• hardek
    8.5k
    Ja podcast stavim dok sam na poslu, brže prođe vrijeme jbg. Gurnem na 1,20x brzinu da ne ostarim dok Miho izgovori jednu rečenicu i tjt
  • Omake
    15.3k
    it is the only way! Imam prijatelja luđaka koji svaki posluša dva puta na 2x brzini. Jako je nestrpljiv
  • username
    30
    dva puta na 2x brziniOmake

na 4x?
  • Omake
    15.3k
    sluša podkast na 2x brzini I dva puta ga posluša.
  • Droljo
    24.8k
    To ti dođe na isto kao da je jednom poslušao na 1x brzini
  • ElDorado
    9.6k
    @Kvasina ko vam je ovaj boomer u Denis podcastu? Obozavam takve navijace Dinama koji su kurac a ne navijaci.
  • username
    30
    "Navijač Dinama" koji želi da svi pobjede i koji se ima potrebu uvijek ispričavati za stvari koje sam sebi, odnosno klubu prišije. Takvi "neutralni dinamovci" mogu odjebat od javnog izlaganja pod nazivom navijač Dinama. Plus mu je svaka usporedba 80.-e i 90.-e.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Svaka čast @Kvasina na strpljenju sa ovom dvojicom... Njihova retorika je ista kao kod komentatora na društvenim mrežama koji sve gledaju površno i “nisu za Mamića, ali onda je bilo bolje”.
    Denis nije dinamovac, a ovaj Rile je enciklopedija rezultata al nema pojma o nogometu.
    Denisa gledam isključivo kad je Kvasina gost, ali mislim da više neću imati strpljenja za to…Jel mi može CHAT gpt izrezati samo Josipa?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Ajmo bit realni, obe "strane" izvode mentalne akrobacije htjeti prikazati sve kao loše vođenje i ogroman neuspjeh, odnosno s druge strane se smišljaju razlozi kako je sve pomno planirano i prodaje nam se muda pod bubrege da je ovo golemi uspjeh.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.