• Papastrumf
    17k
    Dobro kralju sto je onda Boban dp dao otpisao Skendera dp a,a naprimjer ostaje podnar mamicev igrac.Da nije i Boban mamicevac?Srelee

Ovo je kao da si napisao da je, karikiram, Jandroković otpisao Plenkovića. Boban je PU, a Skender je bio član IO-a i podpredsjednik kluba.
    Skender je jedan od članova IO-a koji su Bobana postavili na mjesto PU i sigurno nije otišao jer je Boban to tražio.
  • Srelee
    192
    Mozda ja grijesim,znaci po tebi je Dubravko dso sam ostavku bez icijeg pritiska?
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪Srelee Kada napišeš imena i prezimena tko je radio nečasne radnje od DP sa Maricem, tko je pošten ili neposten, javi seBluePhone67

A neće napisati jer je obično sralo.
  • FelceAzzurro
    429

Nije problem sto jedes govna, već što mljackaš.
  • Srelee
    192
    Svaka cast vidi se da si odgojen po frazama si najprije coban s dna kace.Ko protiv Mamica si a veci si seljober od njega sigurno.
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪FelceAzzurro Svaka cast vidi se da si odgojen po frazama si najprije coban s dna kace.Ko protiv Mamica si a veci si seljober od njega sigurno.Srelee

Frende meni se čini da se ti sav oznojiš dok smisliš nešto, a onda se još jednom oznojiš dok to napišeš. Ovaj bantu hrvatski kojim ti pišeš je fascinantan.
  • Paggini
    53.2k
    Ajde dosta s ovim ad hominem glupostima. Ili pisite konstruktivno ili nećete pisat tjedan dana.
  • emilperska
    10.9k
    ad hominemPaggini

Dapače :heart:
  • OBIGB
    1k

Odgovorit ću ti ja. Da. Osobne razloge ne znam jer nisam pričao s njim. Možda je osjetio krivnju jer je vejrovao u sposobnositi MMa predugo, možda se nije mogao nosit s pritiskom da mu se jebe mater na svakom kutu, možda je nešto treće - ne znam. Zbog neke vrste pritiska je sigurno otišao, ali to nije sigurno bilo iz klupskih struktura. Vjerujem u nesuglasice, rasprave i različita viðenja iste situacije unutar DPIO-a, ali sam isto siguran da su oni bili jedni za druge kada je to trebalo. Za razliku od prijašniih vremena i situacija, relativno se mirno to rješava. To što bi dio plavog puka htio krv na stolu i svakakav prljavi veš koji će ukazat na DP da su ovakvi, onakvi, to se može zaboravit.
  • Patak
    3.5k
    Kak ja to gledam, ljudi koji su u DP a nisu toliko u nogometu su vjerovali nekom tko je u nogometu, a još je bio aktivan u borbi unutar ZZD. A to je Šimić koji je doveo MM i s tim se hvalio u novinama. I naravno da je nekom izvan nogometa trebalo vremena da shvati neke stvari i reagira. Tako da ja tu ne vidim neke krivice kod bilo koga u DP, a Manenici idu sve pohvale da je shvatio gdje ide sportski sektor i reagirao...
  • Pacho
    1.5k
    Zajec nije u nogometu?
  • ElDorado
    4.3k
    Kao da i nije
  • prefontaine
    2.4k
    Zajec nije u nogometu?Pacho

Svim srcem i svom dušom svojom.
  • masacusec
    5.5k
    @Srelee Od tebe kao poštenog i odanog, pretpostavljam, člana Dinama, očekujem da alarmiraš javnost u slučaju posjedovanja konkretnih informacija o ilegalnim radnjama pojedinih predstavnika kluba koji na taj način direktno štete klubu. Minimum odgovornosti tebe kao člana!!
  • Srelee
    192
    Nemam konkretne dokaze tako da necu pisat imena stoti put dns pisem,neda mi se vise raspravljat.Pisao sam za Simica i Marica sve je na kraju izaslo na vidjelo,odsad samo citam neda mi se odgovarat na napade u inbox vise,toliko od mene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.