• Sibirski plavac
    9.2k

Kaže onaj Rile u toj epizodi: "A ispred koga bi Beljo trebao biti na popisu? Ispred Matanovića možda, koji igra finale europa lige, a Beljo zabija u ne znam Koprivnici i Gorici? I zato ga treba zvat?"
  • ElDorado
    11.5k
    nažalost taj lik je prilični kreten. Srao je tak u zimu protiv Livija. Mislim da je u duši tatićevac ili se samo voli praviti pametan
  • ZG plavi 01
    361
    Kaze Los u ofenziva podcastu da sve moze samo ne Kolumbija u prvoj utakmici eliminacije. Inace mi je Losa super poslusati za repku kaj kaze jer covjek zna te stvari u detalje, vjerovatno vise od Dalica. Mnogi ga ne vole, ali meni uvijek to tako jebeno za slusat.
  • lukaoj
    229
    Bozo Susec jedan od rijetkih koji javno prozvao Dalica da nije birao najboljih 26, svaka cast
  • Sajla
    21k
    Bozo Susec jedan od rijetkih koji javno prozvao Dalica da nije birao najboljih 26lukaoj

nakon što se JJ zamjerio prgavoj familiji pa je optužnica brzo našla svoj put iz ladice, sad se i Sušec senior zamjerio #familyu pa se i njemu krenulo montirati proces :lol:

Capture.png
  • ElDorado
    11.5k
    čekaj jel to neka zajebancija?
  • Sajla
    21k
    nemam pojma, objavljeno na FB na nekoj grupi o Španskom
  • ElDorado
    11.5k
    E Božo crni Božo
  • emilperska
    16.7k
    Božo je od cca 2005. do 2007. u Super Sportu na Malešnici uvijek bio spreman mlađim generacijama doplatit listiće koje je ocijenio potencijalnim..

Govorim za nas tada maloljetne što smo na ulazu žicali nekog od starijih da nam uplate listice jer nas tete nisu puštale hehe..

Respect!
  • criticus
    8.2k
    S obzirom na Božine godine i pojedine nastupe u zadnje vrijeme, čini mi se da čovjek nije lopov nego je samo star.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.