• Zagi
    13.4k
    Tvrdnja i dalje stoji?
    i dalje mislim da su oni najrelevantniji HNL podcastcriticus
  • criticus
    5.4k
    Tvrdnja i dalje stoji?Zagi

Da. Padaju prema dolje, ali je konkurencija toliko loša da imaju još prostora. Dobar pokazatelj je da oni od sinoć imaju 10k pregleda a nisu "klaunski" (bez obzira jel za nekog mislite da je klaun, ne pokušavaju to bit ko neki drugi da na tom zarađuju klikove) ni senzacionalistički podcast. Sama ta činjenica ih čini relevantnim. A ko im je konkurencija kao podcast zapravo?
  • Zagi
    13.4k
    Ok. Samo pitam.
    Meni je to propagandni sadržaj i ne namjeravam mu davati daljnju relevantnost ovdje.
  • criticus
    5.4k
    OfenzivaElDorado

Meni je to propagandni sadržaj i ne namjeravam mu davati daljnju relevantnost ovdje.Zagi

Ok je ne slagati se :smile:
  • Danko
    2.7k

Al su zato spomenuli da je Topić nepravilno izveo aut netom prije našeg gola... :smile:
  • Efes Pilsen
    14.1k
    ahahhaha kakav detalj. Ja sam mislio generalizirali su, ali islo se u detaljnu analizu, a ona tako jednostrana, ofrlja. Prozirni ko zrak.
  • ElDorado
    8.1k
    Meni osobno je najogavnija kad jedan deklarirani Dinamovac tako sjedi među tovarijom i sluša te njihove budalaštine i neobjektivna trkeljanja. Ljubo mi do sad nije bio neki lik ali nakon ovog jučer kad je jasno i glasno držao svoje stavove i bio potpuno jasan da je Dinamo pokraden, stvarno mi je pokazao da ima svoje ja. Kecman, Srbin iz Istre, je najogavnija spodoba svih komentatora sa MaxSporta, a Cmrečnjak sitna zagorska gnjida bez karaktera.
  • Sajla
    15.5k
    Cmrečnjak sitna zagorska gnjidaElDorado

koliko ja znam, Cmrečnjaki su iz Međimurja, kao i Kolarić.
  • ElDorado
    8.1k
    ok sori napišem gluposti u napadaju bijesa
  • dmil
    1.3k
    dodao bi i Puskara, ispao mi je takav smećar u očima poslije ove zadnje epizode Totalnog nogometa dok je Ljubo stvarno gospodski odradio, a Črmenjak suti i slusao kao gnjida što i je
  • Sajla
    15.5k
    znam kak ti je. s druge strane, gnjide nemaju ni nacionalnu, ni regionalnu, ni klupsku pripadnost.
    a kaj se kecmana tiče - vidio sam sinoć da se piše o njima pa sam malo pogledao emisiju. to kako se kecman rascvao pričajući o Gattusu i njegovim izjavama o hajduku... "igrao je derbije u Italiji, osvojio SP, nastupao u Old firmu, a rekao da nikad nije doživio nešto takvo kao u splitu..!" to ne može reći i tako izgledati netko neutralan, netko tko ne navija za tovare. također, to ne može povjerovati netko tko nije kompletni idiot. nije valjda mislio da će u klubu u kojem radi reći "ma ok ste vi, ali ste ništa prema atmosferi u Napulju, Glasgowu, Rimu..." Gattuso je ovakav i onakav, ali budala nije, a ovi će progutati bilo kaj ako hrani njihov bolestan ego i umišljenu veličinu. jbg, drugo nemaju.
  • Kumerle
    2k
    Znači Kecman u podcastu Totalni nogomet govori da je povlačenje igrača u šesnaestercu i saplitanje na centru miješanje kruški i jabuka u negativnom kontekstu po Dinamo.

Znači miješanje kruški i jabuka je kontakt na centru kojim se poništi gol, a ionako obrambeni igrač zbog kontra kretnje ne bi imao nikakav utjecaj na tu akciju i rušenje igrača u naletu na loptu koja mu dolazi na glavu par metara od gola... da, miješanje je kruški i jabuka jer ovo u kaznenom prostoru je siguno puno opasnije i bitnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.