijskoj stabilnosti i koje je odgovorno za rezultat. Price vs. performance i to je teško čut, ali Petko nije blesav, to on zna.

Hoće li biti u stanju preć preko svoga ega i shvatit da su mu 3 sezone po 750k plus bonusi u klubu gdje je heroj, gdje ga se nece potjerat nako 6 mjeseci ozljede i gdje je na oku izbornika bolje nego 2 sezone po 1,5 milju daleko od očiju i obitelji - nadam se da hoće
  • Dadox
    324
    Jesu,ali u kojem kontekstu? U ovom je Petko ta legenda koje se diže iznad kluba.Čitaj s razumijevanjem!
  • Mali dioničar
    17.5k
    Često idu rasprave tko su veće legende kluba koje su, po meni dosta nepravedne prema starim generacijama.

Da, Ademi, Oršić, Petković su apsolutne legende prema kriteriju igranja u europskim natjecanjima, rezultatima i statistici u istima.

Ali na primjeru sve trojice nabrojanih vidimo da su se u Dinamu zadržali toliko samo zato jer nisu mogli naći bolji klub.

Ademi i Oršić su čak otišli u znatno lošije klubove nego je Dinamo.

Da su ove legende kvalitete legendi Bobana, Modrića, Kovaċića i da su mogli igrati u Serie A ili Premier ligi otišli bi kao i oni na prvi poziv Milana, Intera ili Tottenhama.

Petković se grdo vara ako misli da može biti iznad Bobana zbog gole statistike prema kojoj je igrao, zabijao i osvajao više u Dinamu nego sam Boban, a ne uzimajući u obzir ligu i okolnosti sustav europskog
    klupskog nogometa tada i danas.

Osim toga, jedna od degutantnijih stvari sezone 2024/25 mi je bilo pitanje kapetana momčadi. Ne želim više gledati ovaj cirkus u kojem po tri-četiri igrača prebacuju traku jedan drugome jer imamo kapetane koji niti nisu standarni prvotimci niti imaju profesionalan pristup niti se lijeċe ispravno.

Jebote mi cijelu sezonu nismo uspjeli naći kapetana koji bi odigrao jebenih 90 minuta jedne utakmice osim Mišića.

Kakva momčad, takav rezultat.

Penzija dečki.
  • The Undertaker
    8.1k
    Pustimo Bobana da složi ekipu do kraja kolovoza pa ćemo onda, barem približno, znati na čemu smo. Odbijam vjerovati da ćemo ostati samo na "Pavonesima".
  • ElDorado
    4.1k
    Vani je vec pet verzija tog sastanka jebate. Mi kao navijači moramo shvatiti da interese našeg kluba u takvim situacijama brani Predsjednik dakle Boban. Stalno se razbacujemo tim legendama, oni su kvragu radili svoj posao, radili su ga sjajno, sada ga vise ne rade tako sjajno i štite u najvećoj mjeri svoje osobne interese što je potpuno razumljivo.
    Zato dosta patetike, samo interes i pragmatika.
    Podrška jedino i samo Zvoni!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.