• hanibal
    193
    Kova vrime je
  • Odani Zgd
    1.2k
    Onda nam je liga u totalnome kurcu
  • db-izbjeglica
    21.5k
    Strašno, dinamo ovo poluvrijeme izgleda kao amaterski klub
  • pjetlić
    494

Mora bit miniranje trenera, nema druge.
  • Batigol
    206
    Btw....ovo je zalost sto rade....
  • IceMan
    4.5k
    Kao što rekoh, neki mogu igrati u groznoj formi stalno, neki ne mogu u dobroj nikako.

Kao da su pretplate na prvih 11 stalne. A barem 2/3 ekipe je totalno van forme.
  • Moubandje
    54
    Dobar rezultat, po meni trebamo sačuvati 0-2, to bi bilo ko 3 boda…
    Zajc baš dugo nije odigrao korektnu utakmicu, Mišić isto zreo za klupu, Stojković može kad hoće, al rijetko hoće, luda glava
    Te silne milijune sto se nude za Stojkovica, Domingueza, Valinčića što prije uzeti
  • Mulec86
    535
    Dva komada opet u prvom pol. Ko bi reko...
  • hanibal
    193
    Kova je očigledno izgubio ekipu kao prošle godine samo mislim da nakon ovoga nema povratka
  • crophantom
    7.5k
    Ovo kaj mi igramo iza je SRAMOTA, tu nema druge ni blaže rijeci.
  • njurci10
    677
    Zašto igra Zajc , Hodža?
  • ElDorado
    14.6k
    U ovoj ekipi ne zna se ko kaj igra i di stoji
  • Archangel
    326
    Evo sada npr Vinlof se bori za loptu i Zajc umjesto da pomogne stoji sastrane i gleda i naravno je predaleko da pokupi kada je Valinčić izgubio duel. Onda Zajc probava trčati natrag u obranu ali nemre jer je spor.. i kada napokon stigne tamo samo stane randomly, bez pokušaja opet da ide na igrača.
  • rokikaciga
    18.2k
    7 naših igrača u 16ercu a fejk Mierez utrpa drugi gol sam samcat kao duh.
    Ekipe kao da nema želje, volje.

Prvo i najbitnije što trener treba moć znat je galvanizirat ekipu, da vjeruje u tebe i sebe i suigrače, da će pojest travu za tebe i za onog pored sebe. Nažalost ja ne vidim takvo ponašanje od naših igrača. A da ne govorim da taktički tu ima dosta rupa. Vjerovao sam u Kovu prošlu sezonu dok su svi drugi prestali, vjerovao sam i nakon Thuna...ne znam vjerujem li još uvijek.
  • Mlađi referent
    16.2k
    Najgore poluvrijeme Dinama u povijesti HNL-a.

U rangu 5:2 i 4:0 protiv Rijeke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.