• nin0belan
    26
    Ne volim te uzorke/fotografije na dresovima, ali ono što mi se ipak sviđa na pobjedničkom dresu su kragna i rukavi te detalji na njima. Bio bi mi puno bolji bez ovog detalja s Tomislavom, ali ajde svi smo Hrvati eee.

Baština mi je bio favorit od početka jer ima poveznicu s Građanskim, a ipak je bliže nekim našim bojama od onog prvog dresa Građanskog.
  • Bosskovitz
    20.6k

Jasno mi je kaj misliš, samo se ne slažem s ocjenom da je izbor cirkus, kao ni da je ovaj dres cirkus. Izbor je sigurno bio navijačima zanimljivija alternativa tome da je klub interno napravio dres inspiriran kipom kralja Tomislava, a klub je definitivno izvukao neke lekcije iz tog izbora. Kaj se dresa tiče, mislim da smo na kraju dobili jedan sasvim pristojan i lijep dres koji sigurno nije bio moj izbor u konkurenciji onih inicijalnih 32, ali očito jest izbor najvećeg broja članova kluba i tu volju članova treba poštovati.

Osobno, meni najdraži element je ta polo kragna. Nadam se da će otisak s prednje strane u finalnoj verziji biti nešto suptilniji, kao kaj je na trećem i četvrtom dresu ove sezone, ali dres ću sigurno kupiti i zbog same simbolike jer način izbora simbolizira taj članski duh našeg kluba za koji smo se izborili. Nadam se u nekoj skoroj pretprodaji, tako će mi biti lakše racionalizirati trošak haha
  • Thor
    2.2k
    4.dres ! Cetvrti! Ne prvi,ne drugi,ne treci,vec 4.!
    Uzjebali smo se ko tinegerski zecevi u sezoni parenja!
    A taj 4.dres smo odabrali glasovanjem, primjenom vjezbe demokracije clanstva.
    Dajte ljudi...imamo i biti ce takav. Mozda bumo odigrali par tekmi u njemu ukupno. Prodavati ce se kao suvenir vecinom (ja bum ga prvi kupio opet po skupljoj cijeni dan prije snizenja :lol: ) i dobro.
    Bit ce prilike mozda opet za koju godinu biranje novog (nadam se) pa bumo opet slali prijedloge i glasali.
    Mozda bu taj sa slikom novog Maksimira (i taj bi kupio ) i to bu top! :victory:
    imamo 4.dres ! :victory: :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.