• ElDorado
    3.9k
    Ok govorim napamet jer ne znam kolika je ali zar nije bolje njega odkupiti i gurnut ga na 6icu kaj mu je prirodna pozicija.
  • Paggini
    51k
    Pa super, ali ako ti traže 6 milijuna eura npr., jel bi Dinamo trebao dati? Odnosno, da preformuliram - može li dati?

Ne znam koja je otkupna klauzula, ali gledajući uzorak Bobanovih poteza, siguran sam da Bartola želi u klubu, ali jbg ako ovi traže pare koje mi ne možemo/ne želimo dati, jbg
  • Tongo Doumbia
    6.6k
    Ako ništa, među rijetkima ovu polusezonu koji je u svaki duel ulazio 200 posto i kojem “voli klub” nije floskula.

Kako god, hvala mu, nikad nije bio upitan, gdje god ga se stavljalo.
  • Facke
    5.9k
    A Franjic je dobre pocel. Al onda su pak bile tu sitne ozljede i na kraju krajeva nije mi dosta pokazal. Nije te bez razloga da se Franjica navek saltale na levuga beka, stopera i na sesticu. Okej je on mene za rotaciju. Ali dati za njega 2 miljuna € mi mene bile previse ak Wolfsburg tolko oce?! Neznam kolka je klauzula ali sumjam da je pune ispod 2 miljuna.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Mi necemo boljeg ni svestrajijeg igraca nac za manje.

Stoper, defanzivni, bek ako treba.

Zadrzite ga
  • ElDorado
    3.9k
    Ako je samo 2 milje onda ga treba odkupiti svakako
  • Peškaman
    7k
    Već se oprostio od kluba preko društvenih mreža, očigledno da neće biti otkupljen.
    Sretno u nastavku karijere!
  • Orc123
    11.7k
    Mislim da mi otkupa nemamo za njega...bar kolko sam ja cuo.....da je u pitanju 2mil eura mislim da bi se ispregovaralo nesto.
  • Olmic
    4.6k
    nece nece. Gotovo je
  • austrijanac
    6.8k
    Sretno dalje, dobar igrač no kao privremeno riješenje.

Imao je i on svojih mušica, kao i svi, no upotpunio donekle tu stranu.
  • über alles
    1.9k
    Sasvim ok van pozicije,jedino onaj glupi treci zuti ,al to nas nije kostalo na kraju.

Sretno dalje !
  • mbzg
    128
    Očito ga ne vide kao veznog igrača, a opet veznjaka pretvarati u lijevog beka je poprilično bedasto. Sretno mu u daljnjoj karijeri. Sam da se Rijeka ne sjeti pa završi kod njih na posudi i gledamo sto puta ispričanu priču. Koliko god smo bili šuplji ove sezone jedan Menalo je Rijeci donio tri boda protiv Varaždina golom u zadnjoj sekundi kad se prvenstvo lomilo.
  • Nogo
    6.5k
    Screenshot-20250527-144311-Instagram.jpg

Bartole, hvala na svemu i sretno! :clap:
  • Tvrdica McTvrdi
    180
    Velika šteta, odličan "swiss knife" za imati u rosteru.
  • Zg123
    1.9k
    U 3 od iza mi je bio odlican i mislim da mu je Cannavaro bas dobru ulogu bio nasao, steta sto se onda bio ozljedio. Kad smo presli s 4 od iza je bio defanzivno korektan ali ofenzivno potpuno neiskoristiv...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.