• FazeN
    7.1k
    Lokomotiva igra prijateljsku s Partizanom :vomit:dzg7

A danas ih tukla naša reprezentacija U19, vidim ne žele objaviti :lol:
    Nakon pobjede nad 2. ekipom Rumunjske, sad i Lokomotivu, repka i budućnost nam izgledaju jako dobro.
    Pogotovo i ovi naši iz Dinama koji su tamo, nose se dobro s tim seniorima
  • blueslavonija
    375
    bokte koliko stranica o tovarima.
    jel meni jedinim to čudno ili šta ? sram me čitat to uopće. ono analize, mišljenja, due diligence ....katastrofa. eo sori ak ja sad pretjerujem ali nevvjerojatna pažnja za propale kriminalce koji vode NOB klub iz splita
  • don
    20.2k
    je, baš su ga pretjerali. Mislin, legitimno je, forum služi za to ali baš nebitna stvar.
  • rioda
    17k

To ti je slično kao i za ova naša sponzorstva i kladionice. Favbet daje malo više od milijun pa su glasniji oni koji bi to micali. Da je 5 ili 10 samo par pojedinaca bi povlačilo tu temu.

Kod tovarcoina se raspravlja o 2 milijuna eura pa je to nekima smiješno. Da se digne na 10 ili 15, zainteresiralo bi se više ljudi
  • Dinamosaurus
    117
    Pa ne znam evo meni osobno stvarno nije drago da nam je front of shirt sponzor opet kladionica

Kužim da je to lova i sve to stoji ali da
  • NORTE
    25.2k
    Jurčević je bio trener ako se ne varam..emilperska

Vjerojatno si u pravu, Ćiro je nakon titule 2003. dobil pedalu.
  • prefontaine
    9.6k
    kad sam ja prije par mjeseci reagirao slično kao ti, nekakvo uvriježeno, grupno mišljenje Zonaša je bilo: "tema je HNL, Hajduk je član HNL-a, a k tome i naš najveći rival, ako ti se ne čita, jednostavno preskoči".

Tako da ću i ja tebi prijateljski savjetovati - prijatelju, preskoči.
  • blue heart 72
    3.6k
    da, bilo je prije tekme akcije
  • blueslavonija
    375
    ja tamo nisam bio ali tko je bio neka me ispravi ako griješim. bilo nas je stvarno malo iz HR, sezona g.o. ali nema opravdanja kad se igra s turcima. njih puno više i jbg na terenu bilo tako kako je bilo. koliko se sjećam priča možda 30ak ljudi. ZGV bi mogao znati bolje ili netko drugi. svakako sramota po naš klub da smo s njima igrali prijateljsku. mene zanima jel se tko sjeća kome je dino drpić od srba strgao gležanj i rekao "sorry" a ovaj nije znao engelski. možda baš na toj tekmi. ne sjećam se jbtga.
  • blueslavonija
    375
    fora je što sam ja preskakao stranice al nikad kraja analizama možebitnih tovarskih ulaganja, sastava za novu sezonu tog nebitnog kluba. slažem se s tobom inače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.