• CastAway1986
    3.3k
    Kad se već raspravlja tko je bolji trener Garcia ili Kova dosta forumasa ovdje je zazivalo prije baš Garciu
  • Paggini
    56.8k
    Ovog Vice Karinu bas treba onako pljunut posred cela.Slush

Vice je više svojim pisanjem i aktivnostima napravio puno, puno za Dinamo i zdravlje Dinama. Ne mislim da mu je svaki tekst briljantan, ne mislim da je bezgrešni novinarski mesija, niti da je izuzet od kritika, dapače. Ali zaslužuje minimum poštovanja da mu se ovakve pizdarije ne pišu.

Ako zbog ičega, barem zbog toga što je jedini relevantan novinar kojeg imamo, a da nije nečiji pas, niti plaćenik, niti cucla nečije sise, niti piše dnevno 20 kontradiktornih maspanika članaka, niti je bio liebling kojekakvih žohara koji su bili u klubu.
  • rioda
    9k
    A i Zonaš je... :cool:
  • Paggini
    56.8k

Ja sam Vice Karin!!!

l-intro-1663514150.jpg
  • Peškaman
    7.3k
    Ne razumijem što je tako loše napisao u tekstu, realan pogled na današnju utakmicu.
  • Purgeri
    1k
    U čemu je točno problem s naslovom ako je u prvoj rečenici odmah napisano zašto takav naslov. To što je u naslovu su "pametne" analize mnogih Dinamovih "navijača", uključujući i neke na ovom forumu i cijeli tekst je o tome koliko to nema smisla. A to što ljudi više ne čitaju dalje od naslova je druga priča
  • Pacho
    1.8k
    Naslove biraju urednici
  • Slush
    954
    Vice je više svojim pisanjem i aktivnostima napravio puno, puno za Dinamo i zdravlje Dinama. Ne mislim da mu je svaki tekst briljantan, ne mislim da je bezgrešni novinarski mesija, niti da je izuzet od kritika, dapače. Ali zaslužuje minimum poštovanja da mu se ovakve pizdarije ne pišuPaggini

Prije dolaska Zajeca, 90% clanaka su mu bili negativni kad je u pitanju Dinamo pod krinkom da zeli dobrobit Dinamu.

Od garniture(sta se svi slazemo), do trenera, do igraca, do taktike, do milijardu drugih stvari samo je pisao negativno. Zadnji clanak pod njegovim imenom na indexu je dolazak Zajeca, a znamo da operira na indexu xy godina.

Ti imas pravo na svoje misljenje, kao i ja na svoje, za mene je Vice (kao i njegov osudeni gazda) ljudski i novinarski sljam.
  • Mr Anderson
    12.5k
    Dajte čovjeku "prevedite" i pojasnite napisano, očito nije razumio.
  • Thor
    259
    " Ukratko, Dinamo je work in progress. I bit će takav čitave pripreme, a vjerojatno i dobar dio početka prvenstva. Gradi se nešto sasvim novo na Maksimiru. Nekima se sviđa, nekima ne, ali za to koliko će sve skupa biti efikasno i kvalitetno, morat ćemo vidjeti kudikamo više nogometa."
    Zakljucak na kraju teksta.
    Tekst,realan,zakljucak isto. Gradi se nešto sasvim novo na Maksimiru! Dajte ljudi malo strpljenja da se nesto novo bolje pokusa izgraditi :smirk: tek smo poceli s pripremama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.