• Tongo Doumbia
    6.7k
    Da ne bude da nisam srao samo da serem, cijena od 99 eura je isto paprena.

U redu, očekujem i komentare “valjda si član” jer i jesam, ali svejedno, kad na prvu vidiš 99…
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Jesu izašli negdje golmanski dresovi? Ja nisam nigdje vidio, a živo me zanima jesu i ti top ko i ove dvije garniture.kajsitilud

Jesu jesu. Ima u videu.
  • Paggini
    56.5k
    lcgEH5N.jpeg

Naručeno
  • don
    13.9k
    di san ja spomenio "poseban" plavi?
  • Crle
    1.1k
    Pa ja ne bi imao ništa protiv da su samo plavi. No dosta njih govori da su nemaštoviti i dosadni, pa ne vidim kako bi samo plavi zadovoljili te sa potrebom za maštovitim i zabavnim.

Po meni nek stave one majice obične i polo samo plave sa grbom i castore logom i onda čak ima nešto i za nas koji bi najjednostavnije.
  • Mali Zeus
    17.9k
    Golmanski dresovi niš posebno, toliko o tome da ćemo s Castoreom moći nešto dizajnirati. Trebalo je dodati nešto, tipa crtež lava ili obris Zagreba.
  • fakin
    946
    Meni bi recimo ljepse bilo da na sivom dresu je ovako utkano slovo d: https://sportnet.hr/photos/orig/347/07/0000000000347079.jpg

To bi bilo bomba
  • Tvrdica McTvrdi
    830
    cijena od 99 eura je isto paprena.Tongo Doumbia

Too, rasprava o tome je li dres preskup :grin:
  • kajsitilud
    749
    sad vidim. isto fora izgleda s tim nekim šarama
  • don
    13.9k
    Pa ja ne bi imao ništa protiv da su samo plavi. No dosta njih govori da su nemaštoviti i dosadni, pa ne vidim kako bi samo plavi zadovoljili te sa potrebom za maštovitim i zabavnimCrle

pa i jer izgleda dosadno, klasično poput pidžame.
  • Hoxhemo Titulu
    22
    Realno, kolega Bosskovitz je kriv jer je svojim renderima koji su procurili u javnost postavio nerealno visoka očekivanja.

Gostujući top top, dugo mi neki dres (ne samo naš) nije tako brzo i tako dobro sjeo.
    Prvi razočarao, al što ga više gledam, to mi se više čini da ću morati ove sezone sva 3 kupiti (treći jednostavno znam da će biti odličan).
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Prvi je ok, odmak od standardnih pruga ili cisto plave. Treba vidjet i uzivo, al ovak izgleda dobro.
    Drugi je posveta svima kojima je Umbro prirastao srcu, puno bolje od onog fluoroscentnog.
    Mozda je ekipa i ocekivala vise s obzirom na najave, odbrojavanje, mogucnost personalizacije it., al meni su dresovi dobri.
    I dalje najvece pitanje ostaje dizajn popratne opreme, dresovi nisu ni prosle sezone bili problem.
  • Mali Zeus
    17.9k
    ↪Mali Zeus di san ja spomenio "poseban" plavi?don

Dobro, ne mora biti poseban, al s kakvim plavim bi ti bio zadovoljan da nije dosadan poput pidžame?
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Meni je dres svakako i svaki preskup, jer gdje ga točno možeš nositi osim na utakmicu, a i to kad vrijeme dozvoljava tih nekih 4-5 mjeseci? Okej, možeš i na termin. Ali mi se ni tamo ne nosi nešto što platim 100 eura. Niti je praktično, niti funkcionalno, plus se znojiš i smrdiš u njemu kao dva tvora.

Zato ću uvijek radije uzeti klupske trenirke. Svečane, radne, ove ili one, sasvim svejedno.
  • don
    13.9k
    opet ponavljan, čisti plavi sa grbom i sponzorom na njemu. A crte su te koje mi daju dojam tkz "pidžame".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.