• MM17
    349
    @deda jel se zna kad će izaći informacije o godišnjim kartama?
  • MM17
    349
    Također nadam se da će ovogodišnji godišnjaci, imati također pravo prvootkupa.
  • deda
    48.5k
    Stari godišnjaci će imati pravo prvokupa svojih starih mjesta. A informacije o godišnjim će izići navjerojatnije sljedeći tjedan.
  • criticus
    9.5k
    Pretpostavljam da se razmatrala mogućnost da godišnjaci, a i kupci pojedinačnih ulaznica biraju mjesto na tribini.

Ovo mi je dosta velik fail i iskreno ne vidim nijedan razlog da se to ne uvede. Ako Slaven Belupo to može imat, može i Dinamo.
  • deda
    48.5k
    Godišnjaci su to mogli i lani, za pojedinačne se nije moglo. Vjerujem da će to biti moguće od sljedeće sezone.
  • jedan u nizu
    20.1k
    Godišnjaci su to mogli i lani, za pojedinačne se nije moglo. Vjerujem da će to biti moguće od sljedeće sezone. — deda

znaci tema 'ulaznice-aktualno vise nece goriti kao ove sezone ako svi budemo imali uvid u broj slobodnih mjesta :(
  • Nemrem igra Dinamo
    6k

Ovo bi trebalo za pojedinačne riješiti, ako je ikako moguće. Predzadnju tekmu sam uzeo online za ZD za sebe i klince i razdvojilo mi je ulaznice pa sam se svađao s nekom ekipom, jer sam im naravno sjeo na dio mjesta (nisu bili godišnjaci) :lol:
    Za ovu sigurno uzimam godišnju pa ne brinem, ali problem je kad imaš male klince, a nadobudni te ne žele razumijeti...
  • Dudu9
    2k
    Pojedinačne ulaznice i biranje treba i poljepit brojeve na sve sjedalice jer na dosta njih nema brojeva
  • criticus
    9.5k
    Trenutan broj članova GNK Dinamo je 30.688 — deda

30939, sutra probijamo 31k :strong:
  • Cosey
    584
    Pohvalno kaj će se informacije o godišnjim znati dosta prije početka sezone, a ne kao prijašnjih godina.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Ovo bi trebalo za pojedinačne riješiti, ako je ikako moguće. — Nemrem igra Dinamo

Na početku sezone ne, osim ak deda zna nekaj kaj ja ne znam ni godišnjaci neće moći "birati" mjesta kao kad recimo kupuješ za koncert u Areni jer tog sučelja nema ali će kao i do sada moći reći gdje bi htjeli sjediti (ako već nije zauzeto godišnjacima koji su u prvokupu kupili ista mjesta), no definitivno je tema o kojoj se treba raspraviti s providerom. Od Kranjčevićeve će to sigurno biti, ali treba vidjeti o kakvom se eventualnom trošku radi i koliko u skladu s tim ima smisla isto napraviti i za ZD/ZG sada.
  • criticus
    9.5k
    ni godišnjaci neće moći "birati" mjesta kao kad recimo kupuješ za koncert u Areni jer tog sučelja nema — Bosskovitz

Al zašto stvarno ne kužim... jel znaš razlog zašto? Ulaznice.hr to uredno imaju za skoro sve ostale stadione zašto ne i za Maksimir?

Za sjever je sasvim svejedno al ako već biram zapad po skupljoj cijeni, kažemo stadion je kakav je, i još nemogu ni birat oću prvi red il 28. Za mene je to dosta neozbiljno.

Od Kranjčevićeve će to sigurno biti — Bosskovitz

Jasno, al život ne počinje s novim stadionom. Nije ovo rušenje istoka il takav zahvat, ovo je softwarski paket koji već postoji x godina i imaju ga i puno manji klubovi. Eventualno treba mapirati stolice i to je to, nije znanstvena fantastika ni milju eura.
  • jp23
    4.8k
    Ako se ne varam, jedno vrijeme su ulaznice.hr to imale i za maksimir, barem za utakmice repke?
  • Bosskovitz
    21.5k
    jel znaš razlog zašto? Ulaznice.hr to uredno imaju za skoro sve ostale stadione zašto ne i za Maksimir? — criticus

Zaista ne, a i ne čini mi se to kao neki teško rješiv problem.
  • criticus
    9.5k
    Broj članova preko 31k.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.