• Mikato01
    79
    Ja zajebavam frenda kad uzme besplatnu člansku ulaznicu da parazitira na Dinamu, al jebo me pas tu fakat ima škvadre kaj parazitira na Dinamu i nisu mu voljni dat lovu.
  • reziser
    7.5k
    nisu mu voljni dat lovuMikato01

Da se razmijemo, ti nedajes lovu, ti placas ulaznicu kao i za kino, kazaliste ili bilo koju atrakciju.
    Nekom malo nekom puno, kao i sve
    Pa nemrem vjerovat da se i dalje prica o cijenama godisnjih…
  • Mikato01
    79
    Naravno, ali eto, ljudi ne prepoznaju da ti dobiješ nekaj za to.
  • jakov1
    732

Ja nisam ni shvatio pitanje ozbiljno jer mi se cini da poanta nije bila cuti moje misljenje o idealnoj cijeni, nego dokazati da takva cijena ne postoji i da je svaka kritika zapravo vrijedanje Dinama.

Evo da ja sad kazem da je za mene 100 eura fer cijena, odmah bi netko rekao da bi u i tom slucaju ljudi opet kukali, netko bi 100 eura preracunao u cente po danu ili kao udio u prosjecnoj placi i rekao da to uopce nije puno jeftinije nego za 170 itd itd itd.

Sto je najbolje, sve to zapravo stoji jer stvarno ne postoji neka objektivna metrika pristupacnosti cijene. Ali upravo zato ista logika vrijedi i za tvoju primjedbu da je 75 eura premalo. Da je kojim slučajem godisnja sada 270, a ja kazem da je to preskupo i da bi plafon trebao biti 170, siguran sam da bi ti i tada rekao da vrijedam Dinamo.

Daj mi reci koliko za tebe vrijedi godisnja za Dinamo?BBB Mataa998

Vrijedi mi i 1000 eura ako znas nacin kako da se docepam jedne.

to je odvajanje oko 0,8% prosječne plaće svaki mjesec.Bosskovitz

A klubu je 50% popusta na sve godisnje otprilike 1% prihoda. Slicnost je cak i da prosjecni gledatelj bez problema baci 1% place u vjetar nerezonskim troskovima kao sto Dinamo baci na flopove.

Ako ti misliš da je takva cijena “gledanje stadiona samo kroz profit”, problem je u tebi.

Da ne bi bilo zabune, ja ne mislim da klub na stadion i ulaznice gleda samo kroz RDG, govorim za ljude s argumentom "ima ko ce platit, rasprodale bi se i duplo skuplje".
  • ZgBlue
    606
    jer stvarno ne postoji neka objektivna metrika pristupacnosti cijene.jakov1

Objektivna metrika postoji i poprično je egzaktna.
    Cijena godišnje je x, zbroj pojedinačnih za cijelu sezonu je y.
    Gledaš na koliko domaćih utakmica ideš ili ćeš ići godišnje te uspoređuješ isplativost jedne ili druge opcije.

Primjer 1.
    Ove sezone si 10.12.2024 isplatio godišnju ako si išao na sve tekme, a sve ostalo ti je "bonus"!

Primjer 2.
    @Paggini ide u teretanu 4 puta tjedno :strong: :cool:
    Dnevna karta za trening je 20€, mjesečna pretplata 50€, a godišnja 500€.
    Vrlo vjerovatno će uzeti mjesečnu pretplatu jer trenira samo za plažu pa neće kroz cijelu godinu ići u teretanu.
    Neće kupiti godišnju jer mu se ne isplati.

Nađi poveznicu između dva primjera i reci da metrika nije objektivna?!
  • jakov1
    732
    Sorry, ali u krivu si. Nema to veze s plazom, njemu se gym ne isplati jer je ionako uvijek u kaputu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.