• rokikaciga
    1.5k
    Boban mu je prijetecim tonom rekao "Dok sam ja ovdje ti neces igrat"
  • ElDorado
    4k
    Ja stvarno ne kuzim tko ce kupit igraca s kronicnom ozljedom, nepripremljenog i dati mu placu milju i kusur.
    I naravno nama platiti neku odštetu. Imam filing da se lik inati jer je čak i Tarzan bio vrlo pomirljiv u ideji da ostane
  • Jaro
    10.2k
    zanemarimo Lesičkog, iz više različitih izvora je posljednjih dana dolazilo da je gornja granica 750k.Izet Hajrović

Pa jebeni Lesicki iz jebenog Germanijaka su plasirali i pricu o tom plafonu, ostatak gamadi samo kopira. Kaj je s glavom i nekritickim upijanjem novinarskih isprdaka?
  • Izet Hajrović
    5.1k
    ajde se ti smiri s uvredama, poradi na samokontroli.
  • ZgDLions
    1.1k
    Jel moguće da je i ono ulizivanje mumiji i Vlatkici na trgu isto dio slagalice uz ugovor i povredu za rastanak.
    Boban mi se čini ko netko ko ne prelazi baš olako preko stvari.
    Onaj odlazak sa mjesta i suzdržanost nakon Skenderovog slavlja nakon gola mi izgleda jako odlučno i ne baš tipa ma sve bu dobro, svi smo si ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.