• dinamo u srcu
    2.6k
    Dinamov dan u Sisku!
    Klub navijača Dinama Bad Blue Boys Sisak u subotu, 17. siječnja tradicionalno organizira
    malonogometni turnir koji će se ovom prigodom održati u Sportskoj dvorani Zeleni brijeg. Nakon
    završetka turnira slijedi nastavak druženja u sklopu Plave noći (Restoran Cocktail).
    Osim nove dvorane, ove godine nas očekuje i novi koncept samog događaja, a kao i do sada u
    prvom planu su naravno najmlađi. U glavnom dijelu turnira koji počinje već od jutarnjih sati (9:00)
    natjecat će se 10 momčadi limača (godište 2015./2016.). Nakon finala slijedi utakmica Futsal Dinama (17:30).
    Ukupan prihod od ulaznica bit će podijeljen svim ekipama sudionicima dječjeg turnira za kupnju sportske opreme.
    U suradnji s GNK Dinamo na platou ispred dvorane bit će organizirana fan zona sa sadržajem
    za djecu, štandom za učlanjenje i kupnju suvenira, a najavljeno je i druženje s igračima prve
    momčadi.
    Ulaznice za turnir će se uz donaciju od pet (5) eura u pretprodaji moći pronaći od 7.1. (srijeda) na sljedećim lokacijama u Sisku i Petrinji:
    Sportska dvorana Zeleni Brijeg
    Sportska dvorana Brezovica
    Ivančica Industrial Bar
    Caffe bar Zlatne godine
    Antique Petrus Bar
    Pizzeria Klobuk
    Royal Pub.
    Ulaznice za Plavu noć u restoranu Cocktail mogu rezervirati isključivo članovi GNK Dinamo na broj telefona 099 302 9824 (Luka). Cijena ulaznice je 50 eura i uključuje neograničenu konzumaciju hrane i pića. Uplate za ulaznice na broj računa: HR0423400091111195200 – Klub navijača Dinama BBB Sisak.
    Zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta u restoranu molimo sve zainteresirane da što prije rezerviraju svoja mjesta. Početak domjenka je u 20:00 sati. Važno je naglasiti kako i Plava noć također ima humanitarni karakter budući će sva sredstava prikupljena tijekom tombole na domjenku biti proslijeđena Dječjem domu Vrbina Sisak.
    Sve navijače, simpatizere i članove Dinama iz Siska i okolice pozivamo da sudjeluju u cjelodnevnom događaju u znaku svog omiljenog kluba, učlane se ili obnove članstvo, podrže klince i uživaju u pozitivnoj atmosferi.

607962189-859714990149861-7442814542039289049-n.jpg
  • Papastrumf
    21.1k
    Dan kasnije, učlanjenje u Križevcima:

18.1.2026.
    Učlanjivanje u Križevcima

Program:
    12:00-15:00h
    Trg Josipa Jurja Strossmayera
    Štand za učlanjivanje
    13:00h Dolazak maskote Plavka
    Pucanje jedanaesteraca i druženje sa Plavkom

15:00-20:00h
    Štand za učlanjivanje
    Druženje dinamovaca u Caffe Bar Planet , Ulica Matije Gupca 10
    Dolazak klupskih legendi
    Druženje s klupskim legendama
    Osigurano piće i hrana za sve uzvanike
  • Papastrumf
    21.1k
    Velika, Požega

[img]http://IMG-1904.jpg
  • NitkoBitan
    34.3k
    I kako ti ljudi koji se uclane na tim "akcijama" uzivaju clanska prava cekajuci karticu da im stigne doma? Do kraja veljace imamo 4 domace utakmice, a pitanje je oce li do tada stic kartica ljudima koji se uclanjuju ovih dana. Zna se znacaj clanstva za pohodenje Dinamovih utakmica.
  • Dzoni
    3.4k
    Dobe račun na učlanjenju kojeg koriste za sva prava, ako se ne varam
  • NitkoBitan
    34.3k
    Znam da racun vrijedi za kupovinu karata na karatani za utakmice bez rizika. Ali popust u shopu online i uzivo, kupovina karata online, bodovi u loyalty programu? Na prvu ne bih rekao da sve funkcionira sa tim racunom.
  • Dzoni
    3.4k
    Ne znam, nešto mi govori da na tom računu pišu podatci o članstvu koji trebaju kasnije za bilo koje radnje i online i uživo, ne vjerujem da je račun samo nažvrljan komad papira.
    Neka potvrdi netko tko zapravo ima račun
  • NitkoBitan
    34.3k
    Kljucan je bar kod (broj) cijim unosom imas clansku u Dinamovoj aplikaciji pa koristis kako zelis. Sad je pitanje je li bar kod clanske na racunu.
  • jedan u nizu
    16.9k

Kada se uclanjujes online, automatski dobijes barkod kartice koji mozes koristiti za sve.
    Ne znam kako ide procedura uclanjenja fizicki na nekim akcijama, ali pretpostavljam da u 21. stoljecu se isto ukucava online to.
    Ne vidim razlog zasto nebi postojalo racunalo na mjesto uclanjenja sa pristupom internetu, pa da se svatko moze uclaniti.

Ako se uclanjuje tako da se samo ispunjavaju pristupnice, i onda se to tek salje klubu, koji naknadno to ukucava, onda mislim da je to jako zaostali nacin uclanjenja i da se to pod hitno mora mijenjati.
  • NitkoBitan
    34.3k
    Ako se uclanjuje tako da se samo ispunjavaju pristupnice, i onda se to tek salje klubu, koji naknadno to ukucava, onda mislim da je to jako zaostali nacin uclanjenja i da se to pod hitno mora mijenjati.jedan u nizu

Ne znam kako je na akcijama uclanjivanja, ali ispunjavanje pristupnica i slanje klubu je i dan danas jedan od sluzbenih nacina uclanjivanja. Tako se recimo moze uclanit i u fan shopovima.

Ako ti ljudi koji se uclanjuju pristupnicama ne mogu uzivat sva clanska prava od samog dana ispunjavanja pristupnice... Houston, we got a problem.
  • Masto
    705
    prešlo se 12k članova danas
  • Papastrumf
    21.1k
    Momci, ne brinite tuđe brige. Ako se netko učlanjuje samo zbog pogodnosti, ima online uclanjenje, koje je gotovo za minutu i na raspolaganju mu je odmah digitalna clanska.

Ima jako puno ljudi, rekao bih i polovica, a koji se ne uclanjuju radi pogodnosti nego radi toga sto zele biti clanovi, stvar identiteta jel. Njima nije problem to sto pricekaju koji tjedan clansku iskaznicu. Pogotovo ljudi koji se uclanjuju preko povjerenika, van Zagreba.
    A cak i takvi na mail dobiju poveznicu za pristup digitalnoj cim ih unesemo u sustav, ne moraju cekati fizicku dostavu.
  • Liks90
    4k
    Nis to ne stima vezano za učlanjenje treba to rec, sve fino piše učlanite se ovo ono i onda pol godine treba da sustav prihvati bilo kaj…lagano odlaze živci…ko i ovo, pitam danas lijepo da piše ako je kartica sejvana nema brige, da ide automatski i dobijem odgovor ako nije uspjelo da ručno napravim. To znam i sam, bez da sam pito. Poanta je u tome da nema drkanja oko učlanjenja i da bude kak je rečeno…Al eto…
  • Rile
    129
    Kad kreće slanje članskih?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.