• Big Daddy
    1.9k
    Kad vidim kak je Slaven danas pomeo Rijeku, e moj Kova, zar još jedna..?
  • NoSkillan
    641
    meni jedini aktualni hnl trener koji mislim da moze voditi dinamo bi mozda bio safaric, nikakav cabraja, jelavic i ostali. kao ni sopic. jel u kamenu pise da mora biti hrvat trener? ako imamo toliko stranaca u timu a ne mozemo dovesti dovoljno kvalitetnog domaceg trenera zasto ne pogledati dalje, prije ce taj naucit hrvatski nego kovacevic engleski
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Kak je netko već napisao, čak i da ne dobijemo Anderlechta past će Slaven idući vikend s nekakvih 1 0 ili 2 1 na klasu Belje Stojketa ili nekog takvog, i opet će se pod tepih bacit ovih zadnjih par loših tekmi.

Ako je istina da je siguran do zime nadajmo se onda da barem neće preveliki minus na tablici biti do tada. Od Europe ne očekujem puno. Izgubimo li od Anderlechta nemaš ti više velik broj ekipa protiv kojih se možeš nadati bodovima. Anderlecht , Sturm i pogotovo Hapoel su prilika.A vidjeli smo protiv Hapeola na kaj je to ličilo.
  • Big Daddy
    1.9k
    Bila je idealna prilika prije ove dugačke reprezentativne stanke dovesti novog trenera da ima vremena prije prve tekme u ta 3 tjedna se skockati s ekipom, ali…
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    Nikad nije trebao ni postati
  • rokikaciga
    19k
    Jebote pa i Kovi se prije Dinama vidio potpis u svakom klubu. Svaki klub mu je igrao top, imao glavu i rep. Trenirat Dinamo i Slaven ili Loksu je nebo i zemlja. Pritisak i mašinerija te pojedu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.