• Georginho
    610
    Beljo fantastičan. Stojke klasa. MPV mora imati prednost ispred Gode. Filipović danas na visini zadatka.
    Slaven Belupo može biti prezadovoljan s ovih 2:0, i mislim da to sve govori.

Jedina zamjerka što od svih igrača Mišketa nismo odmorili barem 20-30 minuta.
  • IceMan
    4.3k
    Ovo danas nije bolje moglo.

Prva ekipa uglavnom odmorena, druga ekipa pokazala da može, tri boda na otvaranju, dobra atmosfera u momčadi i na tribinama, fala lepa i doviđenja :smile:
  • Hnlovac
    7.2k
    Isuse koliko pola foruma može srati. Da je pola te energije preusmjereno na odlazak na tekmu ne bi bilo 6000 ljudi danas na stadionu
  • Fan
    2.5k
    Na kraju sve skupa vrlo dobra utakmica.
    Plusevi: odlična priprema tekme sa dobrim rotacijama. Sporiji start, ležernije prvo pol, drugo pol smo ih samljeli.
    Minusi: Galešić totalno izvan tekme sa dosta grešaka, Hoxha i Topić slabi. Mišića držat u igri 90 minuta je sramota.
    E da, još jedan plus: rekao bih da smo mi ovu utakmicu imali ogromnu nesreću sa realizacijom i da se teško može ponoviti takav dan, inače bi završilo minimalno 5:0.
  • agramZ
    3k
    teska dominacija, ocekujem svaku ligasku tekmu ovako odradjenu :razz:
  • Crni86
    23.2k
    ja sam realan, nisam napisao da ce odmah uc, ali ako ovako nastavi igrat u kontinuitetu Zajc nece vise bit siguran u prvih 11

Sve je to super za nas i nas roster koji se samo dodatno siri.
  • Masto
    2k
    Kontrolirano, rutinski odrađeno, samo malo odgovornije i manje sebičnosti u završnici, odlične reakcije file žao mi je galešića vjerojatno mu teško pada negiranje europskih utakmica doći ce i njegovo vrijeme
  • Orc123
    16.4k
    s tim da ce doci jos jedan veznjak, mozebitno veca klasa od obojice.
  • Zagi
    18.6k
    Odličan, logičan sastav te ista takva i igra.
    Obozavam igrače poput Kačavende i Vinlofa.

Plus za sve nove i novo-stare.
    Plus i za trenera, odmah zestoko po alternativnim opcijama, nek svatko dobije priliku ako zasluzi.

E i da, veliki puls za Filu. Nakon one dvije tekme, danas beton.
  • VještacZG
    10
    Od današnje utakmice jedino nisam zadovoljan kaj Kova nije dao barem 15 min Šunti, ali nema veze ajmo plavii!!!
  • hardek
    11.4k
    Ne znam kad sam u većem miru pogledao utakmicu Dinama. Očito su se dečki htjeli iskupit za mentalno oboljenje navijača u utorak
  • Ljubo
    1.4k
    Da ne zaboravim, moram pohvaliti kornere danas, svaki je bio strah i trepet za obranu Belupa
  • Hebimir Strašni
    284
    Ja moram pohvaliti produkciju pošto smo imali više od jedne kamere u prijenosu. :grin:
  • NitkoBitan
    37.8k
    Mrzim patetiku!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.