• criticus
    4.8k
    Bilo je već prijedloga u tom smjeru, al ja bi volio na trećem dresu umjesto grba staviti "d".
  • Nolifer
    12.5k
    Ne bih iskreno radio preinake u tipu mono boje sa grbom na dva, tri dresa. Ostavio bih normalni grb, jedino bih promjenio to, da bude šivan kao na polo majici od Gradjanskog. Ovo sa malim d taj sitni detalj bih dodao recimo iznad imena na ledjima i bilo bi top :fire: :up:
  • VE86
    59
    Jednostavno. Dodao bi samo zastavu države iznad prezimena igraca kao sto ima futsal dinamo i rijeka.
  • nemapredaje
    6k

Nepotrebno.

To je bitno samo relativno nepoznatim klubovima u internacionalnim krugovima.

Za Dinamo se jako dobro zna od kud je.
  • Patak
    3.5k
    Ali lijepo je za vidjeti...
  • Nolifer
    12.5k

Baš i tog se ne treba sramiti.

Dapače uz to slovo d na ledjima iznad imena bi bili odlični detalji i recimo da se ušulja u sredinu bulldog, pa to bi bilo top.

Bolje i to, nego da se vidi neka iritantna reklama koja bode u oči...
  • Eduardo
    26.1k
    Dapače uz to slovo d na ledjima iznad imena bi bili odlični detalji i recimo da se ušulja u sredinu bulldog, pa to bi bilo top.Nolifer

HR zastava, malo ,'d' i bulldog... još nešto? Sad već pretjeruješ s pretrpavanjem simbola. U jednostavnosti se često krije elegancija i ljepota tak da ne treba pretjerivati s ničim, bez obzira o čemu se radilo.
  • mali M
    8.6k
    HR zastava, malo ,'d' i bulldog... još nešto? Sad već pretjeruješ s pretrpavanjem simbola.Eduardo

pusti nas da sanjamo!!! zašto ubijaš našu kreativnost!!! :lol:
  • Nolifer
    12.5k

Ma nebi bilo pretjerivanje.. Al oke..

Kažeš u jednostavnosti, a zašto se onda idu stvari komplicirati sa mono bojama na grbu?

Kaj ne može bit u normalnoj boji grb, nego se mora pretjerivat u monokromatskim?
  • nemapredaje
    6k

Sad si sam sebe posrao.

Pa monokromatsko upravo je pojednostavljivanje. Kužiš, minimalizam.

Ne kažem da se slažem stim, ali je ova tvoja teza ironična.
  • Eduardo
    26.1k
    usporedba ti uopće ne stoji... @Bosskovitz je nedavno detaljnije pisao o tome pa nema smisla reciklirati.
  • Nolifer
    12.5k

Zašto misliš da bi bilo sa moje strane pretjerivanje? Baš me zanima.

Nisam. Nego pitam. Jer mi to ne djeluje minimalistički i taj detalj zna ponekad usrati dres onda u cijelosti
  • Eduardo
    26.1k
    napisao sam ti u prvom postu - previše si ti toga zamislio i nabrojao. Za moj ukus je to pretjerano.
  • Rex Ramae
    3.8k
    Kažeš u jednostavnosti, a zašto se onda idu stvari komplicirati sa mono bojama na grbu?Nolifer

Definicija monokromatski: koji sadrži, koji ima samo jednu boju.

Daleko od kompliciranja. :lol:
  • Nolifer
    12.5k

A gle o ukusima se ne raspravlja, pa dodje do ovoga.

Da ne duljim, nisam ni mislio da bude detalj kao na prsima da se vidi kao sa Sljemena, to ne, ali dalo bi se iskemijati da to izgleda kako treba. kad bih imao vremena napravio bih ti concept pa bi shvatio o čemu pišem...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.