• NORTE
    27.6k
    Nikad više problema s učlanjivanjem kao zadnje vrijeme.
    Da se takvo što događa u vel daun organiziranom klubu to je nedopustivo.
  • Rakovica1986
    1.1k
    evo baš otvaram sandučić i vidim uplatnicu i obavijest sa datumom slanja 17.1.2024, ali moj istek članstva je bio 1/24. Malo mi je čudno da nisu uspjeli povezat sustave, jer sam online obnovio 15.1, a već 16.1 mi je na ulaznicama.hr pisalo obnovljeno, da bi oni 17.1 slali ovo.
    U svakom slučaju na kraju dopisa ima napomena da zanemarim ukoliko sam već produžio.
  • deda
    48.5k
    Svim članovima su slane uplatnice. Tko je već platio i obnovio članstvo treba zanemarit uplatnicu.
  • T90d
    3.3k
    Jedna stvar koja me jako zivcira kod učlanjenja u klub, OIB, kako učlaniti nekoga tko nema Hrvatske "papire" u klub? Jedino objašnjenje što sam našao: osoba mora zatražiti od Porezne uprave izdavanje OIB-a.
    A sad ti objasni strancu ili nekome našem, koji je u 2-3 generacija u inozemstvu, pa time i nema Hrvatske dokumente, da se učlani u klub. Svakome, kojem se kaže da zatraži OIB od porezne uprave, odustaje čim čuje Porezna uprava.

Btw. Meni je moja članska prošla u roku od 48h od online uplate, na virtualnoj članskoj iskaznici piše samo 2024. bez ikakvoga datuma.
  • NitkoBitan
    39.8k
    Svakome, kojem se kaže da zatraži OIB od porezne uprave, odustaje čim čuje Porezna uprava. — Toni90d

Njihov izbor. Nije to kompliciran postupak i koliko znam ne kosta uopce. Dosta glupo opravdanje za ne uclanit se. Kako se kaze gdje ima volje ima i nacina...

, na virtualnoj članskoj iskaznici piše samo 2024. bez ikakvoga datuma. — Toni90d

Pa clanstvo je od sada po kalendarskoj godini, odnosno do 31.12. 2024. svima. Nema potrebe za datumima vise kada nije sistem 365 dana.
  • Sajla
    24.7k
    stigla danas uplatnica za produljenje članstva na 15 eura. neki ljudi koje sam u isto vrijeme učlanio su ju dobili prošli tjedan, ali neki još nisu. koliko sam vidio na kovertama, sve koje su stigle imaju datum od 18.1. pa je možda stvar u pošti.
    nestrljiv kakav jesam, u fan shopu sam predao papire i uplatio produljenje 5.1. tako da je prošlo već 2 tjedna ali na ulaznice.hr nema promjene, a nisam ni dobio nikakav mail da mogu doći po novu člansku. čekamo dalje...

pretpostavljam da ovo "Vrijedi: 2024" ne znači da je članstvo produljeno za ovu cijelu godinu kad sa strane piše do 31.3.?
    Screenshot-2024-01-22-132116.png
  • deda
    48.5k
    Dečki, cure su tek jučer počele s unosom članova za ovu godinu. Znači još ničija nije gotova.
  • pencilneck
    1k

Meni stigao prije 3 dana mail da mogu doći podići člansku u fan shop. Znači da ne idem još po to?
  • deda
    48.5k
    A odi, barem ćemo mi drugi znati na čemu smo.
  • Guinness
    3.5k
    A odi, barem ćemo mi drugi znati na čemu smo. — deda

Nisu gotove članske, sustav automatski za 24 sata generira i šalje mail.
    Članske neće bit gotove bar još mjesec dana.

Prenosim šta mi je rečeno u fan shopu.
  • Sajla
    24.7k
    sustav automatski za 24 sata generira i šalje mail. — Guinness

taj dio me zanimao. za online učlanjivanje to valjda radi automatski, a mi koji smo išli papirnatim putem čekamo da cure ukucaju podatke u sustav. s obzirom da sad znamo da su to tek počele raditi, onda resetiramo štopericu, makar su papiri predani prije x dana. izbori su za 2 mjeseca pa ima vremena.
  • badjibadara
    10.8k
    izbori su za 2 mjeseca pa ima vremena. — Sajla

Da su za 2 mjeseca bilo bi ok. Ovako smo na knap ako im treba toliko za izradu članskih.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Meni je prije 5 dana došla obavijest da podignem člansku u fan shopu što mi se odmah činilo prebrzo. Budem sutra provjerio pa napišem jeli stvarno gotova.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Izgleda da se u Odjelu za članstvo stvarno radi jer sam danas dobio odgovor na mail upit od 28. prosinca. :D
  • Bosskovitz
    21.5k
    Da su za 2 mjeseca bilo bi ok. Ovako smo na knap ako im treba toliko za izradu članskih. — badjibadara

Pravo glasa na izborima imaju članovi. Tko god produlji članstvo na vrijeme sigurno će moći sudjelovati na izborima, neovisno o tome je li mu članska iskaznica stigla do dana izbora ili nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.