• Crusades
    24.9k
    Ne znam je li više problema ima Damir sa marketingom ili kolega Petko sa Orbicom.
  • rokikaciga
    16.2k
    onda isprike. Mislio sam da se nadovezao za post gore :yikes:

A i bolje bez favbeta, ekstra bih platio za takav dres :grin:
  • modri-kibic
    1.8k
    A i bolje bez favbeta, ekstra bih platio za takav dres :grin:rokikaciga

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/895114

Kolega je platio normalnu cijenu
  • Paggini
    92.4k
    Moze li se uvesti opcija da se plate 4.00 eura da dres bude bez favbeta? Da se na taj nacin kompenzira ako je favbet platio da moraju biti otisnuti na dresu.Goncalo Santos

Iskreno, dao bih i 20 eura više pa da se kompenzira nekako.

Čak prvi i drugi dres mi nije toliki problem, ali recimo ovaj treći ili četvrti prošle godine koji su posveta Zagrebu, tradiciji ili Boysima, nakaradno bude imati Favbet preko prsa na nečemu što simbolizira nešto sakralno u tom navijačkom smislu.
  • petkove škarice
    242

nazalost znam kakvo je stanje tamo kod njih i kako su pristupili ovom poslu s Dinamom pa me samo smeta kako nitko ne odgovara za ti kaj vec pola godine webshop ne funkcionira zbog njih
  • austrijanac
    12.4k
    Žao mi je što se Puhala nije više ispitalo o svemu tome na članskom danu.
    Sve oko webshopa/shopa je tragikomicno.
  • Crni86
    22.9k
    znojio se Puhalo i bez da mu se postavilo to pitanje. Mislim da smo svi sve vidjeli i osijetili na clanskom danu
  • Thor
    3.3k
    Decki ja ne znam kaj je problem s tim natpisom sponzora na dresu i dostavom. Dobil sam dres za 3 dana bez natpisa! Dakle, zivot je lijep! :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.