• Efes Pilsen
    14.2k
    Pa snimke su na Dinamo plus vec neko vrijeme

Screenshot-20251216-112808.png
  • Ljubs
    9
    ima snimka na d+ aplikaciji
  • Crusades
    20.6k
    Pa izbila bi revolucija od pojedinaca da se snimka do sad nije objavila. Boban bi bio svrgnut s mjesta predsjednika.
  • mali M
    9.2k
    moje isprike.. nisam taknuo tu aplikaciju već godinu dana jer je bila mrtva sadržajem.. sad imam šta gledati, hvala!
  • Thor
    1.7k
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/odrzana-redovna-sjednica-skupstine-gnk-dinamo1

Kakvo krasno priopcenje sa skupstine smo dobili...bilo je vaznijih tema medju tockama o kojima se raspravljalo... usvojili godisnje izvjesce sa dopunom, predvidjamo prihode i rashode 70-68.8=1.2 mil., zaklada dobro radi i podnesena su izvjesca!!! I to je to?
    Kao da smo "Udruga ljubitelja tratincica zimi" :roll: i ima nas u udruzi 5,mama tata,baka sin i kcer..ko na zadnjoj reklami a skupstina je odrzana u dnevnoj sobi! :clap: :clap:

[img]http://Screenshot-20250921-193429-Samsung-Internet.jpg

Kakva transparentnost za clanove,cudo :monkey:
  • jedan u nizu
    16.7k

A sta bi ti htio?
    Zelis uvid u dnevno poslovanje kluba?
    Zelis detaljan financijski izvjestaj? Zelis znati tko ima kakvu placu? Zelis znati koliko kosta nabavka novih lopti u cent? Zelis znati tko se kad cvika kada dolazi u ured?
    Zelis vidjeti brojke sa treninga? Kako je tko trcao, koji mu je VO2 max?

Za te stvari si birao tko ce biti u klubu i tko ce te predstavljati. Ti ljudi su povjerenje dali ljudima koji brinu o takvim stvarima.
    Na njima je da brinu i odlucuju o tome, a ne da odlucujemo ja i ti.

Uostalom, da li je to bila sjednica skupstine ili clanova??
    Sjednica je za skupstinare, ne za clanove.
    Clanovi su da biraju skupstinare, a skupstinari su tu da usvoje prijedlog proracuna i plan za godinu.

Prestanite srat samo da bi srali!
  • Thor
    1.7k
    pristojno se molim razgovaraj broj 1.pogotovo ako se nekome u replici obracas. 2. Potrebno je znati neke procese da bi o njima mogao argumentirano razgovarati.
  • Dino
    4.8k

Ponekad u poslovnom svijetu nije dobro javno otkriti sve karte. Ako drugi klubovi nanjuse da smo u nepovoljnijoj financijskoj situaciji, imat cemo losiju poziciju u pregovorima u transferima. Ako pak skuze "da smo puni ko brod", dizat ce cijene za nas i opet ces bit u losem polozaju. Jako podrzavam zatvorene financije i omertu u legalnim okvirima. Ono kaj se mora prijavit drzavi jednostavno se mora, a kao nije nuzno radije bih da moja znatizelja bude cijena bolje pozicije mog kluba u ostalim aspektima poslovanja.
  • Thor
    1.7k
    to kaj netko zna ili ne zna sto se tice financija za trgovinu igracima je po meni ne dobar argument jer ionako sva financijska izvjesca i revizije moramo dostaviti i ona ce u konacnici biti javna kako prema drzavi tako i radi financijskog fer playa prema uefi i fifi.(vidi kaj se gubavima dogodilo ili pak sad MunC ili Juventusu...) dakle, financije moraju stimat na cent i biti transparentni. A oni koji se bave tim biznisom u nogometu sigurno znaju doci do svih potrebnih podataka.
    Uopce ne sumnjam u ispravnost tih podataka i njihovog vodjenja i knjizenja, samo eto to je jedan od dokumenata koji bi clanovi trebali znati. Bilo je tu jos i drugih stvari koje su se raspravljale ocito a koje se ticu upravljanja klubom i buducnosti kluba i koje mislim da bi sigurno zanimalo clanove koji su birali tu skupstinu i vodstvo. Ne smatram i ne trazim da se svaki i najmanji detalj objavi ili bude dostupan ali bitne stvari svakako. A ovo priopcenje clanovima je stvarno ispod svakog nivoa. Pa cak i ponizavajuce. Ispada kao da se njih 50 skupilo i donosilo odluke a koje i kakve,kaj vas briga! Birali ste naspa sad mi radimo a vi to nemrete znati ili mi cemo vam reci kaj smijete. Bas nedobro komuniciranje. Po meni neprihvatljivo za demokratski klub. Bas sam razocaran tim i takvim pristupom.
  • NitkoBitan
    33.9k
    Navodno je Zvone kazao kako se bez njegovog znanja ne moze ni WC papir kupit.
  • Thor
    1.7k
    https://www.youtube.com/live/ARpIwpgYICA?si=_zUEPwECmXUMO6Ee

https://www.record.pt/futebol/futebol-nacional/liga-betclic/benfica/detalhe/proposta-de-regulamento-eleitoral-da-direcao-de-rui-costa-chumbada-o-que-acontece-agora?ref=Detalhe_Relacionadas

Tako to rade transparentni klubovi na koje smo se kao ugledali i prepisivali statute i konzultirali ih!
    Poglavito FC Benfica. Nema bas direktnog prijenosa kao Barcelona koja sve prenosi uzivo ali ima na klubskoj televiziji. Skupstine se rade u dvoranama i svi clanovi mogu doci tko zeli na skupstinu postavljat pitanja. Znaju biti i povisene tenzije pa i carke.
    U u Barceloni i u Benfici clanovi direktno sudjeluju na skupstini i pitanjima i sve je javno za clanove koliko got moze biti.

Mi imamo priopcenje da se raspravljalo i donosile se odluke bez pristupa javnosti clanova! Cak ne znamo ni koji je bio dnevni red!
    Sramota! Poraz demokracije i transparentnosti i nepostivanje clanova.
    Pa nek se ljuti tko got hoce! Nema opravdanja za ovo. Kao dugogodisnji aktivan clan ne prihvacam takav odnos kluba prema clanovima i smatram ga nekorektnim i tocka!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.