• Crni86
    16.6k
    tak je treba vladat jednoumlje i svi moramo samo klicat i vikat da je sve super.

Bogu hvala da su decki rekli misica sta ide, bogu hvala kaj imamo podcast koji nam nece mazat oci i pricat samo populizme vec ce bit realni i govorit sve ono sta im je na dusi.

Volio bi vidjet komentare vas koji gra beanite da je dobio crveni i da smo izgubili. Srali bi veca govna nego svi ostali ovdje. Potez je nepromisljen i tocka, nema ali. Potez nedostojan kapetana dinama.
  • Goncalo Santos
    2k
    nije nitko rekao bravo kapetane nastavi praviti incidente, gazi i samaraj tako treba. Nego radi jedne gluposti su ljudi takve gadosti poceli pisati da treba Misicu dat papire, otjerati ga da je on sramota kluba.

Ponovit cu se, to je bila reakcija iz frustracije, tako ne reagira netko kome nije stalo vec onaj tko zivi za ovaj klub. Misic osjeca i vidi da klub pati, da stvari idu u krivom smjeru. Zato je pukao iako nas je to moglo skupo kostati.

Nepromisljen potez, ali ja mogu prijeci preko toga jer je to nista u odnosu na ono sta je dao klubu.
    Da podsjetim ljude da je Misic preko 200 utakmica odigrao u Dinamu, 90 posto je majstorski i doktorski kako mu se tepalo do jucer. Akter je brojnih europskih pobjeda i osvajac trofeja. Mogao je otici za vecim novcima sto puta, ali je ostajao jer je Dinamo njegov klub. Isto tako zaduzio je ovaj klub i ostavio puno veci trag od ekipe koja danas sjedi u lozama Maksimira i iz nekog razloga ima imunitet. Mnogi aktualni kadrovi Dinama bilo upravljacki ili nogometni su itekako pravili gluposti puno vece i skuplje pa im zona, mediji i navijaci nisu posvecivali toliko kritika.
  • Crni86
    16.6k
    decki u podcastu su upravo rekli da je glupost al da su se gadosti pisali i da nije korektan pristup medija i navijaca. Kolega je reko da su decki udarrili i opleli po misicu tako da je netko to reko. Procitaj komentar na koji sam se osvrnuo.

Isto tako ljudi su poceli radi jedne druge gluposti pisat te stvari, a ne tog pohoda po rijeckim igracima.
  • Rile
    125
    Sinoć kad sam gledao podcact zone baš sam pomislio kako je dobro, objektivno a u isto vrijeme dinamovski prokomentirano sve na temu Mišića.

Tak da, kaj se mene tiče, samo tak dalje dečki.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.