• emilperska
    10.2k
    Ja inače nisam fan tih rekla kazala stvari, pogotovo ako nešto napismeno postoji.

Ipak, na jednom od kvizova i utakmica sam pričao s ljudima iz kluba i istaknuto je da je tih prvih par kola bio košmar i s njihove strane (sustav), needuciranost dijela navijača (nisu pratili medije) te velike gužve na ulazu gdje su policajci redari bili vise orijentirani da je netko temeljito pregledan nego da je karta pravilno očitana pogotovo kad se radi o godišnjim. Tada sam kod tih istih ljudi primjetio skepsu oko praćenja istog radi tih prvih utakmica za ovu sezonu. Npr. mene su na Istru pustili bez očitanja karte jer je neš stekalo. Kasnije sam se vracao zastitaru da me cvika. Sumnjam da su to svi radili..

Sustav je praktički profunkcionirao prije 1.11 (Osijek, 9.utakmica sezone) kad je uveden loyalty te svaki pretplatnik ima kontrolu s druge strane da li mu je dolazak evidentiran, ovo sve prije tog je rekla kazala gdje je vise tog moglo zakazati.

Posto imamo jos 2 domace tekme, vjv ce netko iz kluba nakon tog izaći kakva je situacija. Ja tih famoznih 65/85 posto imam. Tako da nemam osobni interes u ovome što pisem. Nisam stranka u postupku.
  • Juznjak
    4.2k
    Ja inače nisam fan tih rekla kazala stvariemilperska

Pa mislim da nisu ovo rekla kazala stvari kad je jasno sve iskomunicirano na onoj press konferenciji prije početka sezone. Ljudi u klubu u svojim podatcima jasno imaju tko je bio, a tko nije na utakmicama. Istina je da je zeznuto što navijači ostaju samo na tome da moraju vjerovat klubu da je sve u redu prošlo u slučaju da se gledaju utakmice prije osposobljavanja aplikacije i zapravo nemaju tu neku kontrolu i potvrdu svoje dolaznosti, ali mislim da se tu nije moglo nešto previše zajebat jer valjda svatko zna je li normalno očitao kartu ili nije. Sve u svemu razumijem što želiš reći.
    Također je i meni svejedno jer u oba slučaja imam debelo preko 65/85.
  • jedan u nizu
    12.9k
    ali mislim da se tu nije moglo nešto previše zajebat jer valjda svatko zna je li normalno očitao kartu ili nije.Juznjak

Ovo.

Evo ponovit cu od maloprije.

Ako si usao na stadion i skener na kentauru ti je ocitao kartu, znas da je u sustavu. Sustav je funkcionirao i prosle godine, funkcionira i sada. Inace nebi prosle godine mogli rec da je X ljudi bilo na 100% tekmi, Y ljudi na 90% itd itd

Ako si usao na stadion mimo skenera, ili nisi siguran da je ocitalo, onda ne znam sta ocekujes, kako da sustav funkcionira. Ako ti je prvokup godisnje bitan, onda brate mili, pobrini se da ti je karta skenirana.

Ako ti je bilo bitnije u tom trenutku komfor i stvar da brze udes na stadion, od toga da imas prvokup sljedece sezone, onda sjedi i suti i kupuj godisnju AKO je bude bilo nakon prvokupa.

Kao sto je netko napisao gore, nije ocitana karta, ili je neki problem bio, javio se mailom, dosla potvrda da je ubacen u sustav i ciao đaci, rijesen problem.
    Tako se te stvari rijesavaju, a ne kukanjem na kraju sezone ''meni nije uvrsteno to i to''.

Loyalty je nesto drugo. To je uvedeno kasnije, a to nisu mogli retrogradno prihvatiti dolaske, jer ti ne mozes objaviti sustav vrednovanja i dodijeljivanja bodova i onda naknadno priznati nekome.
    Ne mozes reci male utakmice se vrednjuju vise, i onda nagraditi one koji su bili prije, a one koji nisu mogli ne nagraditi.
    Netko je bio sprijecen recimo, ili nije bio 100% da ce doci.
    Na kraju se odlucio ne doci na tekmu.
    Da je znao da ce dolazak donijeti 100 bodova mozda bi prevagnuo na to da ide na tekmu.
    Loyalty je i napravljen djelomicno zbog toga, da te potakne na cesce dolaske, pogotovo na male tekme, ali i da te potakne na vecu potrosnju.
    Ne mozes prihvacati stvari od prije ako si sustav bodovanja objavio tek od Osijeka.
  • bongo
    1.1k
    Evidencija dolazaka s godišnjim ulaznicama u klubu postoji još od ranije. Prvi puta se pažnja tome od strane kluba pridala na kraju prošle sezone kada je nas manje od 30 bilo pozvano na druženje sa Zajecom i po prigodne poklone jer smo bili na svakoj domaćoj utakmici.

Neki su se tada žalili kako su zakinuti jer su bili na svim utakmicama, ali da im godišnja nije očitana.

Iz kluba je tom prilikom jasno rečeno (ponovljeno i na službenoj pressici) da se radi na unapređenju sustava i uvođenju programa vjernosti te da će se dolaznost na utakmice voditi od prve utakmice sezone i apeliralo se na ljude od početka da obavezno skeniraju na ulazu svoju godišnju upravo zbog kupovanja godišnje za sezonu 25/26.
  • Papastrumf
    16k
    Program vjernosti nema nikakve veze s evidencijom dolaska. Klub evidenciju dolaska godisnjaka ima vec godinama.
  • ZgBlue
    603
    Jel može netko upućeniji (@Papastrumf ?) reć kako se računa tekma bez navijača s Varaždinom?
  • din
    759
    po nekoj logici logično da se neće brojati, nema smisla da svima broji ne dolaske ako nisi ni smio na tribinu.
  • ZgBlue
    603
    Pa da, jedino logično bi bilo da je to onda utakmica manje.
    Tj. umjesto 24 računaju 23 domaće.
  • Kile
    17
    Znaci koji je potreban broj utakmica ove sezone.
    Da bi se ostvarilo tih 85% ako izuzmemo Varazdin doma prosle god. Na kojoj nitko nije mogao biti prisutan iz valjanih razloga
  • criticus
    3.5k
    Znaci koji je potreban broj utakmica ove sezone.
    Da bi se ostvarilo tih 85% ako izuzmemo Varazdin doma prosle god. Na kojoj nitko nije mogao biti prisutan iz valjanih razloga
    Kile

23×0.65~=15 utakmica moraš prisustvovati
    23×0.85~=20 utakmica moraš prisustvovati ili javiti da ne dolaziš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.