• Mali Zeus
    18.6k
    Kako unijeti godišnju u program vjernosti na app?

Ima samo opcija za godišnju od prošle godine.

Kada slikam barkod javlja kod nije pronađen.
  • skener
    5.1k
    Svi zainteresirani u mru možete online kupiti godišnje za zapad trenutno
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Kako unijeti godišnju u program vjernosti na app?Mali Zeus

Još nije "prebačeno" na novu sezonu, kad se pojavi oznaka 25/26 onda bude se moglo pretpostavljam.

Nema navale danas, em samo ZD1 u ponudi, em demotivirala ljude spoznaja da ne budu imali pravo prvokupa dogodine
  • ivanzg
    395

160 komada otišlo za 15 minuta, otići će svih 430 komada bez problema .
  • skener
    5.1k
    Pošto ulaznica ima još dovoljno mislim da se već sada može reći da je kupio tko je stvarno mislio i želio.

Nema potrebe da tijekom godine slušamo kako nije bilo dovoljno godišnjih i da se nisu mogle kupiti (barem što se zapada tiče).

Očito motivi za kupnju danas i prije dva dana nisu isti kod većine
  • NitkoBitan
    29k
    Bezveze da se za godisnjake pustio sektor uz sam rub tribine. I to onaj najgori na kojem dio mjesta nema pogled na sjever od zida.
  • deda
    38.6k
    Redovni tjedni izvještaj srijedom po pitanju članstva. Od prošlog izvještaja učlanili smo novih 752 članova i prijatelja kluba što daje dnevni prosjek od 107 dinamovaca. Poredak županije se nije mijenjao.

Krapinsko-zagorska prešla 1.400 članova, a Brodsko-posavska 1.600.

Prošlogodišnju brojku premašila je Bjelovarsko-bilogorska (689>680).

Trenutni poredak po županijama:

1. Grad Zagreb 21.385
    2. Zagrebačka 5.407
    3. Međimurska 1.921
    4. Osječko-baranjska 1.681
    5. Brodsko-posavska 1.613
    6. Varaždinska 1.457
    7. Krapinsko-zagorska 1.411
    8. Vukovarsko-srijemska 1.214
    9. Sisačko-moslavačka 1.148
    10. Karlovačka 1.118
    11. Dubrovačko-neretvanska 972
    12. Koprivničko-križevačka 794
    13. Požeško-slavonska 775
    14. Bjelovarsko-bilogorska 689
    15. Primorsko-goranska 673
    16. Virovitičko-podravska 632
    17. Istarska 521
    18. Splitsko-dalmatinska 449
    19. Ličko-senjska 370
    20. Zadarska 235
    21. Šibensko-kninska 147

Inozemstvo: 6.933

Ukupno: 51.545
  • Mali Zeus
    18.6k
    Lika treba jače i bolje. S druge strane super broj za Dubrovačko-neretvansku.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Pošto ulaznica ima još dovoljno mislim da se već sada može reći da je kupio tko je stvarno mislio i želioskener

Pa bolje bi bilo da su pustili jos 300 ulaznica za sjever nego za zapad.Mislim da je jača potražnja. Ja sam prvi izvisio jer nisam mogao doći ranije u red u ponedjeljak za sjever dolje. A ovih 300eura mi je malo previše. Ali meni čak nije ni do godišnje nego zbog mogućih euro gostovanja gdje će godišnjaci imat prednost i jednostavno pokupovat sve ulaznice, a nama bez godišnje neće biti osigurano ni nekih 100 karata za gostovanja. Kad bi klub za svako gostovanje(hnl ili europa) osigurao barem 10-20% od ukupnog broja dobivenih karata za negodišnjake to bi bilo top. Ovako ću teško do karata ako se pusti manje od 1000 ulaznica za bilo koje gostovanje. Ali dobro tako je kako. Pametnije ću ubuduće.
  • Papastrumf
    17.6k
    Ja sam prvi izvisio jer nisam mogao doći ranije u red u ponedjeljak za sjever dolje.dinamo u srcu

Nisi morao doci ranije. Svi koji su bili u redu su kupili za sjever dolje.
  • Rile
    93
    i to je praksa od prosle godine i po meni totalno fer od strane kluba.
  • Zoran
    241

Ako hoces ici na gostovanja uvijek se snadjes. Preuzmeš malo rizika, ali uglavnom prolazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.