• Dzoni
    3.3k

Samo što nakon Đokovića, Modrića i Ibrahimovića, postoji li jače ime u sportu koje će gostovati na tu emisiju? Letvica je bolesno visoko postavljena, može li se održati na toj razini je veliko pitanje
  • Dudu 9
    975
    Za mene postoji.
    Zvonimir Boban.
    Mislim da bi to bio najbolji intervju Bobana do sada.
  • Dzoni
    3.3k
    Po kvaliteti podcasta, takav podcast bi mogao postati kultan na ovim prostorima
  • Eduardo
    27.8k
    Samo što nakon Đokovića, Modrića i Ibrahimovića, postoji li jače ime u sportu koje će gostovati na tu emisiju?Dzoni

Što se tiče planetarne popularnosti i veličine teško, ali osobno bih rado vidio Ivana Balića, Kukoča, Mandžu i kako kolega kaže Bobana.
  • Dudu 9
    975

Pa na to sam i mislio, ali ima potencijala i za šire tržište, npr netko od akutalnih NBA igrača s ovih prostora Dončić, Jokić, Zubac. Ili Babo recimo, kolko znam nikada nije imao neki duži tv intervju.

Pa onda aktualne nogometne zvijezde, pogotovo iz Engleske gdje je on popularan,
    Njemu je ovo samo privremeno dok ne dođe ponuda za trenerski angaćman koji mu paše.
    Ali u teoriji emisija i ima potencijala unatoč tome što je već ispucao dosta jakih gostiju, i ako ne slwti neki trenerski anfažman koj se ne odbija može bez problema nastaviti bar još jednu sezonu.
  • Dzoni
    3.3k
    Nisam bio skroz precizan, ali sam mislio na imena hrvatskog ajmo reć govornog područja. Da, padalo je i meni na pamet netko kao Jokić, ali koliko on voli intervjue, nešto mi govori i ne baš.
    U svakom slučaju, emisija vrijedna gledanja i uživam dok traje njen prime
  • KtcGoat
    2.4k
    DončićDudu 9

Rekli su Rale i Simke kad su bili na Tribini da ga dogovaraju za ljeto u PI
  • gledatelj
    1.1k
    ne voli ni Janica ni Modrić pa su ipak gostovali
  • ksapi
    6.7k
    Tek sam sad ulovio ovaj podcast s Janicom..

Kakav mentalitet, kakva glava, nestvarna sportašica. Kad je harala bio sam klinac, dobro se sjećam svega, ali tek s ovakvim vremenskim shvaćam koliko je velika. Ona vožnja bez štapa i rukavice je bio šlag na tortu.
  • Crusades
    20.8k
    Meni je Bilić oduvijek bio simpatičan. Čini mi se da je bio realan, kao da nije sa juga.

Dobar igrač, solidna trenerska karijera, možda je mogao i više kao trener. Opet, radio je u Premiershipu.

Taman sam bio klinac kad je postao izbornik i kad je napravio hype pobjedama nad Engleskom i dobrim nastupom na Euru 2008.

Više bi ga volio vidjet kao trenera nego kao voditelja podcasta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.