• serbus
    5k

Primjer d ili h ju najbolje opisuje kao baš to proračunatu političarku sa filozofskim razvlačenjima odgovora i time baš kupujemo kao budale istu priču samo je ženski rođendan pa se omot promijenio, a sadržaj je isti lijepo umotane riječi da se nikome ne zamjeri.

Ako je za predsjednika onda je za repku i Zrinjski zbog muža.. Ako je izbor za ZG onda je bitno od kud su starci došli pa voli h , ali je odrasla u d okruženju i bila na tekmi pa voli i d .. Ajde nemoj me da ne kažem kaj.
  • NitkoBitan
    27k
    Pa bolje i to nego da se netko predstavlja velikim Dinamovcem a 20 godina nije bio na utakmici. Vrlo lako je dokazat i kad je netko bio clan takoder.

Zenskoj se vjerojatno fucka za nogomet, ne prati nit navija i ne zeli se nikom zamjerit.

To me podsjeca na pricu kako se Bandica htjelo maknut jer je iz BiH. Novi Bosanac dosao na vlast i sad odjednom nije bitno od kuda je gradonacelnik. Takve stvari se imponiraju kako kome pasu, a i da Raspudicka navija za Dinamo nasli biste joj neku drugu banalnu manu.
  • serbus
    5k

Ja sam rekao da ne tražim puno samo da se napravi stadion a čovjek "peder" je to pokrenuo unatoč svim tim velim ljubiteljima sporta sa hajdučkim srcem i dinamovom dušom.

Sad nakon što su građani rekli svoje i dali mu opet skupštinu koja je snaga Marije kao gradonačelnice kad joj ništa ne bi izglasali bez neke velike trgovine u istoj ?
    Po meni bi unutar godinu i pol ponovo išli na izbore i stadion bi vjerojatno stao. Nisam ni ja oduševljen Možemo iako tako zvuči ali realno uzeli su grad sad neka dovrše te velike projekte ili nestanu. Lako ja preživim par zastava ako je to cijena stadiona.

da Raspudicka navija za Dinamo nasli biste joj neku drugu banalnu manu.
    8m
    NitkoBitan

To je ta mana gdje se na jednostavnom pitanju sa da ili ne uvijek traži treći put a najbolje se na tom primjeru vidi.
    Moglo je biti Bandić ulica, pobačaj nešto treće gdje se moraš nekome "zamjeriti" uvijek traži izlaz u nekom trećem odgovoru.
  • ElDorado
    4k
    Pa ni trenutni predsjednik nije bio na tekmi bar 15 godina dok je vladao kriminalac kaj ne?
  • NitkoBitan
    27k
    Lako ja preživim par zastava ako je to cijena stadiona.serbus

Ideale moje... necu izdat ja! Najbolje da se prodam za jedan jbni stadion. Po kisi bi isao na utakmice na stadione bez krova do kraja zivota da se ove nakaze izbrisu sa lice zemlje i ostave normalne ljude na miru. To je puno vise od par krpi na trgu, cijela ideologija koja razara obitelji i narode, smanjuje natalitet i potice izumiranje.

Za pocetak, za pitanje stadiona je zasluzna vlast u Dinamu koja svako malo vuce nekog za rukav. Gradska vlast je zasluzna za Kranjcu, a za Maksimir se nedavno Senf totalno ogradivao sto se tice financiranja, sad su Grad/Drzava 50/50 s time da Grad preuzima rusenje a drzava je rijesila zemljiste.

Btw. ova ekipa na vlasti je ona koja zaziva prvo "bolnice i vrtice" pa tek onda sve ostalo. Prije ce izgradit stadion bilo koja druga politicka opcija od ovih. Bjelovar je u procesu izgradnje stadiona ciji je kapacitet 10% stanovnistva grada. Racunaj za Kranjcu... i koliki je to bijedan udio u cijelokupnom proracunu, i nisu se pretrgali.

Pa ni trenutni predsjednik nije bio na tekmi bar 15 godina dok je vladao kriminalac kaj ne?ElDorado

