• Ljubo
    1.2k
    Od startera do možda minutaže.mlinchica

Svašta se desi u godinu i pol kada potrgas drugi put u karijeri prednje krizne ligamente i ne igraš ozbiljan nogomet godinu dana.

Pozicijski, po strani terena ili po dominantnoj nozi?mlinchica

Dominantnoj nozi, iako se čini možda da je svejedno koja noga je dominantna, i na takve stvari se pazi.
  • Kumerle
    3.1k
    https://sportklub.n1info.hr/nogomet/hrvatska-nogometna-reprezentacija/misic-progovorio-o-potencijalnom-bilicevom-pozivu-godine-su-samo-broj/

“Momčad diše jako dobro. Iščekujemo tu utakmicu pretkola. Spremni smo. Pripreme su protekle u najboljem tijeku. Nema ozljeda i jedva čekamo.”

Kapetan je precizirao na kojim se to točno elementima u igri još bruse posljednji detalji.
    “U fazi napada i obrane. Izlazak prema naprijed od golmana. Radimo na srednjem bloku, visokom presingu…”

“Ući iz druge lige i osvojiti naslov je ravno čudu. Ali, igrali smo i protiv slabijih ekipa pa imali problema. Nema mjesta prevelikom optimizmu, trebamo biti čvrsto na zemlji. Moramo pokazati na terenu da smo favoriti.”

“Svi su igrali na umjetnoj travi. To neće biti problem.”

“Pratio sam presicu izbornika. Svakom igraču je san igrati za državu. Godine su samo broj. San mi je nastupiti za svoju državu. Živim taj san i nadam se da će se on i ostvariti.”

“Preferiram Španjolsku. Slali smo fotografije Olmu za podršku. Ima fizioterapeut njegov broj pa smo mu se javili.”
  • criticus
    8.6k
    Lijepo od RTLa da su krenuli s najavama utakmica. Nije da su kupili i eto gledajte, stavljaju naglasak na nju i reklamiraju je.
  • Sajla
    22k
    Svašta se desi u godinu i pol kada potrgas drugi put u karijeri prednje krizne ligamente i ne igraš ozbiljan nogomet godinu dana.Ljubo

da, samo ovdje se komentira kako novinar (jedan te isti) u razmaku od 24 sata napiše prvo da si starter, a drugi dan piše da možda dobiješ koju minutu.
  • Ljubo
    1.2k
    moja greška, nisam to uopće ispratio. Iako mi nema previše smisla komentirati takve stvari jer graniče sa zdravim razumom.
  • fakin
    5.5k
    Znaci 99% sastav za sutra: Filipovic, Valincic, Dominguez, Goda, Misic, Zajc, Vidovic, Bakrar, Orsic, Beljo
  • marcio amoroso
    52.1k
    Znaci 99% sastav za sutra: Filipovic, Valincic, Dominguez, Goda, Misic, Zajc, Vidovic, Bakrar, Orsic, Beljofakin

Sutra ne igramo, a i da igramo krenuli bi sa 11 igrača.
  • Paggini
    91.3k
    Sta je sutra?
  • Ljubo
    1.2k
    sutra isprobavamo igru sa 10 igrača da vidimo kako nam ide.
  • ElDorado
    12.5k
    Stojkovic ima crveni pa krecemo s 10
  • fakin
    5.5k
    Ma dobro prekosutra. Nisam vam htio otkriti 11. igraca, ali kad ste tako ljubazni, eto - Galesic
  • ElDorado
    12.5k
    nije ni preksutra hahaha
  • fakin
    5.5k
    Idite u kurac, mislio sam da je danas nedjelja.
  • Lukaku13
    29
    Kako trola lik, mislim da je zasluzio tjedan dana hlađenja
  • mosad
    2.6k
    majki sa temu-a
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.