• Dudu 9
    720
    Ne žalim što odlazi jer smatram da je dao sve što je mogao dati, ali mi je žao što kapetan i legenda odlazi na ovako bezvezan način.
    Što bi se reklo na stražnja vrata.
  • prefontaine
    2.4k
    A kako bi trebao otići nakon sezone u kojoj smo ostali bez trofeja, a on sam dobar dio te sezone proveo u poliklinici? Možda da mu se organizira neka oproštajna utakmica protiv Reala, evo Luka je sad tu pa nek malo nagovori ove svoje...

Dajte, najte.

Bruno, hvala i sretno. Niti će Dinamo u idućih par godina imati boljeg i važnijeg igrača od tebe, niti ćeš ti u karijeri igrati u većem i boljem klubu od Dinama.
  • Dudu 9
    720
    Nisam rekao da mu se išta trebalo organizirati nego da mi je žao kako se sve na kraju odigralo, malo koji igrač u modernoj povjesti je Dinamu dao koliko i Petko i onda sve to završi raskidom ugovora.

Malo je bezvezan osjećaj.
  • rokikaciga
    2k
    Igrac koji realno pripada nekim drugim vremenima, ogromna romantika u njegovim nogama. Petko, hvala ti za sve trenutke u Plavom :heart:
  • über alles
    1.9k
    Bruno ikono, falit ces !
  • prefontaine
    2.4k

A gle, i ja sam zamišljao puno bolji, ljepši i romantičniji rastanak, ali... Zazivali smo kompletan reset. A kompletan reset je upravo ovo.
  • Dudu 9
    720

Ma nisam protiv reseta uopće, kao što sam rekao na početku prvog posta Petku je i vrijeme da ide.
    Samo sam napisao kako se osjećam u vezi načina odlaska.

Njemu sretno dalje, a Zvone neka nastavi raditi što je nužno da se ponovno izgradi jaka ekipa.
  • Fanboy
    3k
    Žao mi je što Oršić i Petković nisu otišli na jedan ljepši način, dva ponajveća igrača Dinama u povijesti...Zaslužili su oproštaj pred punim stadionom.
  • Shkera
    64
    pa još nije ništa objavljeno, vjerujem u neki dostojanstven raskid i video posvećen Petku od strane kluba.
  • rokikaciga
    2k
    Slika sa pocetka ove teme

nyuplrbi45deug6l.jpeg
  • Dani Olmić
    1.6k
    Hvala Bruno na svemu i sretno dalje :heart:
  • sport
    4.7k
    Sam je izabrao način na koji će otići
  • Mali dioničar
    17.6k
    Ibrahimović je u knjizi o karijeri napisao da ga po povratku u Milan Maldini stalno opominjao za godine, a za razliku od njega Boban je obavio razgovor s tada 38godišnjakom Ibrahimovićem i predstavio mu ideju da kroz svoju energiju transformira momčad Milana u pobjedničku momčad. Iduće sezone Milan je sa Ibrahimovićem bio prvak.

Na kraju ove sezone Boban je pokušao na sličan način Petkovića “nagovoriti” na iniciranje povratka Dinama na pobjedničke staze, a Petković ga je otkantao.

Hvala na svemu Bruno, ali Dinamo ide dalje.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Bruno legendo,hvala na svemu i sretno dalje sta god to bude bilo . Uvijek si Sam donosio svoje odluke , trezveno pa tako i sad . Nista ne zamjeram ,mislim da je pravo vrijeme za rastanak
  • ShanKu
    1.6k
    Mislim da neki igrači koji su ovih dana napustili klub zaslužuju prigodnu zahvalu, pljesak, skandiranje. Ne treba doć 100000 ljudi kao na Bernabeu ili Camp Nou, dovoljno je organizirat nešto manje pred Maksimirom ili na Maksimiru :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.