• ShanKu
    2.3k
    1-3, kapetan igrač utakmice :cheer:
  • username
    48
    Po broju lajkova nadam se da vozis bus
  • Kvasina
    309
    odgovorio sam onima koji idu… a evo neki moj prijedlog da se za gostovanja ovdje ostavi kada netko ima mjesta za ekipu koja nema prijevoza… jbg da budemo prava “škvadra” kod mene otkud ja dolazim kaže se prava raja…
  • MateG
    379
    Ja o pronalaženju prijevoza na zoni imam samo riječi hvale, svakako podržavam neku takvu inicijativu

Uz naravno davanje prednosti iskusnijim forumašima
  • deda
    48.4k
    Sve obavezno u inbox gospodo da ne bude problema.
  • Crni86
    24.3k
    Kotarski - Galešić, Dominguez, McKenna, Perez Vinlof - Kačavena, Mišić, Stojković - Almena, Beljo, Ivanušec

Prema Matiju krecemo danas tako. Kvarcova bi ja rade vidio od prve jer se blizi prvi europski dvoboj, ali dobro mozda nije spreman jos u fullu.

Ostalo mi se svida.
  • Niko1986
    8.8k

Možda baš zato što se bliži Europa danas ne igra.
  • Crni86
    24.3k
    u smislu kaj da ga odmara? Moguce, ali opet mi je to nategnuto. Odigro je do sad 120 minuta u 2 tjedna. Mislim da bi mu vise znacilo da provede vise vremena na terenu sa stojketom i misice nego odmor u ovom trenu jer nema od ceg bit umoran. Ali ajde vidjet cemo
  • Niko1986
    8.8k

Meni ima logike da je danas Mišić, Stojković, Kačavenda, u četvrtak Kravcov, Mišić, Stojković i onda u nedjelju odmoriš Mišića.
  • shameless86
    2.2k
    u srijedu..ak ides za rumunjsku da ne zakasnis :lol:
  • rioda
    18.4k
    @austrijanac ima li ti danas kakve nelogičnosti u kvizu? Meni ima :sweat:
  • Milki1
    64
    Oni su u totalnom rasulu ajmo plavi gazi te mađare.
  • Renato
    382
    Prvo pitanje nemre nikak bit točan odgovor da je sa današnjom tekmom ovo četvrta utakmica na opusu ove sezone i da je stojke dao 5 golova... nekaj su zjebali
  • LilScav
    96
    Možda se misli ove godine i možda se broji finale protiv Rijeke na Opusu..
  • jp23
    4.7k
    Koliko znam pisalo je u Osijeku 2026.
    Stojke jest na 5 golova na opusu općenito kada se ubroji i finale kupa.

Većina današnjih pitanja je dosta lukavo postavljeno, da te navede na krivo, ali nije bilo greški koliko sam vidio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.