• Dino
    5.3k

Očekivano da se nije ranije krenulo s ovim, ali bar će konačno kosti dobiti nekakav mir. Nažalost, identifikacija će bit teška do nemoguća, a vjerujem da ni obitelji više ne znaju da im je netko poginuo na križnom putu ili znaju malo o tim ljudima. Mada ne znam družim li se sa specifičnom skupinom ljudi pa svaka druga osoba ima nekog tko je bio ubijen ili na neku foru preživio tu nedaću, ali nekima bi takve stvari puno značile.
  • Hnlovac
    4.9k
    nice ova poslovna zgrada
    Peta-avenija-1024x536.jpg
    Također se diže katnost superkonzuma radnička i bit ce povezan s tom zgradom mistim ak sam dobro čuo

Nažalost u Zagrebu bas teško niču poslovni neboderi, a kad niknu niknu na periferiji
  • shameless86
    1.7k
    to gradi frend od vujnovca (fortenova i plinarsko drustvo) ..Debeli mu je prodao superkonzum u radnickoj navodno za neke jeftine pare..

kratki opis projekta
    ..."velike poslovne zgrade, koja će ići u podzemlje minus 4 etaže, a u visinu 9 katova, a otkriva se i da će se na Super Konzum dograđivati s dodatnom etažom za parkiralište, da će postojeće parkiralište imati još jednu etažu iznad, a tu je i posebna atrakcija – svojevrsni most kojim će biti povezan sadašnji kompleks Super Konzuma s planiranom zgradom ala Peta avenija"...

edit : preduhitrio me kolega
  • cibona
    8k
    Tako je. Kao netko tko i dalje traga za kostima svojih predaka nestalih na križnome putu, ovakve stvari mi puno znače. Stravičan je to bio zločin, najstrašniji nakon drugog svjetskog rata zasigurno. Sablasan.

Neka počivaju u miru.
  • Ljubo
    644
    Ljudi nisu svjesni koliko ovo znači, da možeš pored svojih predaka pokopati nekog koga su oni tražili i čekali cijeli svoj život. Napokon ih vratiti doma da im možeš svijeću zapaliti i pomoliti se. Iako nažalost kako je kolega @Dino rekao identifikacija će biti strašno zahtjevna. Ima nas još jako puno koji čekamo svoje članove obitelji da bi ih dostojno sahranili, bar jedan komad kosti…
  • Papastrumf
    22.5k
    Prestrašno, baš me zanima, da li će netko odgovarati za te zločine ili će idalje tamburat na nebitnim kresovima...Nolifer

Stvarno nekad zastani i razmisli prije nego sto kliknes “Post Comment”.
  • Dino
    5.3k
    IMG-5159.jpg

Meni ova fotka radi opasnu pomutnju u glavi pa me zanima jel netko od starijih razumije na koju fintu su Beograd, Rijeka i Split u istom smjeru na putokazu? :lol:

Credit: zagrebackidogadaji
  • Nolifer
    14.6k
    Stvarno nekad zastani i razmisli prije nego sto kliknes “Post Comment”.Papastrumf

Stvarno sam nekad zastao nakon razmišljanja i kliknuo sam "post comment"
  • immerwieder
    1.7k
    ozbiljno pitaš ili se zajebavaš

ali najveća fora je da je zbog određene osobe moral biti putokaz za Kumrovec
  • NORTE
    23.9k
    Konačno da se i Hdz krenuo baviti običnim zg problemima.
    Riječ je o javnoj garaži kod bolnice Sveti Duh, a u Holdingu kažu da se za nju normalno može kupiti tjedna i mjesečna karta, jer valjda nije riječ o garaži koja je isključivo vezana uz bolnicu.

Bolje bi im svima skupa bilo da izgrade par bolnica u nebrdovitim dijelovima Zagreba u tramvaj zoni i s velikim parking kapacitetima.

"Zagrebački HDZ naveo je u priopćenju da pronalazak parkirnog mjesta predstavlja poseban stres dok zdravstveno ugroženi građani dolaze na preglede, često u pratnji članova obitelji, a liječnici i medicinsko osoblje na posao. Istovremeno, u istoj garaži danima, tjednima, mjesecima, pa i dulje stoje vozila vrijedna stotine tisuća eura.

"Među njima su i rijetki kolekcionarski primjerci poput Buick Electre 225, MGB GT-a, Jaguara XJS V12 i Mercedes-Benza 220 SEb", naveo je Zagrebački HDZ u priopćenju.

Zahtijevaju od Grada da odmah ukine ili strogo ograniči mjesečne i tjedne karte u bolničkim garažama te uvede vremensko ograničenje parkiranja, primjerice od 2 do 3 sata."
  • badjibadara
    9.4k
    te uvede vremensko ograničenje parkiranja, primjerice od 2 do 3 sataNORTE

Ovaj dio je isto zanimljiv, obzirom na višesatna čekanja po bolnicama. Ili gospoda koja su to predložila žive u nekoj paralelnoj stvarnosti?
  • Sajla
    19.8k
    Na Sv. Duhu sam u životu bio previše puta u zadnjih 40+ godina, uključujući i nedavno. Parkiranje od 2-3 sata nije dovoljno ni kad dođeš na hitnu, a kamoli za obične postupke kad si naručen pa svejedno čekaš satima. Ali pošto se HDZ ministrica zdravstva nikad u životu nije naručila za pregled, kako bi to u stranci mogli znati?

Ukidanje mjesečnih karti se obavezno treba napraviti, a debilima koji u bolničku garažu dugotrajno parkiraju svoje skupocjene aute bih najradije poželio da im to zbilja bude potrebno. Obijest nekih naših sugrađana baš nema granica.
  • NORTE
    23.9k
    Meni ova fotka radi opasnu pomutnju u glavi pa me zanima jel netko od starijih razumije na koju fintu su Beograd, Rijeka i Split u istom smjeru na putokazu? :lol:Dino

Kasnije se to račva, sljedeći putokazi usmjeravaju drugačije, tu pokazuje kojim smjerom ići da bi došao do autocesta.
    To je trg dok je bio moto friendly.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube