• ruicosta
    293

da, odrasli 4 karte, djeca 20 karata godišnje
  • Ivan1
    18
    na takve i mislim, smatram da je bolje i da je duplo manje ljudi na sjeveru al da svi sudjeluju maksimalno
  • Shkera
    420
    je, to je rasprava od prvog dana, ali jednostavno uzimaju mjesto ko i odrasli pa ne vidim tu neki kompromis da bi bilo ravnopravno i svima prihvatljivo.
    Možda besplatne preko članske pa da na neke manje tekme koje neće punit stadione mogu i djeca.
  • NitkoBitan
    27.9k
    95% HC navijaca je vec uclanjeno u klub tako da za sjever nema problema.

Inace nigdje ne pise o pravu prvokupa za gostovanja? Pretpostavljam da ce ga bit, ali da nije stavljeno "crno na bijelo" kako se ne bi nabijalo na nos za par iznimnih situacija/utakmica.
  • ruicosta
    293

tako nekako to i je sada, nemreš na hajduk, osijek ili rijeku te europu...čisto ok sa otići sa klincima na neku goricu ili nekaj kada nije gužva
  • tigric
    730
    Prošle godine su to napisali, pa se dogodila situacija poput Bratislave, pa su oni uređivali tu objavu i obrisali da su ikada to napisali.
  • Niko1986
    2.2k
    dal budu godisnjaci i dalje imali prednost kod kupnje gostujucih ulaznica?bbb medimurje

Hoće, osim za utakmice gdje neće.
  • crophantom
    928
    Jel 14.07. Bolje stati u red ili online? Znam da je nešto bilo lani da ovi koji su stali u red su mogli kupiti, ja to jutro slijecem u HR tako da bi mi bilo jednostavnije online.
  • Damir1986
    81
    pa su oni uređivali tu objavu i obrisali da su ikada to napisali.tigric

Transparentno nema što.
  • Papastrumf
    17.1k
    Godišnjaci imaju pravo prvokupa za gostovanja kao i do sada.
  • Bumtres
    89

Greška je bila na početku kako se ne bi ponovila kasnije.

To je bitno zbog jazavaca koji skaču na sve.
  • skener
    4.1k
    Ovisno o tome kako će ići prodaja za postojeće vlasnike godišnjih bilo bi dobro da u klubu razmisle o povećanju ukupnog broja ulaznica u ponudi.

Jasno mi je da postoje ograničenja, jasno mi je da se priprema i seljenje na Kranjču, ali nema razloga da se ne pusti malo više godišnjih nego prošle godine ako će interes biti velik.

500-1000 godišnjih više u ponudi vjerujem da nije problem
  • Damir1986
    81
    S obzirom da se ne gleda dolaznost za ovosezonske godišnje, hoće li se gledati za Kranjču?
  • NitkoBitan
    27.9k
    Inace nevidljiva inflacija, takozvana shrinkflacija. Iznos isti, a ne igra se Liga prvaka nego Europska liga :joke:

Ide Zvoni milja likvidnih eura za nova pojacanja...
  • Tvrdica McTvrdi
    726
    Reket, ali ništa neočekivano. Tko misli na sve ili većinu isplati mu se, netko tko zna da će otić do 10 (uračunamo i besplatne za članove) ne isplati se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.