Ne stavljaj u istu recenicu legendu Dinama koja ima 101 razlog za svoje postupke i bjednika ciji je jedini razlog zasto je prestao ic na tekme to sto je upao u aktivisticke vode pa mu se to vise svidjelo. Ziher je kasnije i vrijedao boyse da su desnicari, probisvjeti i slicno, uostalom takvi komentari se uglavnom i vrte u tim soja boys krugovima.
  • ElDorado
    4k
    nevezano ali predsjednik skupštine, koliko sam vidio, bit će Matej Mišić koji redovito ide na utakmice.
  • Maki85
    178
    Vjerojatno na forumu ima desetak ljudi koji drukaju za Možemo, to su oni koji i sudjeluju u raspravama. Što se ankete tiče i onih 30%, to su botovi. Možemo PR ih je postavio svugdje, sigurno nisu zaobišli zonu jer je popularan forum s mnogo članova.
    Nije mi jasno otkud toj populaciji odjednom interes za nogomet i sport općenito, vani je već to daleko maha uzelo kad su i akcije po ligama nošenja onih trakica pa postoje i udruge navijača Gays for Arsenal npr... vjerojatno je lova u pitanju, gdje je lova, odjednom se i oni pojave.
    Edit: Primijetio sam da im je netko dao naputak da se dodvore navijačima jer čak i Sandra Benčić u zadnje vrijeme često priča o nogometu. Sad samo čekam da netko izvali da je i ona redovita na sjeveru više od 20 godina. Možda i koju baklju prošverca, kad već ima u tome iskustva.
  • duksy
    353
    O jebote, kakav post.
    Netko nas sabotira...
    Ajde, bar nema niti jedan like :rofl:
  • CISCO
    284
    Frende ti pričaš ko da malte ne u Maksimiru samo eto kaj nisu stolice postavljene i svjetla na reflektorima konfigurirana.

Mi osim tripartitnog načelnog dogovora, jedne tripartitne konferencije za novinare i powerpoint prezentacije nemamo ništa.

Jedino kaj imamo je bager u Kranjči i sljedeće 4 godine čekanja ko telci hoće li se obećanja iz mandata 2021-2025...ostvariti na kraju mandata u 2029. godini.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Ideale moje... necu izdat ja! Najbolje da se prodam za jedan jbni stadion. Po kisi bi isao na utakmice na stadione bez krova do kraja zivota da se ove nakaze izbrisu sa lice zemlje i ostave normalne ljude na miru. To je puno vise od par krpi na trgu, cijela ideologija koja razara obitelji i narode, smanjuje natalitet i potice izumiranje.NitkoBitan

jbg, sto ljudi, sto ćudi...

isto kao što ćeš iz životinjskog svijeta u cirkusu pronaći tigrove, lavove, medvjede... prave budale od sebe, plešu, skaču i slično zbog par kila mesa. onda imaš vukove, koji će prije krepati od gladi nego to raditi.

ljudi su se učlanjivali u komunističku partiju da bi dobili nekakav bijedni posao, a imaš i ekipu koja je bila spremna biti gladna kruha, otići na drugi kraj svijeta ili trunuti u zatvoru, ali biti čvrsta u svojim stavovima.
  • Brusa
    3.3k
    Evo nekidan je tu bila rasprava između poštovanih kolega o financiranju udruga povezanih s možemo iz proračuna Grada Zagreba, gdje se čak i guglalo za druge kako bi mogli saznati više.
    Evo za sve koje zanima jedan link , dokument ima 144 stranice( tko želi može ga proučiti i naravno potom donijeti svoje zaključke.
    Uživajte!

https://uimeobitelji.net/wp-content/uploads/2025/05/IZVJESCE-2025-web.pdf
  • db-izbjeglica
    17.7k
    strašno koje su to cifre.
    kao osoba koja ima vlastitu tvrtku znam koliki rad je potreban da zaradiš 80 000 eura i onda dođe par ljudi, osnuje nekakvu udrugu, u opis stave nekakav skup besmislenih riječi za koji ni oni sami ne znaju što znače i voila.

znam da je legalno, ali nije mi jasno kako takve stvari mogu biti legalne!

osobno ne vidim pretjeranu razliku od namještenja natječaja i preplaćivanja poslova od ovakvih dodjela preko "platforme za pitanja kulture, medija i društva".

čak štoviše, ako se nešto preplati, moraš se malo potruditi, riskiraš podosta i rad se ipak obavi, nešto se nabavi i manifestira se nekakva materija koju ljudi mogu koristiti.... ovo je doslovno - ništa!
  • The Undertaker
    8.1k
    Nije baš ništa. Prvo trebaš osvojiti vlast. Dalje je relativno lako.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Nije baš ništa. Prvo trebaš osvojiti vlast. Dalje je relativno lako.The Undertaker

to je istina, ali sve ima nekakve granice, ovo je naprosto besmisleno.

pričamo o 3-4 milijuna eura javnog novca na godišnjoj razini, koju uska grup ljudi dijeli kako hoće, doslovno postoje ljudi koji se na popisu pojavljuju više puta.
  • The Undertaker
    8.1k
    Nije besmisleno, novac je jedan od osnovnih razloga zašto se ljudi bore za vlast. Ako tako gledaš na stvari, zapravo je vrlo logično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.