• darkcro
    186
    Poslušao sam podcast i g. Pavličić Bekić je otkrio ekskluzivu - izdavanje bookleta 'Veselim se Zagreb naš' ove jeseni, knjiga + ploča, ploča sa 11 pjesama (među kojima i jedna nikad izvedena iz 1964.), dok je knjiga o 60im godinama Dinama (uspjeha i neuspjeha).
  • fakin
    1.7k
    Kad se planira članski dan gdje će članovi postavljati pitanja ljudima iz uprave kluba?
  • Papastrumf
    19.8k

Uskoro. Vjerojatno na pauzi sad u 11. mjesecu.
  • Pacho
    9.5k
    Dobri covjek Kova je epska pogreska Bobana. Stvarno ne znam sta se tocno ocekivalo.
  • don
    16.5k
    brišem post jer sad nema šanse za otkaz.
  • Pacho
    9.5k
    Zajec ne djeluje zadovoljno :grin:
  • Sibirski plavac
    7.1k

O čemu je riječ? Nisam gledao.

Jel bio Zvone u loži?
  • Pacho
    9.5k

Nisam vidio Zvonu. Zajeca je kamera snimila odmah nakon zadnjeg sucevog zvizduka i onako je obje ruke iz frustracije zabacio u zrak, a ne bi me cudilo i da je psovao.
  • T90d
    2.2k

Mislim da je više bio nervozan jer je sudac svirao kraj, a Kulenović je bio krenuo u solo akciju 1 na 1 protiv Zlomislića.
  • NitkoBitan
    32.6k
    Vrlo logicno, ne treba kovat teorije zavjere.
  • Sibirski plavac
    7.1k

Jbt... Ako je i Zeki prekipjelo, e onda znaš koliko je sati.
  • Thor
    1.2k
    Mislim da g. Predsjednik iako nije njegov stil ili nacin bi trebao cesce komunicirati sa clanovima i navijacima. Pogotovo sada kada smo ocito u nekoj krizi i nekim ne dibrim odnosima unutar i oko kluba. Od izbora ga nismo vidjeli i culi u nekom sluzbenom obracanju osim sto je pohodio Plave noci. Ne mislim da smo u nekoj drami jer 4.smo u europi,na celu hnl-a ali vidi se i osjeti da nekaj ne valja. Napravili smo promjene i izabrali predsjednika kao najodgovorniju osobu u klubu. Predsjednice, mislim da morate cesce istupati u javnosti, galvanizirati ekipu,navijace, reci nesto pozitivno,umirujuce, ili cak i odlucno rezati kuluarske price. Vasa sutnja samo daje povoda tim pricama,novinarskim spekulacijama izmisljanjima. Navijace se zbunjuje,uvlaci se nervoza medju nas,igrace,gubi se sinergija.
    U krizi smo ocito nekoj, Predsjednice istupite u javnosti,budite prisutni cesce,dajte nam podstrek,dajte nas galvanizirajte,motivirajte, budite lider kluba. :strong:
  • Goncalo Santos
    2k
    Boban je tu u nezgodnoj situaciji isto, ako ne ide na gostovanja, nema priopcenja, ne spusta se u svlacionicu onda ne valja.

A da to sve radi onda bi bilo po medijima da boban slaze svlacionicu, ima poslusnog podobnog trenera preko kojeg vuce konce, boban kim jong un itd.

Trebalo bi naci neku ravnotezu izmedu svega toga.
  • fakin
    1.7k
    Ekipa, jos ima karata za clanski dan, uzmite kartu, 2 sata slobodnog vremena i recite sve sto vas muci upravi kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.