kvaliteta ? :) već sam pisao ovdje o tom i mogu samo ponoviti. radi se isključivo o agresivnom PRu putem tzv medija , tj. portala. nitko nikad čuo nije za ciganku prijović ali ako teladi nabiješ na nos 109x vijest o mega popularnoj pjevačici naravno da će telad doći. srbi su aktivniji u tom, mi nismo i o tom se radi. kvalitet nema veze s tim i on ne prodaje arene. nikad neću zaboraviti dan kad je umro keith flint iz prodigya i šaban šaulić iz pixe materine. u centralnom dnevniku HRTa ti je bila vijest da je umro ovaj iz pixe materine, a o frontmenu prodigya kojeg zna cijeli svijet nisi čuo ni a. mi smo balkanska kasaba medijski, obavještajno , a bogammi sve više i ekonomski. vrlo žalosno. da se to promijeni moramo imati HRVATSKU vlast i to baš tako s velikim slovima hrvatsku. ugodan vikend idem na rođendan napit se i gledat dinamo :)I jer nemamo dovoljno kvalitetnih glazbenika — jedan u nizu
Pa ako vec nastupa, normalno je da se reklamira.
Ja ne vidim problem u tome.
Ali o ukusima se ne raspravlja.
— jedan u nizu
ne nastupa u zagrebu, čak ni u hrvatskoj, nastupa seljačinama u sloveniji, tj. mariboru. — db-izbjeglica
kvaliteta ? :) već sam pisao ovdje o tom i mogu samo ponoviti. radi se isključivo o agresivnom PRu putem tzv medija , tj. portala. nitko nikad čuo nije za ciganku prijović ali ako teladi nabiješ na nos 109x vijest o mega popularnoj pjevačici naravno da će telad doći. srbi su aktivniji u tom, mi nismo i o tom se radi. kvalitet nema veze s tim i on ne prodaje arene. nikad neću zaboraviti dan kad je umro keith flint iz prodigya i šaban šaulić iz pixe materine. u centralnom dnevniku HRTa ti je bila vijest da je umro ovaj iz pixe materine, a o frontmenu prodigya kojeg zna cijeli svijet nisi čuo ni a. mi smo balkanska kasaba medijski, obavještajno , a bogammi sve više i ekonomski. vrlo žalosno. da se to promijeni moramo imati HRVATSKU vlast i to baš tako s velikim slovima hrvatsku. ugodan vikend idem na rođendan napit se :) — andrija91
Doris Dragovic isto, bilboardi, radio svugdje, reklame na tvu, isto trebalo vise od pola godine da napuni arenu. — jedan u nizu
nitko nikad čuo nije za ciganku prijović ali ako teladi nabiješ na nos 109x vijest o mega popularnoj pjevačici naravno da će telad doći — andrija91
I Bare je isto realno napunio arenu 95%. A vise vrijedi ta njegova nego 5 Prijovickinih — kinfa95
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.