• cron1ck
    1.8k
    Feel Tilen
  • Laugreano
    4.5k
    [img]http://bbb.jpg google photos high quality resolution
    Vojkova pjesma je bila inspiracija za ovu poruku.

• Infinity
    19.1k
    Kad se sjetim dok su iz pasteta iskakala mozda 2-3 podcasta, pa se tu imalo sta i za pogledati. Danas svaki klosar koji nije mogao naci posao je pokrenuo neki podcast i sere u kameru. Ne pamtim kad sam pogledao ikakav podcast, pogotovo dobar. Podcasti su me razocarali do te mjere da mislim da bi i Zonin bio jako, ali jako los i negledljiv/neslusljiv.

Bio sam nekad zagovornik Zona podcasta, ali se cvrsto nadam da do istoga nece doci nikada. Podcasti su postali smece i jedno takvo smece pod imenom Zona bi samo lose utjecalo na ugled Zona foruma.
  • Zagi
    10.8k
    Čuo sam ovo kaj je kolega linkao malo dolje. Nisam imao pojma kak se lik zove.
    Rep i to domači mi je toliko nezanimljiv da je to teško objasniti, a A1 je jednostavno, sranje.
    Hiperprodukcija žestokog šabanizna.
  • mali M
    8.1k
    ne razumijem zašto misliš da bi i Zonin bio smeće. To što se otvorilo masu retardiranih podcasta ne umanjuje sve ine kvalitetne koji još uvijek postoje i dalje su najgledaniji/najslušaniji... Ne drži ta teorija vodu, kao da kažeš da će i Dinamo postati gadljiv zbog kmečavaca i trovača iz Splita, Osijeka ili Rijeke...
    Kakve veze imaju nekvalitetna smeća sa nečim dobrim...
    Malo mi to zvuči kao da si ti izgubio volju i vjeru da može postojati nešto dobro, jer naravno da ispravnim konceptom, kvalitetnim voditeljima i sugovornicima te pričom već odskočiš i pojedeš sa gledanošću 95% ispred ostalih kvazi podcasta..
  • Filip85
    354
    Ratko mi je kreten teski, ne mogu ga ni minutu poslusati.jedan u nizu

Jednom sam napisao u komentarima da bi najbolje bilo kada bi stalno gostovali Lošo i(li) Kekić, jer tad šuti ko zaliven, sluša i ne upada u riječ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.