• Pacho
    11.4k

I jos je sve to financirano vasim parama.
  • NerminB
    409
    pa vidi, vecina ljudi u mom okruzenju je istog stava, naravno imas ovih retardiranih ekstremista koji ce opravdavati sve zivo samo radi vjerske konotacije, takve treba tuci sakom u potiljak..
  • Odani Zgd
    1k
    Pa i u Ludbregu je ljetos nekakav pijani Indijac skakao po oltaru,derao se,vikao po crkvi itd.....nikom ništa
  • luftwaffe
    719
    Kaj se živciramo, sve je top u nasem gradu, imamo žičaru za džaba, gej zebre i Elemantal za Novu
  • jakov1
    1.3k
    ali uvijek je bio samo jedan i za muške i za ženske. Vjerojatno su ga sad prozvali rodno neutralnim :lol:Dino

Amateri, ja doma takve imam od kad znam za sebe.
  • ivanlivno
    251

Bio si mi i ti nešto ekstreman neki dan kad si nazvao austrijance odvratnima:

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/790010

I kad si se trigero na spomen Komšića:

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/789984

Just sayin bruh
  • ivanlivno
    251
    Marin Vlahovic na fejsu veli da je najvjerojatnije inženjer u pitanju.
  • Sesvećanin
    246
    Screenshot-20251129-010047-Instagram.jpg

Sa jednog portala, "Izbodena časna sestra u Malešnici je Marija Tatjana Zrno iz Tomislavgrada. Bila u posjetu kod obitelji u Zagrebu. Obožava nogomet i Vatrene. Na Laudato TV-u vodi nogometne emisije."

Časna, uz tebe smo
  • NerminB
    409
    lud sam za komsicem.
  • db-izbjeglica
    19.3k
    Stoka koju treba protjerati sa ovih prostora, sve do jednog. I ne, ne igra mi nikakvu ulogu njihova “vjera” kao sto je dobar dio naroda ovdje u krajini to zagovarao, ma musliman, jadan, gladan, zedan. Boli me briga, ako dolazis u tudju sredinu postuj taj narod, jezik, obicaje, suti. A ta necivilizovana stoka se ponasa domacinski, kao da je njihovo. Mrs odavde.NerminB

Dođu iz nekakve pustinjske vukojebine, gdje nemaju ništa, u kulturno društvo i onda u to kulturno društvo žele uvesti pravila iz pustinjske vukojebine, gdje nisu imali ništa. Sasvim logično i inteligentno!

Al nisu čak ni oni toliko krivi, krivi su "naši" mekušci koji će zbog toga što ne žele da ih netko nazove rasistima ili islamofobima dopuštati takve gluposti i zatvarati oči pred sranjima, čak i zataškavati stvari za neku pinkicu.

Stvari uopće nisu komplicirane, već poprilično jednostavne i imamo mali milijun primjera za to, al ne... idemo napraviti iste greške koje su drugi napravili prije nekoliko desetljeća i svi vidimo da sad ispaštaju.
  • mali M
    9.1k
    Sa jednog portala, "Izbodena časna sestra u Malešnici je Marija Tatjana Zrno iz Tomislavgrada. Bila u posjetu kod obitelji u Zagrebu. Obožava nogomet i Vatrene. Na Laudato TV-u vodi nogometne emisije."

Časna, uz tebe smo
    Sesvećanin

Sesvećani ovo je kriva info, s.Marija je možda rodom iz TG, mada neznam zašto to uopće pišu, ona je članica Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga iz Zagreb tam u Frankopanskoj. Časna je inače top i baš mi je šokiralo kad sam skužio da se radi o njoj. Ona je i u ovoj situaciji ostala vedrog duha i moli za napadača. Top časnica.
    Zapravo se svi nadamo da je ovo problem psihe, a ne vjere jer smo onda u puno većem problemu... Brzo će ovi moderni odvjetnici ljevičari moliti "lude ustaše" da se nešto poduzme.. bumo još skupa klečali svi na trgu u molitvi :lol:
  • Brusa
    3.6k
    Zapravo se svi nadamo da je ovo problem psihe, a ne vjeremali M

Ovo je prva stvar koju apologeti islamskog terorizma počnu govoriti kad se ovakve i slične stvari dogode. Tako su govorili nakon napada u njemačkoj , francuskoj itd...
    Nije i nikad neće biti.
    Ništa tebi osobno, samo kažem.
  • mali M
    9.1k
    sve okej, ovo što sam pisao sam pisao dok nisam znao detalje. Hoćeš detalje od prije par minuta iz prve ruke? Prišao s leđa, zakoračio ispred nje, okrenuo se, viknuo alahu akbar (zabole me kak se piše) i počeo bosti. Po izgledu je bio migrant... Tako da, da... Jedan kroz jedan je napad vjerske konotacije i fine nam se borbe spremaju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet