• Joza
    645
    Fulao si bit pitanja u potpunosti.
  • Paggini
    100k
    Bože dragi, od svega napravite jebeni problem. Samo dolazite na jebene utakmice...
  • Purgeri
    1.3k
    Pa neće ti ništa nitko zveknut na postojeću godišnju. Kad spominješ proizvod, svaka godišnja je proizvod za sebe. Kad ga kupiš, koristiš ga kako želiš ali ovisno o tome kako ga koristiš ćeš imati ili nećeš prioritet u kupnji nove godišnje iduće godine. Kao što je do sada postojao prioritet samo na račun prethodne godišnje, i za one koji su bili na 10 posto utakmica HNL-a.
  • Juznjak
    4.7k

Ipak sam fulao, imaš pravo
  • deda
    48.5k
    GNK Dinamo 18. srpnja u 15.00 sati broji

34.350 članova.
  • Liks90
    5.3k
    17:45

34.366 članova
  • Sixthway
    563
    Sutra je zadnji dan podizanja godisnje ? Sljedeći na prvoj utakmici doma?
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    "U slučaju da netko nije u mogućnosti podići svoju godišnju ulaznicu u navedenom terminu, to će moći obaviti na istoj lokaciji na dane utakmica GNK Dinamo."

Znači može već 23.07., kada će se prodavati ulaznice za pripremnu s Vardarom - TP će raditi 11-19h...
  • Liks90
    5.3k
    12.15h

34.429 članova
  • MM17
    349
    Sve pohvale za razgled stadiona. Izdvojio bih ipak trofejnu dvoranu kao vrhunac, sam ulazak i razgled trofeja je izazvalo strahopoštovanje i ponos istovremeno. Dinamo Zagreb iznad svih!
  • duksy
    806
    Pitao sam curu koja vodi da li zna koliko ima pehara i nije znala odgovoriti.
    Onda sam išao brojati i ima 155, čisto za info ako nekoga zanima :grin:
  • Pop corn
    8.9k
    Ak sam nekaj platio imam pravo taj proizvod koristit kako želim. Došao na sve utakmice u sezoni ili ni jednu to je moje pravo jer sam si vlastitim novcem to kupio. — Noel

Naravno da imaš. Kao što klub ima isto tako pravo ti odbiti prodati iduće sezone godišnju ili dignuti cijenu tebi, a smanjiti onome tko je bio redovan na domaćim utakmicama.
  • Pop corn
    8.9k
    Novi termini za razgled stadiona su srijeda, 16h, 17h, 18h, 19h. Svoj željeni termin možete već sada rezervirati na mail .
  • Noel
    25.5k

I to je super i bio bi ispravan model svakome valjda korisniku godišnje. Kad klub cijeni redovne i odane od onih drugih to je pravi znak da im je stalo do navijača. Ali ne "navijača" nego navijača.
  • M77
    533
    dignuti cijenu tebi, a smanjiti onome tko je bio redovan na domaćim utakmicama — Pop corn

Odličan model
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.